Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Re: 111 FORUM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΜΙΑ [acronym:a8fd7b5bc3="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:a8fd7b5bc3] 1600G6 VVTI.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΜΑΜΑ 14ΑΡΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 185/65.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ 195/55/15 ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΡΑΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΑΙ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΧΑΜΗΛΩΜΑΤΟΣ.ΓΙΑ ΖΑΝΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΖ SUPERLEGGERA (TIS MAURES ME TO KOKKINO SHMATAKI) KAI STIS OZ SUPERTOURISMO GT.ΜΕ ΤΟ ΟΦΣΕΤ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ?ΓΙΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΑΙ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ BILSTEIN SPORT ME 3 PONTA EIBACH.ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ?ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΞΑΛΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Δύναμη Σεβασμού: 504
Καλως ηρθες στο club και καλή συνέχεια!!!
Για λάστιχα μπορείς να ρωτήσεις εδώ και για αναρτήσεις εδώ!!!
όσον αφορά στις αναρτήσεις που προανέφερες, οι sport δεν είναι για χαμήλωμα!! Υπάρχουν όμως οι Sprint!!!
Δύναμη Σεβασμού: 261
ΣΕ G6 '00 ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ 4-5 ΦΟΡΕΣ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΤΟΥΟΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΦΤΩΧΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ Η ΒΑΝΖΙΝΗ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΩΣ.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ?
Δύναμη Σεβασμού: 272
File Giannhs
an deinei ftwxo migma tote endexetai na einai o aisthhthras L
alla mporei kai na exei na kaneime thn benzinh mias kai genika ola ta vvti moter einai eyaisthhta se ayto ton tomea kai an h benzinh den einai kalh tote endexetai apo thn proanaflexh na xoy xtypaei to kai na soy anabei to lampaki toy kinhthra...
prosexe to ligo se sxesh me thn benzinh poy bazeis kai tha katalabeis an prokeite gia kati tetoio. Pantws kalo einai na to pas gia enan elenxo....
Δύναμη Σεβασμού: 270
Λοιπον,επιστρεφω με απορια νεα...εχει ακουσει κανεις σε zze 111 να κολλανε τα ελατηρια και να καιει λαδια??Δευτερα το βαζω μεσα για ανοιγμα μοτερ,απλα ηθελα να ρωτησω...
Δύναμη Σεβασμού: 293
Ποσα χιλιομετρα εχεις? Δοκιμασες να βαλεις πρωτα ενα καθαριστικο σρο ρεζερβουαρ και ενα καθαριστικο κινητηρα πριν αλλαξεις λαδια? Αν τα χιλιομετρα σου ειναι λιγα προσπαθησε αν το αποφυγεις. Τι λαδια βαζεις? Δωσε μας παραπανω πληροφριες αν σε βοηθησουμε
Δύναμη Σεβασμού: 270
93000 km εχει "το παιδι",λαδια βαζω τα συνθετικα που βαζει η toyota στα σερβις.Η αληθεια ειναι οτι δεν δοκιμασα καποια καθαριστικα που μου λετε αλλα απο οτι ειδα στην ελευσινα που το κοιταξαν καιει περιπου 400 γρ ανα 1000-1200 km..ττωρα αν δεν το φτιαξουν...θα το πασαλειψω βαζελινιη και θα παρω φορα να το παρκαρω εκει που δεν τους φεγγει ο ηλιος
Δύναμη Σεβασμού: 291
θεωρητικά είσαι μέσα στην εγγύηση οπότε αναλαμβάνουν αυτοί. Άλλαξε σε ημισυνθετικά να δεις αν στα καίει. Άλλαξε και τα τσιμουχάκια μήπως έχουν ξεραθεί (και αυτά εγγύηση). Η αντιπροσωπεία δίνει ανοχή 1 λίτρο λάδι στα 5000 κμ (έτσι μου είπαν) και από εκεί και μετά αναλαμβάνει την επισκευή μέσω εγγύησης. Πάντως είναι μεγάλη ποσότητα το λάδι αυτό που καίει.