Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

27-07-04, 17:58
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Άλλον εννοώ με τη φωτεινότητα!!! Θα σε εμποδίζει ΕΣΕΝΑ στη νυχτερινή οδήγηση!!! Δοκίμασε να οδηγήσεις για αρκετή ώρα σε σκοτεινούς δρόμους!!!!
Δε θέλω να τον φέρω από έξω για να έχω τεχνική υποστήριξη!!! Επίσης λένε πως τον πουλάνε, υπάρχει όμως!!!! Έχω φάει τον κόσμο και όλο το internet!!!!
Τώρα το φθινόπωρο βγάζει κάτι καινούριους επεξεργαστές η Alpine της σειράς F#1 πάλι!!! Θα χρειαστώ όμως 2 τέτοιους, μία οθόνη 7" της Alpine και οπωσδήποτε υπολογιστή για τη ρύθμιση!!!! Εϊναι πακέτα, γι' αυτό και ψάχνω τον συγκεκριμένο!!!!!
|
 |
Re: All about ICE.... |
 |

03-09-04, 13:20
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: All about ICE....
ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΤΟ 2ΣΑΜΠ ΤΑ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ(&ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ)ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΣΑΣΗ&ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΠΑΓΚΑΖ&ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΩΠΑΝΑΓΕ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΚΛΩΤΣΑΓΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ&ΕΤΡΙΖΕ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΙΣΩ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ&ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΕΤΡΙΖΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ ΤΟΥΟΤΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΡΙΓΜΩΜ(ΣΟΒΑΡΟ).ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΕ ΤΟΝ DJBAC OTI ΤΟ ICE ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ&ΣΥΝΕΧΕΙΑ DJBAC ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΣΤΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΑΝ ΡΟΛΟΙ!!!!.
 |

04-09-04, 18:29
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ&ΤΟ ΕΙΧΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΚΛΙΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΦΟΡΗΤΟΣ ΜΕ ΟΘΟΝΗ 5 ΙΝΤΣΩΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΩΣ!!ΟΤΑΝ ΦΕΡΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟ?ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ?

04-09-04, 18:33
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Εξαρτάται το τι θα φέρεις....
Μπορεί να πάει άλλα τόσα!!!
Υπάρχουν όμως τρόποι να μην πληρώσεις δασμούς!!!! 
|
 |
 |

04-09-04, 22:21
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΦΑΝΑΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 150$+100$ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΔΑΣΜΟΥΣ?
 |

05-09-04, 00:32
|
 |
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ!ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧ/ΜΕΝΑ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΩΡΟ!!ΣΟΣ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΣΕ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ!!!ΕΓΩ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΑ ANGEL EYES ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΔΙΠΛΑ!!!
|

05-09-04, 01:57
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Συγγνώμη, αλλά τώρα τι σχέση έχει αυτό???
Μετά μερικοί ρωτάνε γιατί σβήνονται τα ποστ!!!
ΥΓ: Αν δεν είναι από χώρα ΕΕ, ναι θα πληρώσεις φόρους.. Και επειδή είναι $ θα πληρώσεις... Ή θα τους πεις να σου βάλουν τιμολόγιο $30 (βέβαια έτσι δεν ασφαλίζονται κατά τη μεταφορά) ή θα γράψεις πάνω "SAMPLES" και το τιμολόγιο μέσα!!!
|
 |
 |

05-09-04, 10:37
|
 |
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
φιλε dj να μου επιτρεψεις να σου πω οτι το να σβηνοντε τα post επειδη μερικοι δεν ειναι ακομα εξοικειωμενοι η εκφραζουν μια αποψη με την οποια διαφωνουν καποιοι ειναι εντελως λαθος!!!και ομως εχω παρει πολλα πραγματα απο εξω και απο ιαπωνια και αμερικη το samples to δεχομαι σαν κατι που δεν ηξερα αλλα το οτι εαν μπει απο εξω χαρτι που να λεει οτι ειναι για δωρο η οτι ειναι μεταχ/νο γλυτωνεις το τελωνειο ειναι αληθεια το εχω κανει και εγω και αλλοι πολλοι.
|
 |
 |

06-09-04, 09:08
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
|
|
Τα ηχεία του υπολογιστή για home sinema 5.1 έχουν πάνω τους ενισχυτή???
Όπως έχω πεί δεν με ενδιαφέρει η ένταση και βρήκα 5*70W + 1*150W.Αλλα μάλλον θα χρειαστώ και inverter γιατι λογικά θα χρειάζονται και 220V.
Το τροφοδοτικό με 150W μας καλύπτει???
Γιατι τρώς κόλλημα με τα χειριστήρια???
|

06-09-04, 10:22
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Αυτό που πας να κάνεις είναι λάθος για πολλούς λόγους!!
Πρώτον εμφάνιση!!
Δεύτερον αυτά τα ηχεία (ναι, έχουν ενισχυτή με τρελές παραμορφώσεις) είναι φτιαγμένα για δωμάτιο, όχι για αυτοκίνητο!!
Τελείως διαφορετική διάταξη των χώρων (και τα υλικά π.χ. λαμαρίνα, τοίχος κτλ)
Ο inverter δε σου φτάνει!!!
Όταν λέει 150W (πιστεύω RMS) υπολόγιζε 100... Δεν είναι τόσο αποδοτικοί δυστυχώς!!
Επίσης υπάρχει κίνδυνος να έχεις και θόρυβο μετά!!!
Γιατί δε συνδέεις τον υπολογιστή στα ηχεία του αυτοκινήτου?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,21055698 seconds (83,04% PHP - 16,96% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|