Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: 4AGE-20V vs VVTLi
Παλιά 21-02-06, 14:24
Το avatar του χρήστη Stathis
Stathis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 278
Stathis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Εχουμε ξεφυγει τελικα εδω μεσα.

Φιλε MARMEL θα το πω τελευταια φορα.

Σε μια κοντρα με παρομοιων επιδοσεων αυτοκινητα παιζει μεγαλο ρολο το βαρος ειδικα για αυτοκινητα με περιορισμενη ροπη.(βαρος>1200kg, ροπη<20κιλα) Απορω πως δεν το εχεις καταλαβει τοσα χρονια που κανεις ανοιγματα. Ακομα και μισο ντεποζιτο παραπανω μπορει να ειναι 1 καροτσα. το 1sec αντιδρασης αλλη 1.μια κακη αλαγη 1-4. Μεχρι και το αν εχεις 100αρα βενζινη παιζει ρολο.

τελικα δεν καταλαβα ποσα ατομα ειχε ο Νεοκλης μεσα. anyway.

Επιπλεον. δεν εδωσα 20.000Ε για να ριχνω καροτσες σε αυτοκινιτα. αν ηταν ετσι θα πηγαινα να παρω κανα fiat uno turbo θα εριχνα αλλα 10.000Ε και θα παιρναγα και imbreza. Μην τρελαθουμε τελειως. Απλα μου αρεσει το γκαζι και για αυτο κατεληξα σε VVTL-i. αλλιως θα ειχα ενα 1.4 . Σιγα μην στεναχωριωμουν αν με παιρναγε ενα carina με 20V. Το χαβαλε μας κανουμε

Αληθεια. ποσα λεφτα εχουν δωσει τα παιδια με τις μετατροπες? τα εχετε βαλει ποτε κατω? (μοτερ, αναρτησεις, δεσιμο....) αν τα βαλετε κατι μου λεει οτι θα εκπλαγειτε με το ποσο. δεν μιλαμε για ανθρωπους που πιανουν τα χερια τους και τα κανουν μονοι τους ολα. για τον κοινο οδηγο.

Δεν βγαζουμε ακρη παντως. Καλος ο 20V απο οτι καταλαβα, αλλα ο αντικαταστατης του ακομα καλυτερος. σκεφτηκε κανεις πως θα πηγαινε ενα 101 με ενα VVTL-i επανω? ισως κανα τρελος αγγλος να το εχει κανει. Θα το ψαξω.

ΥΓ1. Δεν ξερω αν το κατεχω το αθλημα..... αλλα μια Α εμπειρια απο ανοιγματα την εχω.

ΥΓ2. Παντος σκεφτομαι να στειλω κανα email σε κανα Drive, Evo, AutoMotorsport για την συγκριση. Να δω τι θα πουν οι "ειδικοι"

φιλικα
Παλιά 21-02-06, 15:00
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Δύναμη Σεβασμού: 329
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Αληθεια. ποσα λεφτα εχουν δωσει τα παιδια με τις μετατροπες? τα εχετε βαλει ποτε κατω? (μοτερ, αναρτησεις, δεσιμο....) αν τα βαλετε κατι μου λεει οτι θα εκπλαγειτε με το ποσο.
Kοίταξε...Μια carina ε του 95 στοίχιζε περίπου όσο το primera μας...Δηλαδη καπου στα 5,800,000 δρχ=17,000 Ευρώ.+ 2000-2500 κομπλε χιλιαρικα το μοτερ με σασμάν(όπως
το αγόρασε πρόσφατο ο Δημητρης) πάμε στα 19500 και κανα
2000 χιλιάρικα για αναρτήσεις φρένα,περιφερειακά κλπ ανάλογα με το ευρος και την ποιότητα της μετατροπής πάμε στα πάμε στα 22000 άντε 21000.Τώρα θα πει ο marmel οτι το πήρε μεταχειρισμένο και έδωσε λιγότερα αλλά ετσι δεν κανεις συγκριση.Και γω μτχρ το πήρα και έδωσα 20,000 και μετα απο 2-3 χρόνια θα κανει 15000 και πάει λέγοντας ...αλλά ως συνήθως είμαστε off topic!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-06, 15:14
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Κατσε να σου πω εγω:
α)3000Ε θα παει αγορα και τοποθετηση μοτερ(1500Ε το μοτερ τουλαχιστον+εργατικα+σερβις)
β)αναρτησεις τι θα βαλεις τιποτα απλη?δεν νομιζω βαλε κανα 500Ε(τουλαχιστον)+ελατηρια αν θελεις χαμηλωματος
γ)πρεπει να σταματαει κιολας το μπουρδελο 400Ε πισω δισκους
δ)εξατμιση την γλυτωνεις?μπααα βαλε κανα 300Ε σωληνα τελικο(το πολυ)
ε)μετα απο μια αυξηση ιπποδυναμης θελει και ζαντολαστιχα να μην χαζοσπινιαρει
και αλλα τοσα

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-06, 16:58
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

τωρα το να κατσω να απαντησω σε ολους σας θελει πολυ μελανι. αν βγαζει λεβιεδες η οχι ο σταθης δε με νοιαζει. αν βγαζει λεβιεδες τοτε δεν θα πρεπε να τον ενοχλει σε μια τς ακομα και το γεμισμα του ρεζερβουαρ. μιλαμε για ξεφτιλικια πραγματα. με τα γραμμαρια ασχολειστε για να περασετε ενα 20v ? μπραβο σας. φαντασου τι ασχολια θα κανετε με συνεπιβατη.

ασε βασιλη εσυ τι πεταγεσαι σαν κουτσουλια? τον γιαννη(αστακο) τον ξερεις? μηπως το εχεις δει κιολας?μηπως ξερεις που το φτιαχνει? μηπως ξερεις τι εχει βαλει μεσα? ας ειναι καλα η ταμπελα που ειχε για υπογραφη του. οτι ακουμε μασαμε τσιχλα και το διαδιδουμε? εδω ρε δεν ξερεις καν αν εχει την ts ακομα και μιλας ρε ? κατσε στα αυγα σου και μην ανακατευσαι ειδικα εσενα που ουτε σου πεφτει λογος ουτε σε ρωτησε κανενας τι και πως.

μητσο ξερω οτι δε θα λυθει ποτε αυτο το θεμα και μη με κανετε να παω να αλαζω σασμαν γιατι εχω αλλα εξοδα τωρα ρε
το συμπερασμα που εγω εχω βγαλει και ας ειναι λαθος η οχι ειναι
οτι μια τς ΜΑΣΑΕΙ και μαλιστα πολυ απεναντι σε ενα 1600 20v
ειτε το περναει ειτε οχι. και ΑΝ το περασει θα λαχανιασει αρκετα. οποιος μπορει ας μου το αποδειξει . αλλα οχι εδω στην ασφαλτο. 4-5 20v που ειμαστε μπορειτε να μας βρειτε ανετα.
δικαιωμα μου ειναι να πιστευω οτι θελω και το λεω αυτο γιατι καποτε σε προηγουμενες κουβεντες σκαγατε στα γελια μολις ακουγατε τη συγκεκριμενη συγκριση. τωρα ολοι μα ολοι εχετε αλαξει ακομα και τα λεγομενα σας οπως ειπε και ο αυρτον.
επειδη θα δοκιμασω και γω καποια στιγμη με ts αρχιστε να κοροιδευετε απο τωρα μιας και εχω ασημοκαπακο (πραγμα που σημαινει οτι δεν γινεται ΟΥΤΕ να την ακολουθησω) ας μαθουμε ομως το αποτελεσμα οταν ερθει και να δω τι θα πειτε παλι.
δεν νομιζω πως ειμαι διπλοπροσωπος για κανεναν εδω μεσα. λεω παντα αυτο που πιστευω χωρις να αλαζω τη γνωμη μου σε οτι με συμφερει σαν μερικους και μερικες εδω μεσα cussing
μου φαινεται γιναμε american bar
Παλιά 21-02-06, 17:12
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων

και να πω κατι και στο φιλο σταθη που εριξε ενα σωρο διακαιολογιες.
εμενα με λενε πανο και εχω ασημοκαπακο οκ? αν παω με το TS σου και ας πουμε οτι δε το πας καλα το αθλημα, θα πεις φιλε σταθη οτι ετσι το φιλτρο αλλιως το σασμαν το ατομο το φιμωμα ο συμπλεκτης το λιφτ,και δεν ξερω γω τι αλλο.
ΠΡΟΣΟΧΗ σε ποιον μιλάμε,

Ο Στάθης δεν είναι ούτε jims ούτε νεοκλής.(Όχι πως έχω κάτι μετα παιδιά, ίσα ίσα ο jims είναι η μεγάλη μου αγάπη )
Ο Στάθης παίρνει το λεβιέ στο χέρι, γιαυτό μην τον κολάτε πολύ πολύ γιατί θα κλαίνε τα συμπαθητικά μοτεράκια σας.

Όσο για το αν θα δίνατε 26000 ευρώ σας πληροφορώ πως το levin έβγαινε πιο ακριβό σαν αυτοκίνητο.
το λεβιν εβγαινε πιο ακριβο γιατι ΗΤΑΝ αυτοκινητο και μαλιστα MADE IN JAPAN
Τωρα ουτε οι φωτογραφικες δεν ειναι θα ειναι οι ts?
Παλιά 21-02-06, 17:25
Το avatar του χρήστη Stathis
Stathis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 278
Stathis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ενοειτε οτι θα λαχανιασει μια TS για να περασει ενα 20v. το ξαναειπα οτι εγω πιστευω οτι ειναι αμαξια παρομοιων επιδοσεων. Αλλα για να γινω ποιο κατανοητος.... οσο καλυτερο ειναι το TS απο το 20V.... αλλο τοσο καλυτερο ειναι το TypeR απο το TS.

Και το ταπερ για να περασει το TS θα λαχανιασει. Χιλιοστη φορα, εχω περασει ταπερ επιδει ειχε περιτο βαρος.

Παρολα αυτα... αν θυμαμε καλα ο 2579 ελεγε οτι κλεβει εκκλησιες αν το δωσει με TS. Απο κανεναν TSakia δεν ακουσα κατι τετοιο.

Και εφοσον μιλαμε για αμαξια παρομοιων επιδοσεων... θα ασχοληθω μεχρι και το ποσο ζεστα ηταν τα λαστιχα του καθενος κατα την εκκινηση

Δεν ξερω αν ειμαι εγω αυτος που εχει ξεφυγει. αλλα εγω καταλαβαινω διαφορες απο μικροπραγματα. Ακομα και με ενα γεματο ρεζερβουαρ και ενα αδειο. Το ποτε ζεστενονται τα λαστιχα, το αν κανει διαφορα η 100αρα απο την απλη βενζινη (off-topic, βαζω παντα shell V-power ή ΒP 100αρα. Δεν βλεπω διαφορες, Βλεπω διαφορα ομως οταν βαζω racing). Μπορει να ειναι η ιδεα μου βεβαια... αλλα 3 φορες στα 2 χρονια μου φενοταν οτι το συστημα διευθηνσης ηταν βαρυ... και τις 3 φορες ειχα πεσει στο 30 πιεση στα εμπρος ελαστικα.

Παντος στην επομενη συναντηση θα κανω μια βολτα με το παλικαρι με το 20V.

Τωρα να κανω και μια ερωτηση υποθετικη

Σας χαριζουν ενα αυτοκινιτο. Και εχετε να διαλεξετε αναμεσα σε ενα TS και ενα 101 20V.

Θα παιρνατε το 20V ρε παιδια!?!
Παλιά 21-02-06, 17:27
MAD-MAX Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: SE DROMUS ME STROFES
Δύναμη Σεβασμού: 255
MAD-MAX είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
MPLA MPLA MPLA

ΡΕ αφηστε τα πληκτρολογια και πιαστε τα τιμονια...

κρυφη κερατεα κανεις?

20V? το αλλο με τον Τοτο το εχετε ακουσει που περασε Type R?

www.topfuel.gr
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-06, 17:35
MARMEL Offline:
Αdministrator

ρε φιλε δε γουσταρουμε μας εχεις ζαλισει
Παλιά 21-02-06, 17:35
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Τα δύο αυτά μοτερ δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε. Ούτε ιδια κυβικά δεν έχουν, ούτε ίδιας χρονολογίας είναι, ούτε ίδιας τεχνολογίας. Εννοείτε πως το μοτερ της TS είναι πιο εξελιγμένο αφού είναι φτιαγμένο και 13 χρόνια μετα (όπως λέει και ο Μάρμελος), εκτός αν θέλετε να μου πέιτε πως οι Ιάπωνες τεχνικοί αντί να βελτιώνουν τα μοτέρ, τα κάνουν χειρότερα...
To γεγονός ότι στέκονται αυτά τα μοτερ δίπλα (ή κοντά) το ένα στο άλλο έχει να κάνει με τις καρότσες που τα φοράνε. Π.χ μια Ts με 20v επάνω θα σερνότανε σχετικά με το πως πάει τώρα.
Πάντως αν δεν συγκρίνουμε μόνο μοτέρ αλλά και τις καρότσες που τα φοράνε, μου πέρασε ένα link ο φίλος ο ranger που αναφέρει ότι το καινούριο Yaris TS θα βγαίνει με μοτερ 1800 (και μάλλον vvtl-i). Φαντάζεστε 192 άλογα σε 900 κιλά?
Σε μια τέτοια κόντρα με την 20v καρίνα τι θα λέγαμε στο τόπικ? "4age20v vs vvtl-i" ή "carina με 20v vs Yaris με vvtl-i"?
Ελπίζω να καταλαβαίνετε τί θέλω να πω. Το λέω ως συνέχεια στο σχόλιο του φίλου Ξυνού.
Τέλος θα ήθελα να κάνω ένα προσωπικό σχόλιο.
Τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει ένας εμφύλιος και πολλά άτομα που είναι καλοί φίλοι (ή εστω εκτιμούν ο ένας τον άλλο) έχουν έρθει σε αντιπαραθέσεις και ανταλλάσουν από ειρωνικά εώς πικρόχολα σχόλια προσπαθώντας να υποστηρίξουν το "σπίτι" τους. Και πάνω σε αυτή τους την προσπάθεια έχουν καταφύγει σε "περίεργες" δηλώσεις/επιχειρήματα τα οποία δεν συνάδουν με το επίπεδο γνώσεων και technical support του σάιτ.
Με λίγα λόγια: Χαλάμε τις καρδιές μας, ξεχνάμε και αυτά που ξέρουμε και γινόμαστε και ψιλο-ρεζίλι στους απ'έξω που μας διαβάζουν.
Θερμή παράκληση: Ας κάνουμε την πλάκα μας, ας βάζουμε τις κοντρούλες μας για προσωπική μας τέρψη και μόνο, και όποιος προσπαθεί να χαλάσει αυτο το κλίμα ας τον αγνοούμε.
Στο κάτω κάτω δεν έχουμε να απολογηθούμε σε κανένα για το αν έχουμε το πιο γρήγορο αμάξι ή γιατί επιλέξαμε να αγοράσουμε το συγκεκριμένο.
Πιστεύω ότι μιλάω εκ μέρους πολλών εδώ μέσα που είτε έχουν κουραστεί με αυτή την κατάσταση είτε έχουν πει πράγματα που δεν εννοούν. Πρέπει κάποια στιγμή να δωθεί ένα τέλος πρωτού τα πράγματα χειροτερέψουν...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-06, 17:42
MARMEL Offline:
Αdministrator

καλα το ελεγα εγω οτι θα σε κανω moderator

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
4age 16v vs 20v NicKE70 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 4 26-09-17 12:43
Vvti & Vvtli- Πως, που, γιατί... madvinegar Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 10-03-09 17:32
Μετατροπή 1,4 VVTi σε 1.8 TS VVTLi ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ SUPPORT 44 15-12-08 12:46
4age 16v konkon 4AGE 20v Levin 10 13-03-08 18:22
vvti vvtli? labros_k ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 11-01-07 14:17

Page generated in 0,17550206 seconds (81,58% PHP - 18,42% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:29.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com