Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
Re: Ελεύθερα Φίλτρα και Χωάνες |
 |

12-05-04, 09:43
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Ελεύθερα Φίλτρα και Χωάνες
ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ Η ΤΟΥΟΤΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ TRACH CAN.
ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ..ΟΣΟ ΕΙΧΑ ΤΟ 4ΕFE ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΑ :P :P :P

12-05-04, 09:47
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ. ΜΕ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ(ΒΛΕΠΕ ΡΟΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ). ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΨΥΧΡΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΥΣΙΜΟ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ
|
 |
 |

12-05-04, 10:07
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
|
|
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ??????. Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΗ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΟΛΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ -ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΤΛ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΞΥΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΚΙΣΗΜΑΤΑ Η ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΠΟΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ;
|
 |
 |

12-05-04, 21:15
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ILION
|
|
Φανη που ακριβως ειναι στο δικο μας μοντελο και πες μου αν αφαιρειται ευκολα ¨η με ποιον τροπο.Σ¨ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!!
 |
 |

13-05-04, 12:05
|
|
|
|
|
Οντως περιμενουμε οδηγιες!!!
(photos) οποσδηποτε!
|

13-05-04, 15:35
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Άγιοι Ανάργυροι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από UNIQUE";p="
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ. ΜΕ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ(ΒΛΕΠΕ ΡΟΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ). ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΨΥΧΡΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΥΣΙΜΟ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ
|
Φιλε unique απο θεωρια γνωριζουμε και εμεις αρκετα πραγματα...το θεμα ειναι αν στην συγκεκριμενη περιπτωση στα αυτοκινητα μας συμφερει να αφαιρεσουμε αυτον τον πνιχτη οπως τον αποκαλεις χωρις αυτο να λειτουργησει αρνητικα στον κινητηρα ,διοτι για καποιο λογο θα το εχουν βαλει απο το εργοστασιο!
 |

13-05-04, 16:12
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
|
|
:P :P ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΟΥ(ΤΟ 4 THROTLE ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΠΑΝΤΑ............ :P :P
 |
 |

13-05-04, 17:13
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
|
|
ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ. ΕΓΩ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΦΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΟΤΑ ( ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΟΤΑ ΑΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΩΡΥΒΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ. ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 - 3,5 ΧΡΟΝΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΤΩΝ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΥΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ( ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΧΟΑΝΗ ) ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ POST.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΙ - ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ
|
 |
 |

13-05-04, 17:48
|
|
|
|
|
Eρωτημα:  Πιο ελευθερο φιλτρο ή φιλτροχοανη?
Ρε παιδια σκεφτομαι να βαλω ενα πιο ελευθερο φιλτρακι ή μια χοανη αλλα δεν
ξερω ποιο απο τα δυο! Ακουω προτασεις δοκιμασμενες! (+κοστος)
(e11 - 4E-FE)
|
 |
 |

13-05-04, 17:58
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από UNIQUE";p="
ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ. ΕΓΩ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΦΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΟΤΑ ( ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΟΤΑ ΑΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΩΡΥΒΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ. ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 - 3,5 ΧΡΟΝΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΤΩΝ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΥΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ( ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΧΟΑΝΗ ) ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ POST.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΙ - ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ
|
Ποιον ακριβώς σωλήνα έβγαλες.. Αυτόν που είναι πριν το φιλτροκούρι ή αυτόνπου πάει από το φιλτροκούτι στην εισαγωγή (αντικατάσταση)?? 
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρα |
keichi |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
9 |
31-01-24 12:26 |
Page generated in 0,38090897 seconds (84,48% PHP - 15,52% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|