Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Sotosgl";p="
Βασικα και εγω εχω το ιδιο προβλημα και θελω να τις βαψω και δεν βγαζω ακρη εδω μεσα!
Μαλλον θα παρω τελικα ενα κιτακι που εχω βρει με 17 αλλα δεν ξερω αν θα κανει δουλεια αλλα απο το καφεσκουριασμενο χρωμα που εχω τωρα καλυτερο θα ειναι...
Ξερει κανεις που εχει χρησιμοποιησει ήδη καποιο αναλογο κιτακι αν θα μπορω να βαψω και τις πισω δαγκανες?
Η πορτοκαλοπιτα ειναι φοβερη εγω την εκανα ήδη
|
Sotosgl μην πάρεις κιτ βαφής τζάμπα λεφτά είναι.έψαχνα και εγώ και είχα πάει σε 3 μαγαζιά αλλά όλοι δεν είχαν κόκκινο που ήθελα όταν αγόρασα τα άκρα από το levin.
ο τευλαυταίος μαγαζάτορας με αξεσουάρ αυτοκινήτου είναι φιλαράκι και τι μου λέει?πετάξου στη γωνία και πάρε ένα σπρέι κόκκινο υψηλής θερμικρασίας και βάψτες και θα με θυμηθείς.
έτσι και έκανα.
όσο για το τρόπο βαφής ένα θα σου πω.οι δαγκάνες μεταχειρισμένες και ταλαιπορημένες από το μακρινό ταξίδι που έκαναν .... όπως και να το κάνεις είχαν και σκουριά και πολύ μπίχλα.το μόνο που έκανα ήταν να τις καθαρίσω με ένα πανάκι νωπό και μετά με ένα στεγνό.τις άφησα καμιά ώρα και μετά τις έβαλα πάνω σε εφημερίδα και σκέπασα με χαρτί και χαρτοταινία τις επιφάνειες που δεν ήθελα να πάει χρώμα.τις πέρασα τρία χέρια κόκκινο σπρέι με διαφορά μιάμισης ώρας.έχω κάνει 25000 χιλιόμετρα και είναι μιά χαρά.
και πάνω από όλα δεν έδωσα 17 και 20 ευρώ που πουλάνε αλλά αν θυμάμαι καλά κάτω από 5.
η μόνη δυσκολία είναι αν οι δαγκάνες είναι ήδη πάνω στο αυτοκίνητο επειδή θα πρέπει να τις βγάλεις ή να μονώσεις τις γύγω επιφάνειες για να μην πάει χρώμα και να τις βάψεις επιτόπου μία μία φυσικά αφού θα πρέπει να βγάζεις έναν έναν τροχό.
ελπίζω να βοήθησα.
φιλικά Κων/νος