Εχουμε ξεφυγει τελικα εδω μεσα.
Φιλε MARMEL θα το πω τελευταια φορα.
Σε μια κοντρα με παρομοιων επιδοσεων αυτοκινητα παιζει μεγαλο ρολο το βαρος ειδικα για αυτοκινητα με περιορισμενη ροπη.(βαρος>1200kg, ροπη<20κιλα) Απορω πως δεν το εχεις καταλαβει τοσα χρονια που κανεις ανοιγματα. Ακομα και μισο ντεποζιτο παραπανω μπορει να ειναι 1 καροτσα. το 1sec αντιδρασης αλλη 1.μια κακη αλαγη 1-4. Μεχρι και το αν εχεις 100αρα βενζινη παιζει ρολο.
τελικα δεν καταλαβα ποσα ατομα ειχε ο Νεοκλης μεσα.
anyway.
Επιπλεον. δεν εδωσα 20.000Ε για να ριχνω καροτσες σε αυτοκινιτα. αν ηταν ετσι θα πηγαινα να παρω κανα fiat uno turbo θα εριχνα αλλα 10.000Ε και θα παιρναγα και imbreza. Μην τρελαθουμε τελειως. Απλα μου αρεσει το γκαζι και για αυτο κατεληξα σε VVTL-i. αλλιως θα ειχα ενα 1.4 . Σιγα μην στεναχωριωμουν αν με παιρναγε ενα carina με 20V. Το χαβαλε μας κανουμε
Αληθεια. ποσα λεφτα εχουν δωσει τα παιδια με τις μετατροπες? τα εχετε βαλει ποτε κατω? (μοτερ, αναρτησεις, δεσιμο....) αν τα βαλετε κατι μου λεει οτι θα εκπλαγειτε με το ποσο. δεν μιλαμε για ανθρωπους που πιανουν τα χερια τους και τα κανουν μονοι τους ολα. για τον κοινο οδηγο.
Δεν βγαζουμε ακρη παντως. Καλος ο 20V απο οτι καταλαβα, αλλα ο αντικαταστατης του ακομα καλυτερος. σκεφτηκε κανεις πως θα πηγαινε ενα 101 με ενα VVTL-i επανω?
ισως κανα τρελος αγγλος να το εχει κανει. Θα το ψαξω.
ΥΓ1. Δεν ξερω αν το κατεχω το αθλημα..... αλλα μια Α εμπειρια απο ανοιγματα την εχω.
ΥΓ2. Παντος σκεφτομαι να στειλω κανα email σε κανα Drive, Evo, AutoMotorsport για την συγκριση. Να δω τι θα πουν οι "ειδικοι"
φιλικα