Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
09-07-08, 17:22
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Το βίσμα στο δικό μας για να συνδεθεί το gps-box είναι πλακέ 2 σειρών και όχι στρόγγυλο 8-pin.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
09-07-08, 19:24
|
Μικρό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
H συνδεση γινεται μεσω της ειδικης θυρας που υπάρχει για το gps box. Μοιαζει με την θυρα s-video.
Και επισης ειναι βεβαιο οτι δεν χανεις το touch screen control , γιατι ηδη το εχει δοκιμασει. Τωρα την τιμουλα θα ηθελες? Νομιζω οτι ηδη μας την εχει πει ο Ανδρέας. Αμα ειναι , ας μας ενημερωσει για τις λεπτομεριες.
|
Ο electro λεει οτι στο δικο του η θυρα αυτη μοιαζει με svhs.Mηπως εχουμε την ιδια?
|
09-07-08, 21:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εύρηκα!!! Ορίστε η φωτογραφία από το πίσω μέρος του δικού μας car dvd. Όπως σου είπα, δεν έχει καμία σχεση με τις υποδοχές στο δικό σου μηχάνημα.
10-07-08, 20:36
|
|
|
|
Περιοχή:
Ορεστιάδα
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Corollapatra εχω μια ερωτηση να σου κανω. Το αλλο μοντελο για τις Ε-12 το SN αυτο που εχει built in GPS o ρωσος τι ειπε οτι παιζει το destinator αλλα χωρις φωνη? Αυτος το προμηθευει? Ειναι ευκολο να τον ρωτησεις αν εκανε καμμια δοκιμη να δει αν το παιζει κανονικα. Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα
|
|
|
|
10-07-08, 20:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από analyst78
Corollapatra εχω μια ερωτηση να σου κανω. Το αλλο μοντελο για τις Ε-12 το SN αυτο που εχει built in GPS o ρωσος τι ειπε οτι παιζει το destinator αλλα χωρις φωνη? Αυτος το προμηθευει? Ειναι ευκολο να τον ρωτησεις αν εκανε καμμια δοκιμη να δει αν το παιζει κανονικα. Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα
|
Ναι, τον είχα ρωτήσει μέσω p.m. σχετικά με το SN και την λειτουργία του GPS και μου είχε απαντήσει το εξής:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από autodelo
We also tested SN-6800, and navigation is working, but without sound.
|
Από εκεί και πέρα δεν μπηκα σε περισσότερες λεπτομέρειες αφού κανέναν δεν θα ενδιέφερε ένα μηχάνημα το οποίο θα είχε πρόβλημα εξ αρχής. Εάν θέλεις ρωτάω, αλλά ο Ρώσος δεν πουλάει κάτι που δεν δουλεύει σωστά. Αυτό έχει δείξει μέχρι τώρα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 10-07-08 στις 22:07.
|
10-07-08, 23:18
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
@corollapatra Δηλαδη ειχε προβλημα εξ αρχης το ενσωματωμενο gps στο SN-6800 ή το προβλημα εμφανιζοταν οταν εβαζε πανω του εξωτερικο gps box?
|
11-07-08, 01:07
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panakyr
@corollapatra Δηλαδη ειχε προβλημα εξ αρχης το ενσωματωμενο gps στο SN-6800 ή το προβλημα εμφανιζοταν οταν εβαζε πανω του εξωτερικο gps box?
|
Το διευκρινησε ο Ρωσος.
Το sn-6800 δεν εχει εισοδο για εξωτερικο gps box.(μονο ενσωματωμενο)
Αντιθετα το 802GB εχει και ενσωματωμενο αλλα και εισοδο για εξωτερικο gps.
Θελει να δοκιμασει τωρα σε ενα 802BG ενα gps box για να δει τι θα παιζει-το ενσωματωμενο ή το εξωτερικο.
Προσωπικη μου διαισθηση ειναι οτι θα παιζει το εξωτερικο(οπως τωρα μου δειχνει στην οθονη DVB και μολις βαλω στη θυρα του DVB ενα εξωτερικο tv tuner μου δειχνει η οθονη TV.
Παντως μου ειπε οτι το 802 GB εχει προβλημα φωνης στο navi και δεν το πουλαει
|
11-07-08, 01:08
|
|
|
|
|
|
Ξαναλεω για να μην υπαρχει συνχηση. Αυτο το συστημα που εχουν παρει τα παιδια , εχει αλλο βυσμα ( πλακε ) , γι αυτο και θελει ειδηκι gps box. Η πλειοψηφια ομως των gps box εχει βυσμα σαν αυτο που εχει και το δικο σου.
@panakyr Δεν εχω διαβσει το θελμα σου στην αλλη ενοτητα , γιατι δεν προλαβαινω , αλλα απο τα λιγα που εχεις πει , δεν νομιζω να φταιει το gps....
|
17-07-08, 10:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Μετά από αρκετή αναμονή ο Ρώσος μου απάντησε σχετικά με την δοκιμή του Ελληνικού Dest.7 στο εξωτερικό GPS Box για το 6800 που επιτέλους παρέλαβε στα χέρια του. Και μου απάντησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: με βίντεο...
http://www.youtube.com/watch?v=94khRRiJJ64
Οπότε οι γνώστες του θέματος ας δουν και ας εκτιμήσουν τον τρόπο λειτουργίας του Box και τα γραφικά του, κυρίως τις γραμματοσειρές όπου υπάρχουν κάποιες ατέλειες στα ελληνικά κείμενα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτές οι ατέλειες διορθώνονται με κάποιες τεχνικές παραμετροποιήσεις στα skins του προγράμματος. Αντρίκο τα φώτα σου και γρήγορα...
17-07-08, 10:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ακόμα και έτσι να μείνει Αντρέα με αυτές τις ψιλο-ατέλειες, είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Είναι εντελώς ασήμαντες αυτές οι ατέλειες που λες, σχετικά με αυτό που σου δίνει.
Άντε... καλή παραγγελία...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18790603 seconds (80,52% PHP - 19,48% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|