Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
ασε μας ρε Πανο...εχε υπομονη και σε λιγο θα εισαι σε αυτο το τοπικ και θα λες.."πεταμενα λεφτα?οσα εχω ριξει στο 20v Μου και ακομα δεν παει βημα!!!!!!"
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 395
τα 130 ευρω που εδωσα για τον τεντοτηρα του ιμαντα γιατι εκανε ενα σπαστικο θορυβο στο κσεκημιμα!ενα μηνα μετα ομως εκανε παλι το ιδιο ενω ειχα αλλαξει κ τον ιμαντα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpesikos : 04-04-08 στις 16:10.
Δύναμη Σεβασμού: 540
Φιλε μου αυτα δεν ειναι τσαμπα λεφτα, απλα ο ιμαντας σου εχει ακομα μποσικα. Στο Swift αλλαξαμε τα χριστουγεννα τον ιμαντα, μαζι με τεντωτηρες και ολο το υπολοιπο πακετο, και στην εκκινηση ακομα κανει ενα ψιλοτριξιμο.
Δύναμη Σεβασμού: 208
Τα χειροτερα χρηματα που εχω ξοδεψει ποτε ειναι καπου 35 ευρω για κατι πλατοκαθησματα που εβαλα πριν λιγο καιρο.Καθομουν στο καθησμα και η πλατη τους εφτανε στον σηνοδηγο.Μου σπασαν τα νευρα.Τωρα ευτυχως πηρα καποια αλλα και βρηκα την ψυχικη μου ηρεμια.