Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
07-02-06, 02:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Αν θυμάμαι καλά είναι δίσκοι black diamond και τακάκια mintex. Μπορείς να τα δείς στο www.fensport.com
|
07-02-06, 21:07
|
Νεότατος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p="
Αν θυμάμαι καλά είναι δίσκοι black diamond και τακάκια mintex. Μπορείς να τα δείς στο www.fensport.com
|
καλησπερα.εσυ εχεις βαλει τετοιες δισκοπλακες η απλως εχεις ακουσει οτι υπαρχουν για την ε-12?
αν εχεις βαλει και θυμασαι πες μου και μια τιμουλα!!
ευχαριστω προκαταβολικα.
|
08-02-06, 02:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Όχι δεν τα έχω βάλει αλλά σου λέω ότι υπάρχουν. Tα παιδιά που τις φοράνε τις έχουν παραγγείλει από το εξωτερικό. Δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα. Πήγαινε σε ένα περιοδικό αυτοκινήτου και δες στους αντιπροσώπους εταιριών.
|
10-02-06, 04:26
|
|
|
|
|
Ρε παιδια το αυτοκινητο απο οταν το πηρα ειχε τρυπητες δισκοπλακες.Δεν ξερω ουτε τι μαρκα ειναι ουτε τιποτα.Οταν φρεναρω ακουγεται ενα περιεργο τριξιμο αλλα οχι παντα.Αυτο ακουγεται συνηθος οταν τα φρενα ειναι ζεστα.Αυτο ωφειλεται στις δισκοπλακες?Επισης οταν προχωραω στο δρομο και εχω δεξια μου διαζομα ακουγεται παλι ενας θοριβος χωρις ομως να φρεναρω(μαλλον ακουγεται λογο αντανακλασης του ηχου στο διαζομα).Αυτο συμβαινει παντα,δεν το κανει που και που.Ρωτησα σε ενα μαγαζι με λαστιχα-φρενα και μου ειπαν οτι μαλλον φταιει η παστα απο το τακακι.Επειδη το τακακι εφαπτεται συνεχεια πανω στη δισκοπλακα κανει αυτο το θορυβο και επειδη τα τακακιαν δεν θα ειναι καλης ποιοτητας.Ξερει κανενας κατι γι'αυτα τα δυο προβληματα που μου σπανε τα νευρα οταν οδηγαω.Εχω φτασει στο σημειο να βαζω τερμα τη μουσικη για να μην τα ακουω.
|
|
Re: Δισκόπλακες |
|
10-02-06, 09:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Re: Δισκόπλακες
Μπιλ μηπως ειναι μπιλιοφοροι???
Μηπως????Λεω εγω τωρα...
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
12-02-06, 08:29
|
|
|
|
|
Ρε μαγκες δεν ξερω τι ειναι αλλα οποιος ξερει η εχει παθει το ιδιο ας με βοηθησει.Θελω να παω στην TOYOTA να ρωτησω αλλα ολο κατι τυχαινει και δεν παω.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,13560104 seconds (78,32% PHP - 21,68% MySQL) with 35 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|