Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από preatorian
|
καλησπερα! ωραιος με γεια!!! εμενα οταν πηρα τα ακρα πισω τοσο στην corolla οσο και στο starlet GT ειχαν πισω τακακια Akebono τα θεωρω πολυ καλα.
Τι μοντελο εχεις εσυ ειπαμε?
και εμενα τοσο πρεπει να ειναι οι δισκοπλακες. Αλλα αμα δεν βγαλω μια να μετρησω δεν ειμαι σιγουρος.
Στην σελιδα λεει και ολες τις διαστασεις οποτε ετσι πρεπει να τις μετρησω οταν ειναι.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tselosaggelos
κ η δικια μου g6 11/1998 δισκους εχει πισω απο μαμα 266mm k abs
|
τι G6 ειναι 1300 4EFE ή 1600 4A-FE ?
παιδια καλο ειναι να λεμε και τι εχουμε ΑΝ δεν αναφερετε στο προφιλ μας για να καταλαβαινουν και οι αλλοι και να μην ρωτανε μετα, οπως κανω εγω τωρα πχ.
και κατι σχετο, οταν ειχα αλλαξει δισκοπλακες μπροστινες εβαλα νεα τακακια για να στρωσουν, τα προηγουμενα που ειναι καλα και ειχαν φαγωθει ελαχιστα (νομιζω ειναι μαρκας sumitomo που εφερνε τοτε η Ιαπωνικη) τα εχω λιμαρει στις ακρες επειδη στην αρχη σφυριζαν καμια φορα. Καμια σχεση με τα παλιια που ειχα δειξει ποιο πανω ειναι αλλα αυτα.
Το προβλημα ποιο ειναι γενικα με ολα τα φρενα τα μπροστινα, απο τοτε που εβαλα το 4EFTE αν το λιωνω σε βουνισιες διαδρομες, διαδοχικες στροφες και πολλα φρεναρισματα ειδικα σε κατηφορες (πχ Διονυσο) τοτε αρχιζει και τρεμει το τιμονι στα φρεναρισματα, αλλα αν κρυωσουν ΔΕΝ το κανει!
Με τα προπροηγουμενα τακακια μου ειχε τυχει στις παλιες δισκοπλακες εκτος αυτου, να μελανιασουν 2 φορες οι δισκοπλακες δλδ ειχαν χρωμα μελιτζανι!!! και αλλη μια φορα που εβγαζαν καπνους στον διονυσο σε γρηγορη διαδρομη.
Μετα απο καποιο καιρο στραβωσαν, ειχα αλλαξει τακακια αυτα που τα δειτε στις φωτος αλλα τελικα δεν....και μετα τις αλλαξα μαζι με νεα τακακια.
Στις φωτος παραπανω θα δειτε οτι το εμβολο δειχνει να εχει πατησει σε 2 σημεια!!! αυτο εγινε προφανως οταν τα φρενα ετρεμαν!!!
Αυτα τα τακακια θα βαλω σε λιγο καιρο που τελειωνουν αυτα που εχω τωρα....φοβερο πως περνανε τα χρονια!!! 15/6/2014 τα ειχα βαλει!!!