Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
23-03-07, 21:23
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
εγω θα βαλω exedy οργανικο τελικα...ελενη και νικο μια ερωτηση το 6αρι το σασμαν δεν εχετε?
|
Nαι!!!!!!!!!!
|
23-03-07, 23:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikos
Nαι!!!!!!!!!!
|
ναι λεει...ε πες ρε πως ειναι σε ενα υπερκυβισμενο το συγκεκριμενο σασμαν...καλυτερο απο το 5αρι πες πες, γιατι θα το βαλω και θελω να ξερω τι με περιμενει!!!!!
|
24-03-07, 06:09
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από eleni
Δυστυχώς όλα ήταν κολλημένα σου λέω!!!!!!!!! τι πλατώ!!!!!!!!
Ο τρίφτερος στο κέντρο ήταν σαν αυγό !!!!!!!
|
καλοταξιδος ο δισκος Ελενακι!Και σιδερενιος!πανω απο ολα!!!παντως να ξερεις για την επομενη φορα...ενα κομπλε μαμισιο σετ στην "ΙΑΠΩΝΙΚΗ" το παιρνεις 96 ευρωπουλα,..δισκο πλατω ρουλεμαν.....και με ακομα 40 ευρω τον ενισχυεις οσο γουσταρεις!.. α....ο συμπλεκτης που φορανε τα 111 πανω ειναι της AISIN ACTO γιαπωνεζικη μαρκα..Δεν θα τον βρεις ως toyota αλλα αυτος ειναι ο γνησιος και γλυτωνεις γυρω στα 85 ευρω απο τα 180+ ευρω της αντιπροσωπιας
|
24-03-07, 08:20
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
ναι λεει...ε πες ρε πως ειναι σε ενα υπερκυβισμενο το συγκεκριμενο σασμαν...καλυτερο απο το 5αρι πες πες, γιατι θα το βαλω και θελω να ξερω τι με περιμενει!!!!!
|
Ουσιαστικά είναι ένα 5άρι σασμάν μοιρασμένο σε έξι σχέσεις.Είναι πιο κοντό και κατ' εμέ είναι πιο ταξιδιάρικο πιο οικονομικό και πιο νευρικό.
|
15-10-08, 15:47
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα-Χαϊδαρι
|
|
Παιδες εχω 120000 χλμ.το αμαξι εχει αρχισει και ψηλοπατιναρει.λεω μεχρι τις γιορτες να αλλαξω δισκο-πλατο κ τα σχετικα.εχει να προτεινει κανεις τιποτα;παλια προτηνατε τον aisin.κοστος για ολα αυτα;Ευχαριστω.
15-10-08, 15:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
πηγαινε σε μια ευρωιαπωνικη και ρωτα,εγω το ειχα αγορασει 109 κομπλε(δισκο πλατω-ρουλεμαν)νομιζω εχει ανεβει λιγο η τιμη του!
|
15-10-08, 16:12
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα-Χαϊδαρι
|
|
Ευχαριστω Roy-d.(aisin και κατι αλλο.Σκεφτομαι καποια στιγμη να υπερκυβισω.Να παρω κατι πιο ενισχυμενο ή να κανω κατι αλλο;και πες πως το πηρα που θα το τοποθετησω;ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗ;κοστος;Σορυ ειμαι ασχετος.
14-11-08, 19:22
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
παιδια εχω 132000 και ακομα δεν εχω αλλαξει δισκο.....λετε να με αφησει??? ειναι πολλα τα λεφτα να τον αλλαξω....και μου χρειαζεται και καθημερινωσ το αμαξι...λετε να μου το κρατησουν παραπανω απο μια μερα?
|
14-11-08, 19:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
α!! μη με κραξετε.....ομωσ δεν εχω αλλαξει....ουτε και υμαντα....κανενα προχειρο υπολογισμο????προσεχτικα ομως.....ειμαι και λιγο ευαισθητος....
|
14-11-08, 19:42
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Κοιταξε, το θεμα με το ποσα χιλιομετρα πρεπει να αλλαζεται ο δισκος εχει να κανει με την χρηση του αυτοκινητου. Αν δηλαδη εισαι με το ποδι ολη την ωρα στον συμπλεκτη, τοτε κανε το service κι αυριο που λεει ο λογος. Δεν θα στο κρατησουν παραπανω απο δυομιση με τρεις ωρες (τοσο μου κανανε εμενα στον Γιαννιτσα). Απο κει και περα, αν εννοεις ιμαντα χρονισμου πρεπει να θεωρεις τον εαυτο σου τυχερο, γιατι μπορει εκει που πας πας πας να σου καρφωθει καμια βαλβιδα, οποτε μιλας σε αλλης ταξης κοστος. Δρομοογησε πρωτα τον ιμαντα κι ασε τον δισκο για λιγο πιο μετα. Αν βρεις τον Aisin βουτα τον. Νομιζω οτι τον εχει βαλει ο Roy-D που ειναι και υπερκυβισμενος, οποτε υπαρχουν αλλα φορτια και ροπες.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16587591 seconds (81,75% PHP - 18,25% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|