Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΒΟΛΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ CLUB.. |
|
|
|
Re: Πιστα. Παμε; |
|
17-05-05, 15:00
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Πιστα. Παμε;
Λοιπόν, στη βράση κολλάει το σίδερο.
Την Τετάρτη 25 Μάη το απόγευμα η πίστα των Μεγάρων είναι μέχρι στιγμής ελεύθερη.
Δηλώσεις ενδιαφέροντος εδώ, να δούμε αν αξίζει να πάμε. Τιμή εισόδου αυτοκινήτου 40 Ευρώ.
Πάντα υπάρχει η πιθανότητα, τελευταία στιγμή να δεσμευτεί η πίστα από κάποιους που θα πληρώσουν την αποκλειστική χρήση της οπότε και αναβάλλεται.
Όσοι πιστοί προσέλθετε.
|
|
|
17-05-05, 15:11
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Euripides";p="
Την Τετάρτη 25 Μάη [...]
Πάντα υπάρχει η πιθανότητα, τελευταία στιγμή να δεσμευτεί η πίστα από κάποιους που θα πληρώσουν την αποκλειστική χρήση της οπότε και αναβάλλεται.
Όσοι πιστοί προσέλθετε.
|
Kαθημερινή ρε σεις?Και μείς? Καλιο αργά παρα ποτέ,οπότε ας είναι ένα ποιο μακρυνο σαββατοκύριακο.Βέβαια αν είμαι ο μόνος που θα είμαι απο μακρυα τοτε τι να πω..Καντε το όποτε σας βολέυει και εμείς μια άλλη φορά :x
|
17-05-05, 15:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Είναι περίοδος εξεταστική και πιστεύω πως για το συγκεκριμένο λόγο πολλοί θα απουσιάζουν!!!
|
17-05-05, 15:22
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p="
Είναι περίοδος εξεταστική και πιστεύω πως για το συγκεκριμένο λόγο πολλοί θα απουσιάζουν!!!
|
Οχι απουσιές ρε σεις!Πρέπει να μπορούν όλοι γι αυτό είπα να ορίσουμε "normal" ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής.Αντώνη εσύ ειδικά πρέπει να είσαι για να δούμε πως πάνε τα 350z στην πίστα!(Το αποφάσησα..αυτό θα πάρεις)
|
17-05-05, 15:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Μέχρι αρχές Ιουλίου δυστυχώς έχουμε εξεταστικοί.. Είμαστε αρκετοί σε αυτή τη φάση, γι'αυτό λέω πως οι απουσίες (25 Μαϊου) ίσως να είναι αρκετές!!!
|
|
|
17-05-05, 16:45
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παιδια εγω εχω μπει 3 φορες στην πιστα των μεγαρων και σας λεω οτι οι φθορες ειναι αρκετες κυριως στα μπροστινα λαστιχα, την διαχειρηση της πιστας την εχουν οι τεχνικες εκδοσεις (την ειχαν τουλαχιστον) κι εχω ενα γνωστο στους 4 τροχους οπου λογικα θα μπορει να κανει κατι, θα το κοιταξω και θα σας πω.
|
|
|
17-05-05, 19:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Euripides";p="
Την Τετάρτη 25 Μάη [...]
Όσοι πιστοί προσέλθετε.
|
Kαθημερινή ρε σεις?Και μείς? Καλιο αργά παρα ποτέ,οπότε ας είναι ένα ποιο μακρυνο σαββατοκύριακο.Βέβαια αν είμαι ο μόνος που θα είμαι απο μακρυα τοτε τι να πω..Καντε το όποτε σας βολέυει και εμείς μια άλλη φορά :x
|
Θα ειμαι και γω ρε συ σιγουρα.Δεν μπορω να ακουω τετοιες προσβολες(κοτα)απο υπερασχετους σαν τον marmel και να το αφηνω ετσι.Ο παλιος ηταν γρηγορος ΑΛΛΛΑ ο ΝΕΟΣ ειναι γρηγοροτερος!!!Τωρα για την εξεταστικη ειναι μεγαλο ζορι αν πεσει ημερομηνια τοτε που θα εχουμε εξεταστικη δεν θα μπορεσω να ερθω
18-05-05, 13:18
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Και εγώ θα μπω σίγουρα. Σιγά μην περιμένω Σαββατοκύριακο που το πρώτο ελεύθερο είναι σε λίγους μήνες.
|
23-05-05, 03:23
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
40 ευρω?Πολλα δεν ειναι?
|
23-05-05, 09:29
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Άκυρο απο μένα παίδες...
Μιαν άλλη φορά που θα έχουν περισσότερα άτομα τη δυνατότητα.
Η πίστα πάντως θα είναι ανοιχτή (έτσι λέει το πρόγραμμα μέχρι στιγμής), για όσους έχουν όρεξη.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16806602 seconds (81,96% PHP - 18,04% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:31. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|