Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!! |
|
|
13-04-09, 19:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
|
13-04-09, 19:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
το λέμε έτσι για να ταιριάζει, εννoούμε να κάνει σκασίδια η σκάστρα, κοινώς να φτερνίζεται από το πολύ κρυολόγημα! :Pppppp Πάντως εγώ όταν μπαίνω σε ατμοσφαιρικό και αλλάζει κάποιος ταχύτητα νομίζω ότι θα ακούσω σκάστρα, μετά που δεν την ακούω στην αλλαγή, ξενερώνω τόοοοοοσο πολύ που αναγκάζομαι να κάνω τον ήχο με το στόμα μου! από το 2003 που έχω το μοτερ και το δουλεύω καθημερινά ακόμα δεν έχω συνηθίσει τον ήχο της σκάστρας και το ΦΦΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ της τουρμπίνας, κάθε μέρα δεν χορταίνω να το ακούω, παρόλο που είναι και μαμίσια. (η τουρμπίνα). Επίσης αυτό που μου αρέσει τρομερά είναι η αυτή η αίσθηση της απότομης επιτάχυνσης που έχουμε όταν ανοίγει full το turbo και δεν την αλλάζω με τίποτα, με κανένα ατμοσφαρικό μοτερ που θα ταίριαζε στην corolla μου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 13-04-09 στις 19:20.
|
13-04-09, 19:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
το λέμε έτσι για να ταιριάζει, εννoούμε να κάνει σκασίδια η σκάστρα,
|
Σοβαρα αυτο εννοούσες? Δεν πηγε καθολου το μυαλό μου...
|
|
|
|
13-04-09, 19:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
έχετε γράψει πάρα πολλά και μου είναι δύσκολο να κάτσω να τα διαβάσω όλα, γιατί σήμερα το είδα το συγκεκριμένο θέμα. Πάντως τα σκαλίσματα στο turbo μοτερ θα συμφωνήσω ότι δεν είναι ότι καλύτερο και είναι πολύ εύκολο να γίνουν ζημιές, επίσης το καλοκαίρι χάνει αρκετή δύναμη και καλό είναι να μην το λιώνουμε γιατί αναπτύσει μεγάλες θερμοκρασίες. Είναι τόση η διαφορά που με τα πρώτα κρύα νομίζεις ότι έχεις παραπάνω καμια 30αρια αλογα, εμένα έτσι μου φαίνεται, ή ότι του βάλανε νέφτι στον κ...... και πάει κομμάτια! εγώ δεν ξέρω πως τα καταφέρνω πάντως ποτέ δεν έχω μπει στον πειρασμό να πειράξω κάτι όπως πχ να ανεβάσω πίεση. Το μόνο που έχω κάνει είναι που το είχα δοκιμάσει στο starlet όμως χωρίς καταλύτη και έκανε ήχο σαν WRC! xωρίς πλάκα όλοι στον δρόμο άναβανε φλας και φεύγανε δεξια! φυσικά μετά έβαλα. Φίλος από ένα μικρό λαθάκι έκανε ζημιά στο wastegate actuator και κόλησε! με αποτέλεσμα να μείνει το κλαπέτο κλειστό και ανέβασε full πίεση και έσπασε το μοτερ εντελώς, ρήγμα μεγάλο στο χταπόδι και πάει και η turbina. Δυστυχώς αυτά έχει το turbo και θα συμφωνήσω και εγώ με μερικούς ότι αν θέλουμε αξιοπιστία πρέπει να το αφήσουμε μαμά (όπως εγώ πχ) και σε αυτό το θέμα είναι καλύτερα τα ατμοσφαιρικά.
και λέω μια απορία τώρα εγώ, μοτερ 4E-FTE 1o στάδιο στα 160-170hp και μαμά μοτερ levin 20V μαυροκάπακο, ποιό καίει περισσότερο αν πηγαίνουν και τα 2 αμάξια μαζί με ίδιες ταχύτητες και χλμ? θεωρητικά μιλάω πάντα.
|
02-05-09, 01:32
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
να και ενα σχετικο βιντεακι με το μοτερ του ts και την καροτσα του MR-2
http://www.youtube.com/watch?v=0hhbGcTQKEc
02-05-09, 10:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
|
Η πιστα ειναι βρεγμενη πιστα βρε Χρηστο.Μετα το MR-S ηταν τουλαχιστον 2 κλασεις πανω σε στησιμο απο τα υπολοιπα.Δεν υποστηριζω κανεναν ουτε ειμαι κολημενος.Αλλωστε το εχω ξαναπει.Ο TURBO κινητηρες, ειναι ατμοσφαιρικοι με μια τουρπινα.
Αλλα σε μια πιστα, μαλλον πλεονεκτημα εχει ο ατμοσφαιρικος, γιατι ειναι πιο γραμμικος.Αν προσεξεις, ο ORIDO πατουσε το γκαζι απο την μεση τις στροφης, ενω ενω τα TURBO ΕΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ.
02-05-09, 11:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Και απο την εισοδο το πατας...
02-05-09, 14:24
|
|
Moderator
|
|
|
|
Αυτο που μαλλον θελει να πει ο toyota mania ειναι οτι με το ατμοσφαιρικο μπορεις να εχεις σαφως πιο ρυθμισιμο αυτοκινητο παιζοντας με το γκαζι παρα τουρμπατος,πραγμα απολυτως λογικο οταν το αντιστοιχο τουρμπατο εχει να περασει στην ασφαλτο 10+ κιλα ροπης παραπανω,και τα "πατα-ασε" του πρεπει να γινονται με μεγαλη ακριβεια καθως το λαθος εδω κοστιζει παραπανω
|
02-05-09, 16:16
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Αυτο που μαλλον θελει να πει ο toyota mania ειναι οτι με το ατμοσφαιρικο μπορεις να εχεις σαφως πιο ρυθμισιμο αυτοκινητο παιζοντας με το γκαζι παρα τουρμπατος,πραγμα απολυτως λογικο οταν το αντιστοιχο τουρμπατο εχει να περασει στην ασφαλτο 10+ κιλα ροπης παραπανω,και τα "πατα-ασε" του πρεπει να γινονται με μεγαλη ακριβεια καθως το λαθος εδω κοστιζει παραπανω
|
Ακριβως.Αλλιως ειναι να πατας το γκαζι και να φευγεις και αλλιως να χαροπαλευεις μια ωρα με σπινιαρισμα, υπερστροφη κ.α.Ολα αυτα ειναι χαμενος χρονος και δυστυχως, η ευτυχως το χρονομετρο ΜΕΤΡΑΕΙ ΧΡΟΝΟ και οχι μαγκια και επιδειξη.
02-05-09, 16:29
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
|
Το MR-S δεν εχει τον κινητηρα του TS αλλα τον 1ΖΖFE
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
4zz turbo |
tasos veria |
Ειμαι νεος |
88 |
24-12-13 14:14 |
TURBO Vs Ατμόσφαιρα |
MITSOS |
Videos |
65 |
19-05-10 23:06 |
1.3 turbo η 1.6 20v?? |
oikonomou giannis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1 |
28-10-09 15:21 |
G6 TURBO |
MARCOS |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
27 |
11-05-08 20:34 |
Turbo Help |
Rl |
SUPPORT |
123 |
15-10-06 00:13 |
Page generated in 0,17530489 seconds (81,39% PHP - 18,61% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|