αυτο που λες το εχω ακουσει και εγω, αλλα δεν το εχω κανει ποτε σε νεα, μονο μερικες φορες σε ηδη χρησιμοποιημενα γιατι ηταν κατι imitation και οταν ειχε μεινει ποιο λιγο ψαχνο ειχαν αρχισει να σφυριζουν, ετσι εκανα στις γωνιες τους και σταματουσαν και μολις φαγωνοντουσαν λιγο ξανα τα ιδια. Μεχρι να τα αλλαξω και να μην ξανασχοληθω ξανα με αυτο, το ειχα κανει 3 φορες.
Να τονισω οτι μερικα τακακια απο την μανα τους εχουν τις γωνιες τους ηδη λιμαρισμενες ενω αλλα οχι!
για τις δισκοπλακες αμα εχουν νυχακι που λεμε τις αλλαζουμε, στις προδιαγραφες λενε ποσο μεχρι ποσο παχος να εχει η δισκοπλακα, αλλα θες μικρομετρο να τις μετρησεις.
Αν ειναι πολυ τις αλλαζεις ή αν πατας φρενο και κοσκινιζει το τιμονι που σημαινει οτι εχουν στραβωσει, πραγμα πολυ πιθανο αν εχουν λεπτυνει κιολας.
Το εχω παθει και αυτο στις προτελευταιες μου δισκοπλακες.
Tα τελευταια μου τακακια advics(aisin) εχουν λιμαρισμενες γωνιες πχ
απο κατω εκεινα που εκανα εγω γωνιες εδω ειναι φαγωμενα και σφυριζαν και ποιο κατω της toyota τα μουσταρδι τα καλα που ειχαν παλια 70ευρω και ενω ΔΕΝ εχουν λιμαρισμενες γωνιες ΠΟΤΕ μα ποτε δεν μου σφυριζαν! ενω τα πισω που ειχα βαλει τοτε ειχαν λιμαρισμενες γωνιες.