μιας και ολοκληρωθηκε με επιτυχια η πατρινη εκδρομη ας βαλω τις φωτο μου εδω μιας και θα ακολουθησουν και αλλοι πισω απο μενα. αφηνω τις υπολοιπες φωτο για αυριο.
περασαμε παρα πολυ καλα σκιστηκαμε στο φαι παρα πολυ καλα. η πατρινη παρεα αψογη και φιλοξενη. ευχαριστουμε πολυ τα παιδια που μας φιλοξενησαν στην πολη τους και στα γνωστα τους μερη. αψογη η ταβερνα στον ψαθοπυργο. ομορφα περασε η βραδια στη ΖΑΙΡΑ. την επομενη μετα απο βαρυ ξυπνημα ειδαμε και την F1. πιστευω οτι οσοι δεν ηρθαν απλα εχασαν. διοτι ηταν ολα πολυ καλα νομιζω δεν θα ναι καποιος που εχει μεινει δυσαρεστημενος. ο καιρος μια ετσι μια αλλιως αλλα εμενα η μουνταδα και η βροχη μ αρεσε. ευχαριστω τον vagelisteo για την φιλοξενια του στο αιγιο(εστρωσε και σεντονια
) ευχαριστουμε τον djbac που μας χαριζει θεαμα. ευχαριστουμε τις κοπελες που ακολουθησαν τη βολτα μας και μας ανεχτηκαν σε καποιες φασεις με ανοιγματα ανω των 210
ευχαριστουμε τον λεωνιδα που ειναι ο μονος που δεν εχει χασει βολτα η συναντηση. ευχαριστουμε τον ranger για την καλη του οργανωση και φυσικα τον αντρεα.
αυτο που μου εμεινει ειναι το υπεροχο γλυκο που εφαγα στο τελεος στην ταβερνα στον ψαθοπυργο tongue
ολο και κατι θα εχω ξεχασει ας με συμπληρωσουν οι αλλοι και θα επανελθω με οτι θυμηθω. σας ευχαριστουμε ολους και να πω οτι ηταν ομορφα τα ανοιγματα μερικες φορες που καναμε.