Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
μαλλον η τρίτη περίπτωση .μέση ωριαία ταχύτητα?γιατί εγώ σε ίδιο ταξιδι δεν έχω δει λαμπάκι αναμένο.(μόνος μου στο αυτοκίνητο)
|
Αναφέρομαι πάντα στις ίδιες συνθήκες και τρόπο οδήγησης, εξάλλου μετά από 100+ πηγαινέλα Αθήνα-Θεσ/νίκη, το όχημα πάει με αυτόματο πιλότο (κάνω πάντα 5:30'+30' στάση). Κατανάλωση: πάντα 8-8,5 λίτρα/100χλμ.
Πρόκειται λοιπόν περί θαύματος;
Ή μήπως έτυχε να βάλω τότε βενζίνη ελευθέρας... "εισαγωγής" ΧΩΡΙΣ τις "απαιτούμενες" Ελληνικές προδιαγραφές;
Μήπως τελικά η ποιότητα της βενζίνης σε ΟΛΑ τα πρατήρια ΔΕΝ είναι αυτή που πρέπει; Μην ξεχνάμε ότι η βενζίνη είναι μονοπωλιακό προϊόν και όλες οι εταιρείες "ψωνίζουν" από το ίδιο μαγαζί (άντε να βάλουν και κανένα δήθεν πρόσθετο...).
Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στα βυτιοφόρα, στους βενζινοπώλες και πρόσφατα, κάποιες μεγάλες εταιρείες έφαγαν πρόστιμα διότι διοχέτευαν ΟΙ ΙΔΙΕΣ νοθευμένα καύσιμα. Στα ελληνικά διϋλιστήρια που προμηθεύουν τις εταιρείες, έχουμε εμπιστοσύνη;
Τα 9 τελευταία χρόνια, οδηγώ το ίδιο αυτοκίνητο. Και ναι, έβγαλα για πρώτη φορά 620 χλμ. με 43 λίτρα και μου περίσσεψαν 7!
Αν και τελικά, πιστεύω στα θαύματα...