Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
13-01-06, 15:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p="
Άρα οι μετρήσεις για το 1km που έχεις gorilla όσον αφορά το Golf V δεν ισχύουν σίγουρα...
|
Δεν είναι ρε βασίλη δικές μου οι μετρήσεις. Είναι από το περιοδικό drive. Τώρα αν είναι σωστές ή όχι δεν μπορώ να σας πω. Πάντως σου είπα από που είναι.
|
13-01-06, 16:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p="
Άρα οι μετρήσεις για το 1km που έχεις gorilla όσον αφορά το Golf V δεν ισχύουν σίγουρα...
|
Δεν είναι ρε βασίλη δικές μου οι μετρήσεις. Είναι από το περιοδικό drive. Τώρα αν είναι σωστές ή όχι δεν μπορώ να σας πω. Πάντως σου είπα από που είναι.
|
Ναι ρε δεν είπα πως τις έκανες μόνος σου, απλά δικές σου επειδή εσύ τις έγραψες
|
13-01-06, 20:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
ρε ας το καταλαβουν ολοι στα 1,4 και 1,6 δεν υπαρχουν ποιο γρηγορα...ακομα σε στις ροπες ειμαστε ποιο δυνατοι...το εχω δοκιμασει γυρνωντας απο δοθλεια πισω μοθ ενα new astra 1,6 & ενα C4 δεν με φτανανε ουτε για αστειο μονο το astra κολουσε πισω μου αλλα δεν ειχε τα σωθηκα να με περασει(και μηλαω για ταχυτητες 190+ διοτι πιασαμε και κατηφορα και το κοντερ μου ελεγε 200) τωρα με επαιζε?? δεν ξερω... οσο για το 1,6?? ενα focus 1,8 με το ζορι το περασε....
|
|
Re: Παμε Πολυ Καλα!!! |
|
17-02-06, 04:22
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Salonica
|
|
Re: Παμε Πολυ Καλα!!!
|
17-02-06, 15:28
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
ρε σεις, από ότι καταλαβαίνω, έχετε τα ευροπαικά 1400, για τους 1400 πάντα, με τα civic??? κάντε με χαρούμενο και πείτε μου ότι τρώνε ... κολόνες!!!
|
17-02-06, 15:49
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παιδια δεν αμφισβητω οτι οι γιαπωνεζοι βγαζουν αν οχι τα καλυτερα απο τα καλυτερα μοτερ μιας κ εγω κολλημενος με τον ιαπωνα ειμαι αλλα μην ξεχναμε κ οτι δεν παιζει μονο ρολο το μοτερ στις επιταχυνσεις ρεπριζ κτλ, αλλα κ αλλα πολλα!Για παραδειγμα το βαρος!
Το corolla ειναι 1200κατι κιλα τη στιγμη που το Golf για παραδειγμα ξεπερναει τα 1300 ετσι ειναι φυσιολογικο να ειναι πιο γρηγορο και ας ειναι λιγοτερα αλογα!Μιλαω για τα 1600
Αυτα οσον αφορα το θεμα επιδοσεων!
|
|
|
|
18-02-06, 22:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εχθές το βράδυ ένα Accent με εξάτμιση - φιλτροχοάνη - ζάντες (και δεν ξέρω τι άλλο είχε επάνω, γενικά πάντως αρκετά πειραγμένο...) μου την χώθηκε πολύ άσχημα και με πέρασε από δεξιά σαν κάτι να ζητούσε, με αποτέλεσμα να την χωθώ και εγώ (εντελώς μαμά 1.4 το δικό μου), αλλά ήμασταν μέσα σε κίνηση στην παραλιακή οδό των Πατρών. Όταν ξεμπλοκάραμε και ξεκινήσαμε να ανοίγουμε, ήταν στην ουσία μπροστά μου περίπου 4-5 αυτοκίνητα, αυτός δηλαδή είχε ξεμπλοκαριστεί και είχε αρχίσει να ανοίγει πολύ πριν από εμένα. Με 110 χλμ. περίπου ανοίγω και εγώ, αλλά με 4η (μ@λ@κί@ που δεν κατέβασα 3η...). Μέχρι τα 130-140 η διαφορά παρέμενε σχεδόν η ίδια, αλλά μέχρι λίγο πριν τα τελειώματα της 4ης στα 160-165 περίπου τον είχα μαζέψει και τον πέρασα αρκετά άνετα θα έλεγα. Εάν είχα κατεβάσει τρίτη στην αρχή θα τον είχα πιο εύκολα... Δεν πειράζει, την επόμενη φορά που θα τον πετύχω...
|
|
|
|
19-02-06, 13:34
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra";p="
Εχθές το βράδυ ένα Accent με εξάτμιση - φιλτροχοάνη - ζάντες (και δεν ξέρω τι άλλο είχε επάνω, γενικά πάντως αρκετά πειραγμένο...) μου την χώθηκε πολύ άσχημα και με πέρασε από δεξιά σαν κάτι να ζητούσε, με αποτέλεσμα να την χωθώ και εγώ (εντελώς μαμά 1.4 το δικό μου), αλλά ήμασταν μέσα σε κίνηση στην παραλιακή οδό των Πατρών. Όταν ξεμπλοκάραμε και ξεκινήσαμε να ανοίγουμε, ήταν στην ουσία μπροστά μου περίπου 4-5 αυτοκίνητα, αυτός δηλαδή είχε ξεμπλοκαριστεί και είχε αρχίσει να ανοίγει πολύ πριν από εμένα. Με 110 χλμ. περίπου ανοίγω και εγώ, αλλά με 4η (μ@λ@κί@ που δεν κατέβασα 3η...). Μέχρι τα 130-140 η διαφορά παρέμενε σχεδόν η ίδια, αλλά μέχρι λίγο πριν τα τελειώματα της 4ης στα 160-165 περίπου τον είχα μαζέψει και τον πέρασα αρκετά άνετα θα έλεγα. Εάν είχα κατεβάσει τρίτη στην αρχή θα τον είχα πιο εύκολα... Δεν πειράζει, την επόμενη φορά που θα τον πετύχω...
|
Και που ασχολήθηκες μια φορά με το Accent, ήταν μεγάλη του τιμή...Δεν χρειάζεται 2η!!
19-02-06, 14:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
πες το ψεμματα!!
|
20-02-06, 10:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ";p="
Και που ασχολήθηκες μια φορά με το Accent, ήταν μεγάλη του τιμή...Δεν χρειάζεται 2η!!
|
Ήταν πολύ "κακός" ρε παιδιά. Έπρεπε να πάρει ένα μάθημα να ηρεμήσει λίγο...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17174792 seconds (82,07% PHP - 17,93% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|