Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
Re: 4E-FE -> 4E-FTE |
 |

18-11-04, 16:25
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: 4E-FE -> 4E-FTE
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από speedc";p="
Εγώ δυστηχώς δεν ακουσα αυτόν που μου τα έλεγε πριν κάνω την μετατροπή και τα πλήρωσα στην συνέχεια. Την αλλη βδομάδα βάζω την καινούργια τουρμπίνα.
|
Τι εννοεις δεν ακουγες? Για πες more... 
|
 |
 |

19-11-04, 01:44
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Εννοώ οτι τα παραπάνω περι άλλης τουρμπίνας κτλ. μου τα είπαν όταν έκανα την μετατροπή αλλά εγώ πηγα να την βγάλω φτηνά και τελικά μέσα σε ένα χρόνο τα πλήρωσα διπλά.
 |

19-11-04, 14:47
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Εννοώ οτι τα παραπάνω περι άλλης τουρμπίνας κτλ. μου τα είπαν όταν έκανα την μετατροπή αλλά εγώ πηγα να την βγάλω φτηνά και τελικά μέσα σε ένα χρόνο τα πλήρωσα διπλά.
|
Επειδη και εγω αυτο προσπαθω να κανω (να την βγαλω φθηνα), μπορεις να μου πεις τι προσεχουμε περισσοτερο?
Απ'οτι καταλαβα αρχικα ειναι η τουρμπινα σε τι καταστασ ειναι. Πως το καταλαβαινουμε αυτο? 
|
 |
 |

19-11-04, 20:40
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
larissa
|
|
Αμάν speedc μου έκοψες τα γόνατα, δηλαδή για να φορέσω το 4e-fte οπως μου τα λές πρέπει να δώσω 4000 χιλιάρικα μέ μοτέρ τουρμπίνες intercooler καταλύτες downpipe κλπ. λύση να βάλω το μοτέρ χωρίς να το πειράξω δεν παιζει ???????
 |

19-11-04, 21:26
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_g6";p="
Αμάν speedc μου έκοψες τα γόνατα, δηλαδή για να φορέσω το 4e-fte οπως μου τα λές πρέπει να δώσω 4000 χιλιάρικα μέ μοτέρ τουρμπίνες intercooler καταλύτες downpipe κλπ. λύση να βάλω το μοτέρ χωρίς να το πειράξω δεν παιζει ???????
|
intercooler κατω και εξατμιση ειναι στανταρ και οχι βελτιωση. Για την τουρμπινα περιμενουμε απαντηση...
Παντως πολλα χρηματα λες! Με τοσα βαζεις 2.000 (μου εχει κολλησει το ρημαδι, ε?  )
|
 |
 |

26-11-04, 23:23
|
|
4000? πολλα ειναι με 900ευρω παιρνεις το μοτερ του gt 300-400 για ηλεκτρολογο 80 ευρω για downpipe 55mm 400ευρω full εξατμιση 55mm και τα 55 ειναι πολλα το ιδανικο για corolla μαμα ειναι 51 τα 55 και πανω ειναι για 160 και ανω αλογα!αργοτερα θελει αλαγμα το χταποδι αν θες να ανεβασεις αλογα και γιατι το μαμισιο ραγιζει πολυ ευκολα λογω κραδασμων και ελλατοματικης κατασκευης! μπορει να πετυχεις σε καλη κατασταση μοτερ και να μην χρειαζεται σερβισ η τουρμπινα προτιμησε καποιο με αυτοματο σασμαν αν βρεις που σιγουρα δεν 8α εχει στροφαρει ποτε πανω απο 55000 στροφες! και υπολογισε κανα 150ευρω για σωληνωσεις να κατεβασεις το ιντεροκουλερ μην βαλεις μεγαλυτερο γιατι 8α εχεις πολυ μεγαλο τουρμπο λαγκ το καλυτερο ειναι το μαμισιο μπροστα και σου φτανει μεχρι πιεση 1 bar!μετατροπη θελει το καρτερ το κορολλα γιατι βρικσει πανω στην γεφυρα και απλα το τρυπας για να εχει επιστροφη τα λαδια απο την τουρμπινα μονο αυτη την μετατροπη!το σασμαν εγω ειχα του κορολα και μου εσπασε διαφορικο και αναγκαστηκα να αλλαξω και να βαλω το gt το οποιο ειναι πολυ μακρυ..... επιλογες ειναι αλλα του gt ειναι πιο καλο δεν χτυπαει καμια ταχυτητα σε αντιθεση με του κορολα που χτυπουσε συνεχεια δευτερα!
|

30-11-04, 00:50
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Λοιπόν εχουμε και λέμε :
Τουρμπίνα Garrett T25 καινουργια 500 ευρώ
Χταπόδι 350 ευρώ
Downpipe 150 ευρώ
Σώληνάκια νερού,λαδιού τουρμπίνας 80 ευρώ
Ιντερκούλερ μπροστά 60Χ12Χ6,5 400 ευρώ
Σκάστρα αλουμινένια 100 ευρώ
Φιλτροχοάνη 50 ευρώ
Με αυτά σκοπεύω να δουλεψω 0,6 bar πίεση και να πλησιάσω τα 150 αλογα ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ (ΑΜΗΝ!!!)
Το παίρνω στα χέρια μου την Τετάρτη.
 |

30-11-04, 00:53
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από turbakias!!!";p="
μετατροπη θελει το καρτερ το κορολλα γιατι βρικσει πανω στην γεφυρα και απλα το τρυπας για να εχει επιστροφη τα λαδια απο την τουρμπινα μονο αυτη την μετατροπη!
|
Τι εννοείς το τρυπάς????
 |

04-12-04, 15:52
|
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από turbakias!!!";p="
μετατροπη θελει το καρτερ το κορολλα γιατι βρικσει πανω στην γεφυρα και απλα το τρυπας για να εχει επιστροφη τα λαδια απο την τουρμπινα μονο αυτη την μετατροπη!
|
Τι εννοείς το τρυπάς????
|
το καρτερ το σταρλετ εχει μια εισοδο για επιστροφη τα λαδια της τουρμπινας πρεπει να κανεις το ιδιο και με το καρτερ του κορολλα!
|

04-12-04, 15:54
|
|
Παράθεση:
Λοιπόν εχουμε και λέμε :
Τουρμπίνα Garrett T25 καινουργια 500 ευρώ
Χταπόδι 350 ευρώ
Downpipe 150 ευρώ
Σώληνάκια νερού,λαδιού τουρμπίνας 80 ευρώ
Ιντερκούλερ μπροστά 60Χ12Χ6,5 400 ευρώ
Σκάστρα αλουμινένια 100 ευρώ
Φιλτροχοάνη 50 ευρώ
Με αυτά σκοπεύω να δουλεψω 0,6 bar πίεση και να πλησιάσω τα 150 αλογα ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ (ΑΜΗΝ!!!)
Το παίρνω στα χέρια μου την Τετάρτη.
|
και πρεπει να βαλεις μια τ25 για να κανεις αυτην την δουλεια και να παρεις τα αλογα που θες? με την μαμα τουρμπινα στο 1 μπαρ φτιαξιμο αλλο χταποδι και εξατμιση απο μπροστα μεχρι πισω 55-56μμ και το ιντερκουλερ το μαμα κατω εχεισ 160αλογα το μονο που θες ειναι να φτιαξεισ χταποδι με 330ευρω και να το κανεις αυτο καθως και μια wastegate για σταθερη πιεση και ενα boost jumper!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,24914002 seconds (82,84% PHP - 17,16% MySQL) with 34 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:01. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|