Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-08-07, 09:46
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Geo! Εμφάνιση μηνυμάτων
Δε μου λέτε ρε παιδιά... γιατί πάω να τρελαθώ...! Έχετε πάει ποτέ σε αντιπροσωπία της Toyota για τυπικό service (μια απλή αλλαγή λαδιών) και στο τέλος να σου πλένουν και τον κινητήρα με νερό????? Ή αυτές τις βλακείες (δεν μπορώ να εκφραστώ αλλιώς στο forum) τις κάνουν αποκλειστικά και μόνο στις αντιπροσωπίες της Suzuki??? Έλεοοοοοοοοος!!!
Παράθεση:
Δεν ξέρω τι έκαναν, αλλά το ένα φανάρι έχει μέσα νερό και σε κάποια φάση ο κινητήρας, μόλις τον άφηνα ρελαντί έσβηνε!! Σήμερα το είδα αργά και είχαν κλείσει... αύριο όμως πρωί πρωί θα τους περιμένω απέξω και θα είναι και η τελευταία φορά που με βλέπουν, γιατί έχουν κάνει κι άλλα κουλά!!!

ρε Γιωργο γιατι καθεσε και ασχολεισε ακομα με αντιπροσωπιες αφου τα ξερεις δεν ξερεις πως λειτουργουν στα (μπολακια) τους τα ατομα ειναι ολα και σε ολες τισ αντι/πιες ''γεια σου'' εμενα με πιασαν τον ποπο με τον σιναγερμο κ δεν ειχε τιποτα ενα κοντρολ ηθελα αλα ετσι οπος το πανε θα χρεωνουν και επισκεψη τεσπα'' παντος τα γαιδουρια στιν κοντηνη μου αντι/πια τους πιρα τιλ για να κανω μερικες ερωτησεις για διευκρινηση και να μι σου πο που με εγραψαν ξεχασε να με βαλει σε αναμονη το ζωο και μιλαγε με τη φιλητης για τουρτες (αντε γεια)

οσο για το νερο μου βρομανε πολα πραγματα καταλαβενεις τι ενοω οταν βλεπεις κατι καθαρο μιαζει με καινουριο ποσο μαλιστα ενα φιλτρο λαδιου τεσπα τορα για να τους χυθηκαν λαδια δεν το νομιζο νανε τοσο λαλακιδες παιζει και το σεναριο ομος να το παιξουν και καλα πως θελουν να στο παραδοσουν στη πενα και σου ριξαν και ενα πλυσηματακι για να πεις μετα εσυ μου το εκαναν (καινουριο) επισις ομος παιζει και αλο σεναριο και καλα να σου πουν οτι απο καπου εχανε και θελαμε να το δουμε για τυχον τσιμουχες που δεν νομιζω ναχες τετοιο προβλιμα ε? τον 4AFE δεν φορας τωρα?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 22-08-07 στις 13:03.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-08-07, 12:35
Το avatar του χρήστη laios
laios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12$03
Περιοχή: Bolos
Δύναμη Σεβασμού: 267
laios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μα καλα ειναι τοσο UFO τα ατομα? μα ποσο μα..........ες μπορει να ειναι?
ρε αδερφε να σε πω, οταν την πλυναν με νερο δε ειδες τι κανανε ή το ειχαν κρυμενο το αμαξι? τε σπα.μακαρι να μη σε βγαλει καμια αλλη βλαβη και να μεινεις μονο στο φαναρι.οσο για το μοτερακι ευχομαι να μη εχει κανα σοβαρο κ αν ναι να στο φτιαξουν αβλεπει.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-08-07, 00:27
Το avatar του χρήστη Geo!
Geo! Offline:
Moderator

Μοντέλο: EE90 Sedan (4A-FE)
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 384
Geo! είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε Γιωργο γιατι καθεσε και ασχολεισε ακομα με αντιπροσωπιες αφου τα ξερεις δεν ξερεις πως λειτουργουν στα (μπολακια) τους τα ατομα ειναι ολα και σε ολες τισ αντι/πιες ''γεια σου'' εμενα με πιασαν τον ποπο με τον σιναγερμο κ δεν ειχε τιποτα ενα κοντρολ ηθελα αλα ετσι οπος το πανε θα χρεωνουν και επισκεψη τεσπα'' παντος τα γαιδουρια στιν κοντηνη μου αντι/πια τους πιρα τιλ για να κανω μερικες ερωτησεις για διευκρινηση και να μι σου πο που με εγραψαν ξεχασε να με βαλει σε αναμονη το ζωο και μιλαγε με τη φιλητης για τουρτες (αντε γεια)

οσο για το νερο μου βρομανε πολα πραγματα καταλαβενεις τι ενοω οταν βλεπεις κατι καθαρο μιαζει με καινουριο ποσο μαλιστα ενα φιλτρο λαδιου τεσπα τορα για να τους χυθηκαν λαδια δεν το νομιζο νανε τοσο λαλακιδες παιζει και το σεναριο ομος να το παιξουν και καλα πως θελουν να στο παραδοσουν στη πενα και σου ριξαν και ενα πλυσηματακι για να πεις μετα εσυ μου το εκαναν (καινουριο) επισις ομος παιζει και αλο σεναριο και καλα να σου πουν οτι απο καπου εχανε και θελαμε να το δουμε για τυχον τσιμουχες που δεν νομιζω ναχες τετοιο προβλιμα ε? τον 4AFE δεν φορας τωρα?

Μα δεν λέω για την Corolla Γιώργη!! Η Corolla έχει τον δικό της μηχανικό και δεν πρόκειται να αλλάξει!! Για το GrandVitara λέω. Με αυτό ασχολείται ο πατέρας μου, εγώ δεν ήξερα τίποτα και είχα την εντύπωση ότι είχε ακόμα εγγύηση! Αλλά η εγγύηση ΤΕΛΟΣ... άρα την επόμενη φορά στον μηχανικό μας!
Πήγα πάντως από την Suzuki και τους τα έψαλα ένα χεράκι, και μου είπαν ότι δεν χρησιμοποιούν νερό, αλλά ένα ειδικό υγρό και ότι ποτέ δεν τους έχει δημιουργήσει πρόβλημα!! Και το ότι έσβηνε η μηχανή που οφείλεται?? Και γιατί δε μου χρέσωσαν το υγρό αυτό, όπως μου χρέωσαν και το ειδικό spray για την απολύμανση του A/C??? Όπως και να'χει δε θα μας ξαναδουν...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-08-07, 02:07
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Πήγα πάντως από την Suzuki και τους τα έψαλα ένα χεράκι, και μου είπαν ότι δεν χρησιμοποιούν νερό, αλλά ένα ειδικό υγρό και ότι ποτέ δεν τους έχει δημιουργήσει πρόβλημα!! Και το ότι έσβηνε η μηχανή που οφείλεται?? Και γιατί δε μου χρέσωσαν το υγρό αυτό, όπως μου χρέωσαν και το ειδικό spray για την απολύμανση του A/C??? Όπως και να'χει δε θα μας ξαναδουν...

τι να τους πεις? στο δικομας vitara ειχε προβλημα το ψυγειο (τρυπες) και μας εβαλαν ενα που μονο ψυγειο δεν δεν ηταν λεσ και τους ειπα να βαλουν παγουρι στους 2 μηνες εσκασε και αυτο και το εφαγαν το κραξιμο ασε αν ειναι δυνατον πηγαν να βγουν και απο πανο εκει ειναι το θεμα..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-01-08, 22:23
Το avatar του χρήστη lokatzis
lokatzis Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 241
lokatzis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος με εμπειρία από τον επίσημο αντιπρόσωπο της Toyota στο Βόλο. Είμαι φαντάρος εδώ και σύντομα θα χρειαστεί να πάω το τουτού μου για service.
Παλιά 29-01-08, 22:48
laios Offline:
Κυριλέ Μέλος

τι σερβις θες ακριβως να κανεις? να ξερεις οτι εινα χαϊβανια παντως.
λιανικη τιμη εργατοωρας 40 ευρα ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ(=47,6 με ΦΠΑ),μη το ξεχασεις!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-01-08, 22:55
Το avatar του χρήστη _nicolas_
_nicolas_ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla ΕΕ90
Περιοχή: Καστοριά - Κιλκίς
Δύναμη Σεβασμού: 245
_nicolas_ θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Γιατί ρε παιδιά, δεν κάνει να πλένετε με νερό η μηχανή ?
Παλιά 29-01-08, 22:58
laios Offline:
Κυριλέ Μέλος

πρεπον ειναι να το αποφευγεις.οτι παρει το χερι σου με βρεγμενο πανι κατα την ταπεινη μου γνωμη

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-01-08, 23:00
Το avatar του χρήστη Corollaxli
Corollaxli Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ90 XLi 1.3 95Ηp
Περιοχή: Πετρούπολη-Καλαμάτα
Δύναμη Σεβασμού: 458
Corollaxli θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Δηλαδη στα βενζιναδικα που μας ριχνουν νερο με πιεση δεν κανει???Εγω καλυπτω οτι μπορει να παθει ζημια και του ριχνω...Δεν εχει παθει ποτε τιποτα.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΜΙΚΡΟΣ...ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-01-08, 23:06
laios Offline:
Κυριλέ Μέλος

σε ποιο βενζιναβικο ριχνεις με πιεση νερο μεσα στο χωρο μηχανης να παω να τον κανω ρεζιλι.καλα ρε εισαι σοβαρος?σκεφτεσαι τι κανεις εκεινη την ωρα?
ριχνεις δλδ πανω στο χταποδι,στους ιμαντες/τροχαλιες,καμια πιτσιλια στις ασφαλειοθηκες κλπ κλπ?
ευτηχως εχεις ΕΕ90 κ οχι κανα 15αρι

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17938995 seconds (83,81% PHP - 16,19% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:19.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com