Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φιλικά ανοίγματα Corollάκηδων
Παλιά 24-05-04, 21:17
Το avatar του χρήστη kosttrd
kosttrd Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 295
kosttrd είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Στην εθνικη Τριπολεως-Κορινθου και ενω πηγαινα στην αριστερη λουριδα με 150km περιπου,βλεπω να μου ερχεται με κορνες και φωτα ενα focus.Πιανω δεξια και περιμενω να ευθυγραμιστουμε,οταν κανει το λαθος να με προσπερασει η βελονα που ηταν στις 4000 αρχιζει να τα παιρνει και να ανεβαινει στις 7800.Περιτο να σας πω οτι το focus μετα το lipton με αρκετο λεμονι οχι μονο δεν μπηκε στην διαδικασια να με προσπερασει αλλα -εντελως τυχαια- εκεινη την στιγμη εκανε τον αδιαφορο και μιλουσε στο κινητο του.Ετσι προβαλετε ο σεβασμος σε ενα COROLLA
Παλιά 24-05-04, 21:30
teo21 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Korydallos
Δύναμη Σεβασμού: 264
teo21 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Και ποιοί είναι αυτοί οι 3 τρόποι που λες;;;και πως έχεις μετρήσει 188 εσυ΄;;
Παλιά 24-05-04, 21:45
kosttrd Offline:
Κυριλέ Μέλος

[/b]Φιλικο ανοιγμα COROLLA με BMW 320Ci σημειωσατε 1.Ενω γυριζα απο Λαμια και μετα τα διοδια του Ωροπου,βλεπω ενα BMW ΚΑΜΠΡΙΟ με τις 19αρες ,την διπλη νικελ μπουκα και τον Μαζωνακη να χωνει τρομερα db να με προσπερναει με μια ανεση καπως.Φυσικα οπως καταλαβαινεται το corollaki μου δεν μπορουσε να ανεχτει αυτη την προσβολη.Κανω κατεβασμα και αρχιζω να "μαζευω" ,ο τυπας το παιρνει χαμπαρι και αρχιζει να παταει και με τα δυο του ποδια το γκαζι,η προσπεραση εγινε επανω σε στροφη και καταλαβαινεται το μεγαλειο της ηττας.Το κυνηγητο συνεχισε αλλα με το BMW να θαυμαζει την εξατμιση μου και το λιτο πισω μερος της corollas.Στα φαναρια του Λαινοπουλου με πλησιαζει και μου λεει "καλα πας για 2λιτρο" μολις ομως εμαθε οτι εχω 1600cc,εκανε πως δεν ακουσε και το 'επαιξε" ανετος.
Παλιά 24-05-04, 21:52
ΚΡΙΣΤΙΑΝ Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Δύναμη Σεβασμού: 268
ΚΡΙΣΤΙΑΝ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ΕΤΣΙ ΜΠΙΠ ΤΑ COROLLAKIA!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ!!!!!
Παλιά 25-05-04, 13:24
Το avatar του χρήστη ΘΑΝΑΣΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ΖΖΕ11
ΘΑΝΑΣΗΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ σ'αυτό που λες έχω διαφορετική άποψη... Λόγω τως στροβιλισμών κτλ μειώνεται η αντίσταση από τον αέρα και πάει καλύτερα το αμάξι... Το έχω παρατηρήσει πολλές φορές, όπως και με τον Αντώνη μερικές φορές που έχουμε ανοίξει....Όσο πιο κοντά του είσαι τόσο καλύτερα πας :P
Στον περιφεριακό της Άρτας (αρκετά Κμ Ευθεία Αυτοκινητόδρομου) Είχα τελικιάσει με 5 άτομα μέσα και με πλησίαζε αργά αργά ένα Nissan 100nx. Μόλις με πέρασε χώθηκα πίσω του και έπαιζα με το γκάζι μετά
"BILLLLL.... ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ "ΚΕΝΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟΣ".
ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ή ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, "ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ" ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ Η ΟΠΙΣΘΕΛΚΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ, ΑΡΑ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΛΑΝΑΡΗΣ ΣΕ "ΚΕΝΟ". ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ή ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΚΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ "ΚΑΘΑΡΗ" ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ.
Παλιά 29-05-04, 03:44
kosttrd Offline:
Κυριλέ Μέλος

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!! Σημερα γυρνοντας απο την δουλεια μου χαλαρα,ερχεται και μου κολλαει ενα Ε11,ο τυπος οδηγουσε σαν τρελλος και χωρις να εχουμε δρομο -λογω κινησης- αρχισε να μου κολλαει προφυλακτηρες και να προκαλει.Εκανα δεξια να να μπορεσω να δω κατι διακριτικο,αλλα δεν προσπερνουσε.Το auto αυτο ειναι μαυρο,εξατμιση με οβαλ μποκα και 15αρες αραχνη.Ελπιζω να μην ειναι καποιος απο το club.Επειδη ο κοσμος ειναι μικρος οταν τον πετυχω σε ανοιχτο δρομο,θα 'μετρησει' κολωνες -οχι μονο καροτσας αλλα και πεζοδρομιου-.ΤΟ συμβαν εγινε στην περιοχη Καματερου Παρασκευη 28/5 στις 15.30 περιπου το απογευμα.Μακαρι να ειναι τυχερος να μην τον ξαναπετυχω
Παλιά 29-05-04, 04:11
Το avatar του χρήστη ΘΑΝΑΣΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ΖΖΕ11
ΘΑΝΑΣΗΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

.... ετσι ειναι... Δεν ειναι πάντα "καλοι οδηγοί" αυτοί που εχουν μια corolla...
Παλιά 04-06-04, 16:54
vavilakis Offline:
Νεότατος

Περιοχή: PERISTERI
Δύναμη Σεβασμού: 0
vavilakis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ελευθερίου Μανώλης";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν θέλετε να γελάσετε σας συνιστώ να κολλίσετε πίσω απο κανενα Ibiza Top gun κρίμα τα 101 αλογάκια που διαφημίζουν.
ειμαι θησεως με 4 ατομα.διπλα μου σκαει ibiza 101 gti κιτρινο...αυτο με τις.......δαφνες!!!!! με χαλια λαστιχα εγω ημουν μπροστα συνεχεια....το φυσαγε και δεν κρυωνε......περαστικα!!!!!
Παλιά 04-06-04, 17:03
vavilakis Offline:
Νεότατος

Περιοχή: PERISTERI
vavilakis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

α!και 2 νεες περιπετειες...πριν 3 μερες 1400 γκολφακι με προγραμμα φιλτρα εξατμισεις κλπ (110 μου ειπε)στην καβαλας περασε δυσκολη βραδια.στο τελος ο συνοδηγος δεν αντεξε και με ρωτησε μιας και τον περναγα σταματημενο!!!!!!!τελικα με ρωτησε τι μαρκα ειναι οι ζαντες μου!!!!!!χεχεχε.πριν 4-5 μερες παλι καβαλασ σταματαει διπλα μου cabrio compressor..(αυτοματο).μου εφευγε πανω απο τα 140.μεχρι εκει ειμασταν ισα!!!!!το γεγονος παρατηρησε και ιμπρεζα που γελαγε με τον φλωρο και τα 20+εκκατομυρια που εδωσε μιας και το δικο μου το πηρα 1700000...και ειμαι και τελειως μαμα...
Παλιά 12-06-04, 03:26
manos_k Offline:

Περιοχή: Αθηνα
manos_k είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γεια σας μαγκες,
πολυ νεος εδω με μια απλη Corolli-τσα G6 μοντελο 2001 με χταποδι και φιλτροχοανη επανω, και μια αεροτομουλα ΤΤΕ. Ηθελα να συμπληρωσω πως η 3η και η 4η ειναι ολα τα λεφτα...
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,17668009 seconds (75,56% PHP - 24,44% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:43.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com