Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
ρε Γιωργο γιατι καθεσε και ασχολεισε ακομα με αντιπροσωπιες αφου τα ξερεις δεν ξερεις πως λειτουργουν στα (μπολακια) τους τα ατομα ειναι ολα και σε ολες τισ αντι/πιες ''γεια σου'' εμενα με πιασαν τον ποπο με τον σιναγερμο κ δεν ειχε τιποτα ενα κοντρολ ηθελα αλα ετσι οπος το πανε θα χρεωνουν και επισκεψη τεσπα'' παντος τα γαιδουρια στιν κοντηνη μου αντι/πια τους πιρα τιλ για να κανω μερικες ερωτησεις για διευκρινηση και να μι σου πο που με εγραψαν ξεχασε να με βαλει σε αναμονη το ζωο και μιλαγε με τη φιλητης για τουρτες (αντε γεια)
οσο για το νερο μου βρομανε πολα πραγματα καταλαβενεις τι ενοω οταν βλεπεις κατι καθαρο μιαζει με καινουριο ποσο μαλιστα ενα φιλτρο λαδιου τεσπα τορα για να τους χυθηκαν λαδια δεν το νομιζο νανε τοσο λαλακιδες παιζει και το σεναριο ομος να το παιξουν και καλα πως θελουν να στο παραδοσουν στη πενα και σου ριξαν και ενα πλυσηματακι για να πεις μετα εσυ μου το εκαναν (καινουριο) επισις ομος παιζει και αλο σεναριο και καλα να σου πουν οτι απο καπου εχανε και θελαμε να το δουμε για τυχον τσιμουχες που δεν νομιζω ναχες τετοιο προβλιμα ε? τον 4AFE δεν φορας τωρα?
|
Μα δεν λέω για την Corolla Γιώργη!! Η Corolla έχει τον δικό της
μηχανικό και δεν πρόκειται να αλλάξει!! Για το GrandVitara λέω. Με αυτό ασχολείται ο πατέρας μου, εγώ δεν ήξερα τίποτα και είχα την εντύπωση ότι είχε ακόμα εγγύηση! Αλλά η εγγύηση ΤΕΛΟΣ... άρα την επόμενη φορά στον μηχανικό μας!
Πήγα πάντως από την Suzuki και τους τα έψαλα ένα χεράκι, και μου είπαν ότι δεν χρησιμοποιούν νερό, αλλά ένα ειδικό υγρό και ότι ποτέ δεν τους έχει δημιουργήσει πρόβλημα!! Και το ότι έσβηνε η μηχανή που οφείλεται?? Και γιατί δε μου χρέσωσαν το υγρό αυτό, όπως μου χρέωσαν και το ειδικό spray για την απολύμανση του A/C??? Όπως και να'χει δε θα μας ξαναδουν...