Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
|
Re: Βελτιώσεις!!!!!! |
|
02-12-04, 11:35
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
L.A.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Βελτιώσεις!!!!!!
Η πολλαπλή εισαγωγής του TS ταιριάζει στο AVENSIS 1.6 VVT-I.
|
02-12-04, 13:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpampa30";p="
dim10seret geia sou. Egw exw ena E12 1600cc kai tou exw balei kai egw tin polapli eisagogis tou TS alla den exo allaksei filtro. Stin arxi mou ekane ena triksimo stis ipsiles strofes kai to piga stin antiprosopeia kai mou ekopsan apo mprosta to kapaki tou kinitira gia na min akoubaei. Twra einai entaksei.Apo triksimo esi pos ta pas. Skeftomai gia filtroxoani twra alla opou kai na rwtisa mou eipan kalitera na tin apofigo. To filtro kanei katholou thorivo. Exei valei kaneis apo esas filtroxoani pou na min tou ebgale provlima kai an nai ti marka?
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billcorg6";p="
re su dim10seret se poia polh to phges gia na sto baloun sth egguhsh? Exw ki egw to idio problhma me to xrwma sto mprostino profulakthra kai exw strabwsei... Kathe bdomada eimai me to pinelaki kai bafw na mh fainetai. Einai sigoura apo to piestiko pou to plenw kai kathe fora mou bgainei h psuxh otan to plenw!!!
|
Παρακαλώ πολύ γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!!
Ευχαριστώ
|
|
|
02-12-04, 14:01
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΘΕΟΔΩΡΟΣ";p="
|
Φοράω ήδη μεσαίο τελικό. Δεν είδα και διαφορά. Ο πνίχτης που έχει το αμάξι πού βρίσκεται και πώς αφαιρείται;;; Τελικά φίλτρο ή φιλτροχοάνη. Εγώ σκεφτόμουν το δεύτερο κυρίως λόγω του ήχου που βγάζει. Με φίλτρο είδε κανείς διαφορά στον ήχο;;;
|
Εγώ δεν έχω καθόλου μεσαίο.Όλοι μου είπαν ότι στα ατμοσφαιρικά δεν πρέπει να το κάνειs αυτό,γιαυτό και το ξαναάλαξα.τότε κατάλαβα ότι αυτά ήταν μπαρούφεs και έβαλα πάλι σκέτη σωλήνα.το αμάξι πάει σαφώs καλύτερα τώρα αν και κάνει και πολύ θόρυβο.το φίλτρο για να κάνει θόρυβο φιλτροχωάνηs πρέπει να αφαιρέσηs τουs 2 σωλήνεs που φέρνουν κρύο αέρα απο το φτερό και από το φανάρι.θα σου ανάψει το check όμωs.Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να βάλω την σκούπα τηs green
02-12-04, 18:30
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Καβάλα
|
|
Εμένα μου είχε φύγει ολοκλήρη πετσα. Δεν θα σου πω που το πηγα στην αρχη για να μην θιξουμε καπια αντιπροσωπεια και δεν μου το έβαλαν στην εγγυηση. Αλλα το πήγα στην Καβάλα το έβγαλαν φωτογραφία και μέτα απο μια βδομάδα μου το έβαψαν [bδωρεαν][/b][/quote]
10-02-06, 21:12
|
Υπερβολικά Νέος
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΑ
|
|
καλησπερα παιδια,θελω να μου πειτε αν ξερετε καποιον στην ΑΘΗΝΑ που να γνωριζει καλα απο [acronym:9b70460e28="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:9b70460e28] TS 192 '05 για βελτιωση του κινητηρα
|
|
|
13-02-06, 20:57
|
banned
|
|
|
|
λοιπον θελω να μου καποιος που ξερει,εχω βρει μοτερTS 03 μοντελο πανω σε celica με 50000χλμ κομπλε με σασμαν,πλεξουδες,ημισαξονια,ακρα κτλ.2500ευρω.ποιος μπορει να μου πει αν μπαινει το μοτερ χωρις να αλαχτει η πλεξουδα μεσα απο το ταμπλο,αν ταιριαζουν τα ημιαξονια απο το celica η πρεπει να βαλω τα δικα μου
|
13-02-06, 22:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Σχεδό τζάμπα το παίρνεις. Τυχερέ!!!!!!
|
17-01-09, 13:00
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
HERAKLION
|
|
Παιδιά μια ερώτηση έχω ένα corolla E12 του 2005 και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα τσιπάκι βελτίωσης .......
είναι 1.6 cc
|
17-01-09, 13:33
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
εφοσον ειναι το ηλεκτρογκαζο μπορεις να βαλεις sprintbooster με θεαματικα αποτελεσματα.
|
f |
|
17-01-09, 14:57
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
f
για ε12 1,4 2007,υπαρχει καποιο τσιπακι και αξιζει,τι λετε;
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16969109 seconds (82,22% PHP - 17,78% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:53. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|