Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
Re: All About Ice |
|
10-02-06, 22:22
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Salonika
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Re: All About Ice
ή να κατεβάζεις από 192kbps και πάνω
|
12-02-06, 08:09
|
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Σωστος!!!!
|
|
Πίσω Ηχεία... |
|
22-02-06, 15:47
|
Νεότατος
|
|
|
|
Πίσω Ηχεία...
Παιδιά καλησπέρα! Είμαι κάτοχος μιας στρογγυλοφάναρης corolla hatchback 1.3 εδώ και δύο χρόνια. Παρακολουθώ πολύ καιρό το forum αλλά δεν έτυχε να κάνω κάποιο post μέχρι σήμερα. Αποφάσισα να βάλω mp3 player και 2 ηχεία. Όσον αφορά την πηγή έχω καταλήξει σε alpine CDE 9846RM. Ήθελα να μάθω αρχικά πόσα watt βγάζουν τα εργοστασιακά ηχεία (αν φυσικά γνωρίζει κάποιος). Επίσης έχω παρατηρήσει αριστερά και δεξιά της εταζιέρας δύο θέσεις που μοιάζουν με θέσεις ηχείων. Είναι όντως θέσεις ηχείων? Έχει βάλει κάποιος ηχεία σε αυτές τις θέσεις? Τι διαστάσεων ηχεία μπαίνουν εκεί?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
|
|
Re: Πίσω Ηχεία... |
|
22-02-06, 16:01
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Salonika
|
|
Re: Πίσω Ηχεία...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από driokolaptis";p="
Παιδιά καλησπέρα! Είμαι κάτοχος μιας στρογγυλοφάναρης corolla hatchback 1.3 εδώ και δύο χρόνια. Παρακολουθώ πολύ καιρό το forum αλλά δεν έτυχε να κάνω κάποιο post μέχρι σήμερα. Αποφάσισα να βάλω mp3 player και 2 ηχεία. Όσον αφορά την πηγή έχω καταλήξει σε alpine CDE 9846RM. Ήθελα να μάθω αρχικά πόσα watt βγάζουν τα εργοστασιακά ηχεία (αν φυσικά γνωρίζει κάποιος). Επίσης έχω παρατηρήσει αριστερά και δεξιά της εταζιέρας δύο θέσεις που μοιάζουν με θέσεις ηχείων. Είναι όντως θέσεις ηχείων? Έχει βάλει κάποιος ηχεία σε αυτές τις θέσεις? Τι διαστάσεων ηχεία μπαίνουν εκεί?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
|
ναι,πράγματι υπάρχουν αλλά το πολύ πολύ να βάλεις 50άρια...άρα καλύτερα 2 μεγαλύτερα πάνω στην τάβλα.
για τα μπροστινα δεν θυμαμαι καθώς τα έκαψα αρκετά γρήγορα
|
|
|
|
23-02-06, 03:00
|
|
|
|
|
Tα μπροστα αν θυμαμαι καλα ειναι 13'' ομως καθονται πανω σε μια μεταλικη βαση που ειναι ενσωματωμενη πανω τους και δεν μπορεις να τη χρησημοποιησεις για τα καινουργεια ηχεια εκτος αν την κοψεις.Αν τη βγαλεις τελειως νομιζω πως μπαινουν 16'' αλλα θα εχεις προβλημα γιατι αν τα ηχεια που θα βαλεις εχουν απο πισω μεγαλο μαγνητη δεν θα μπαινουν καθως θα ακουμπανε πανω στο τζαμι οταν αυτο θα κατεβαινειμε αποτελεσμα να μην κλεινει καθολου.Μια καλη λυση ειναι να βαλεις 13'' ηχεια και απο τη μεταλικη βαση να κοψεις με ενα τροχο τα υπαρχοντα ηχεια και να τα ''φας'' τοσο ωστε να χωρανε τα καινουρια.Μετα ανοιξε τρυπες με ενα τρυπανακι για να βιδωσεις τα καινουργια.Εγω αυτο εκανα και δεν εχω κανενα προβλημα.Αν δεν θες τετοιες διαδικασιες δυο τρυπες στην εταζερα και εισαι κομπλε.Οσο για τις θηκες αυτες που λες δεν πιστευω οτι αξιζει να βαλεις εκει ηχεια γιατι ειναι πολυ μικρες και δεν θα βρεις ευκολα τοσο μικρο και καλο ηχειο.
|
|
|
|
23-02-06, 12:55
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill";p="
Tα μπροστα αν θυμαμαι καλα ειναι 13'' ομως καθονται πανω σε μια μεταλικη βαση που ειναι ενσωματωμενη πανω τους και δεν μπορεις να τη χρησημοποιησεις για τα καινουργεια ηχεια εκτος αν την κοψεις.Αν τη βγαλεις τελειως νομιζω πως μπαινουν 16'' αλλα θα εχεις προβλημα γιατι αν τα ηχεια που θα βαλεις εχουν απο πισω μεγαλο μαγνητη δεν θα μπαινουν καθως θα ακουμπανε πανω στο τζαμι οταν αυτο θα κατεβαινειμε αποτελεσμα να μην κλεινει καθολου.Μια καλη λυση ειναι να βαλεις 13'' ηχεια και απο τη μεταλικη βαση να κοψεις με ενα τροχο τα υπαρχοντα ηχεια και να τα ''φας'' τοσο ωστε να χωρανε τα καινουρια.Μετα ανοιξε τρυπες με ενα τρυπανακι για να βιδωσεις τα καινουργια.Εγω αυτο εκανα και δεν εχω κανενα προβλημα.Αν δεν θες τετοιες διαδικασιες δυο τρυπες στην εταζερα και εισαι κομπλε.Οσο για τις θηκες αυτες που λες δεν πιστευω οτι αξιζει να βαλεις εκει ηχεια γιατι ειναι πολυ μικρες και δεν θα βρεις ευκολα τοσο μικρο και καλο ηχειο.
|
Ο βασικός λόγος που σκέφτομαι να βάλω σ'αυτές τις θήκες ηχεία είναι επειδή δεν θέλω να τρυπίσω την εταζέρα και λόγω τργμών που πιθανότατα θα εμφανιστούν μετά το τρύπημα και επειδή το φοτρτώνω συχνά το αμάξι και κάποιες φορές χρειάζεται να την βγάζω.
|
23-02-06, 21:20
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Salonika
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από driokolaptis";p="
Ο βασικός λόγος που σκέφτομαι να βάλω σ'αυτές τις θήκες ηχεία είναι επειδή δεν θέλω να τρυπίσω την εταζέρα και λόγω τργμών που πιθανότατα θα εμφανιστούν μετά το τρύπημα και επειδή το φοτρτώνω συχνά το αμάξι και κάποιες φορές χρειάζεται να την βγάζω.
|
κάνεις μια δεύτερη τάβλα ή αγοράζεις μια.για τους τριγμούς βάζεις κάποιοα μικρά σφουγγαράκια και είσαι άρχοντας
|
|
|
|
24-02-06, 01:29
|
|
|
|
|
Εγω εχω βαλει ενα κοντρα πλακε στο κατω μερος της εταζερας το οποιο το εχω βιδωσει πανω της με 10 βιδες.Για να μην φαινονται οι βιδες υπαρχει μια ειδικη μοκετα που κολλαει πανω στην εταζερα σαν την μαμα και δεν φαινεται τιποτα.Οσο για τριγμους βαζεις λιγη μονωτηκη ταινια στα δυο ακρα που κουμπωνει η εταζερα και εισαι κομπλε.Φαντασου οτι η δικια μου εκτος απο τα δυο ηχεια εχει απο κατω και δυο sub και δεν τριζει καθολου.Οσο για το οτι θελεις να την βγαζεις μπορεις απλα να ξεκουμπωνεις τα καλωδια απο τα φις των ηχειων και οταν την τοποθετεις να τα βαζεις ξανα.Ετσι ομως θα εχεις δυο καλωδια που θα κρεμονται μεσα στο πορτ-παγκαζ.Μπορεις ομως να κανεις καμια πατεντα και για αυτο.Επιμενω στο να βαλεις ηχεια σε αυτο το σημειο γιατι θα αποδιδουν περισσοτερο και θα ακουγονται καλυτερα.Βεβαια και οι δυο περιπτωσεις εχουν τα υπερ και τα κατα τους.Αναλογα με το τι χρειαζεσαι εσυ αποφασιζεις.
|
|
Re: All About Ice |
|
02-03-06, 17:06
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Re: All About Ice
Στην αρχή είχα πίσω στις μικρές θέσεις ηχειάκια της Toyota. Λαλακίες. Χάλασαν με τον καιρό. Από απόδωση να μην πω καλύτερα. Μετά αποφάσισα να βάλω 2 οβάλ στην εταζέρα. Σούταρα τα 2 κρυμμένα και είχαμε μια καλή σχετικά αναβάθμιση, χωρίς τριγμούς (βαραίνει η εταζέρα. Εδώ και 5 χρόνια δεν έχει ακουστεί το παραμικρό).
Μετά με έτρωγε και προχώρησα σε αλλαγή των 2 μπροστά με 13άρια Peerless διαιρούμενο σετ + Crossovers+ενισχυτή+sub 10άρι+μπ3ώφονο+καλά καλώδια.
Τα 2 οβάλ παίζουν ακόμα χωρίς προβλήματα αν και να μην τα είχα, δε με ένοιαζε.
Το διαιρούμενο set και το sub παίζουν με τον ενισχυτή, τα οβάλ με το mp3όφωνο.
Τρομερή διαφορά - ικανοποίηση στο maximum.
Όταν θέλω γκάζι έχω χωρίς να ενοχλώ και όλη τη γειτονιά! (αν και αυτό αν θέλω γίνεται)
|
28-02-10, 18:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
εχει βαλει κανεις 16αρια ηχεια μπροστα?μπαινουν ευκολα?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17304611 seconds (80,33% PHP - 19,67% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:07. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|