Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB |
|
|
|
Re: Patradise...... We are coming!!! |
|
10-02-06, 20:18
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Re: Patradise...... We are coming!!!
αν και δεν με ενδιαφερει και πολυ ο υπνος ειναι 10 λεπτα με τα ποδια η αποσταση δελφινι-πεζοδρομος με καφετεριες. αμα πιειτε ενα ποτηρακι και δε μπορειτε να οδηγησετε τι να πω. τοτε ειναι που παει καλα τ αμαξι. αντε βαγγελη θα σου γινει 20v μεχρι να πας για υπνο
|
10-02-06, 20:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
φίλε Πάνο δεκα λεπτα δεν ειναι. Είναι 20 μπορει και 25!!! Επίσης αν εχεις πιει καναδυο ποτηράκι, δεν θα περπατας ευθεια θα κανεις οχταράκια και ετσι η αποσταση θα μεγαλώνει.... Κατα τα άλλα η τελική αποφαση ειναι δική σας. Το σπιτι μου ειναι πιο κοντά στο Δελφινι και δεν θα χασω την ευκαιρια να σου κανω μια νυχτερινή επισκεψη .
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
|
10-02-06, 20:53
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εγώ προτείνω Δελφίνι. Το ξαναματαλέω..... όπως λέει και ο Πάνος, άν ειναι και 10 λεπτά με τα πόδια, που είναι το κακό? Θα περπατήσουμε και λίγο, κακό θα κάνει? Βόλτα πάμε!!!!
Υ.Γ. Σε ποιόν Αντώνη αναφέρεσαι Βαγγέλη? (Για τον Νίκο, το ξέρω, για αυτό και έχω ενημερώσει την λίστα!)
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
11-02-06, 03:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Κ γω δελφινι ψηφιζω εχω ξαναμεινει....επισης θα ειχε περισσοτερο χαβαλε να κανουμε βολτιτσα με τα ποδια μεχρι την πολη απτο να μπλεξουμε 20 κ αμαξια μεσα στο κεντρο κ να ψαχνουμε για παρκινγκ....δελφινι δελφινι δελφινι δελφινι(το λεω μπας κ με ακουσει ο ιδιοκτητης κ παρω ποσοστα)δελφινιιιιιιιιι
13-02-06, 09:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Το Δελφίνι είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για την διαμονή σας, παιδιά. Πάντως να ξέρετε ότι ο Βαγγέλης έχει δίκιο. Δεν είναι 10' περπάτημα για το κέντρο αλλά 20'-25'. Για μένα πάντως δεν είναι πρόβλημα αυτό. Για όποιους δεν θέλουν να οδηγήσουν, πέρνουν ταξί... Το κόστος δεν είναι μεγάλο γιατί η απόσταση είναι μικρή.
13-02-06, 10:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Βαγγέλη. Καλύτερα να είμαστε κοντά στο κέντρο για να μην έχουμε και αγχος πόσο θα πιούμε και πως θα οδηγήσουμε πίσω ή να ψάχνουμε για ταξί μες το κρύο τα ξημερώματα...
|
|
|
13-02-06, 11:26
|
|
Administrator
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Το γεγονός οτι το Αδωνης δεν εχει γκαράζ το εχω λύσει μια και εχω συμφωνήσει με ιδιοτικο parking (σκεπασμένο παρακαλώ) για να διανυκτερεύσουν όλα τα αυτοκινητα του club με τιμή 4 το ενα ( καλά ρε δεν διαβάζετε τι γράφω;; Άρα το κόστος ειναι μια η άλλη. Το parking αυτο ειναι 2 λεπτά με τα πόδια από το Αδωνης!!!
|
Διαβάζουμε ρε τι γράφεις αλλά να κάνω μια έρωτηση? Τα 4 ευρω για parking όλη την ημέρα είναι πάρα πολύ καλή τιμή, αυτή όμως ισχύει για καθε έισοδο του αυτοκινήτου, σωστά? Αν δηλαδή για τον οποιδήποτε λόγο κάποιος θελήσει να μετακινηθεί με τα αυτοκίνητο την επόμενη που θα ξαναμπει θα πληρώσει αλλά 4 ευρω κλπ κλπ κλπ. Έτσι δεν έρχεται μια ή άλλη .
Δεν θα πάθουμε τίποτα αν περπατήσουμε και λίγο.
|
|
|
13-02-06, 11:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Συγγνώμη ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Όλοι είστε αλκοολικοί;
Όλοι θα πιείτε τα αντερά σας που δεν θα μπορέσετε να οδηγήσετε πίσω στο ξενοδοχείο; Αυτοί που πίνουν ή που θέλουν να πιουν πολύ, ας μην πάρουν το car τους και ας πάνε με αυτούς που δεν πίνουν και τόσο. Μιλάμε για μία απόσταση των 5-8 λεπτών με το αυτοκίνητο. Το μόνο θέμα που θα πρέπει να σας απασχολεί είναι το παρκάρισμα στο κέντρο της Πάτρας. Όχι ότι δεν θα βρείτε να παρκάρετε, αλλά μην περιμένετε να παρκάρετε και έξω από το μαγαζί που θα πάμε... Νομίζω ότι προβληματίζεστε για ένα απλό θέμα.
|
13-02-06, 12:33
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ρε Αντρέα, καταρχιν χαρηκαμε παρα πολύ που σε είδαμε στην συνάντηση της Παρασκευης !!!!!! Δοκίμασες και την φημισμένη μοτορκοτόπιττα!!!
Επειδή δεν είμαστε αλκοολικοι όπως είπες, αν πιούμε το κάτι τις παραπάνω, θα ζαλιστούμε και δεν θα είμαστε σε θεση να οδηγησουμε. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να οδηγώ και ας έχω ξεπεράσει για λίγο τα όρια.
|
|
|
13-02-06, 13:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Μιχάλη, και εγώ χάρηκα πολύ που κατάφερα και ήρθα στην συνάντηση της Παρασκευής και σας είδα από κοντά. Για την ακρίβεια όμως δοκίμασα μοτορ-κρεατόπιτα γιατί η μοτορ-κοτόπιτα ήταν άρρωστη με τον ιό των πουλερικών!!!
Πολύ καλά κάνεις και δεν οδηγείς όταν πίνεις έστω και λίγο. Έτσι είναι και το σωστό.
Απλά λέω ότι και η επιλογή του ταξί είναι ίσως η καλύτερη αφού, και πάρκινγκ δεν θα ψάχνετε, και το κόστος είναι μικρό αφού η απόσταση είναι πολύ μικρή (καμία σχέση με αποστάσεις Αθηνών...). Είναι και αυτή μια εναλλακτική, στην περίπτωση που επιλέξετε το Δελφίνι.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17936397 seconds (82,29% PHP - 17,71% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|