Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p="
Το λέει εκεί που ρυθμίζεις το avatar στο προφίλ!!!
|
Φίλε DjBac, για την ιστορία και μόνο, στην ενότητα του προφίλ γράφει τα παρακάτω:
"Εμφανίζετε μια μικρή εικόνα κάτω από τις λεπτομέρειες της δημοσίευση σας. Μόνο μία εικόνα μπορεί να εμφανίζετε κάθε φορά. Το μέγεθος της δεν μπορεί να ξεπερνά τα 100 εικονοστοιχεία σε πλάτος και τα 100 εικονοστοιχεία σε ύψος. Το αρχείο δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από 195kB."
Αναφέρει για εικόνα 195kb και αυτός είναι και ο λόγος που μπερδεύτηκα. Εκτός εάν κοιτάω λάθος ενότητα. Πάντως θα δοκιμάσω με 10kb εικόνα και θα σε ενημερώσω για το αποτέλεσμα.
Μιλάω για αλλαγή του avatar, έτσι; Δηλαδή θέλω να αντικαταστήσω την εικόνα που είναι κάτω από το corollpatra και πάνω από τα στοιχεία μου (ηλικία - τόπος κ.λ.π.)Τα 10kb τα αναφέρει για την αλλαγή της εικόνας στο προφίλ. Πάντως και με 10kb εικόνα δεν γίνεται τίποτα. Κάνω αναζήτηση του αρχείου .jpg που έχω αποθηκευμένο στον Η/Υ μου και μετά υποβολή αλλά μου βγάζει συνέχεια ότι θέλει εικόνα jpg. Στην περίπτωση του link μου βγάζει ότι στο συγκεκριμένο link δεν υπάρχει αποθηκευμένη εικόνα.
Όταν έβαλα την εικόνα που έχω τώρα από την βιβλιοθήκη του forum δεν είχα πρόβλημα.