Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-06-17, 22:44
Το avatar του χρήστη ParousisNikosE90
ParousisNikosE90 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: EE90
Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
ParousisNikosE90 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σε περιμενω στο φειςμπουκ και οπως βλεπεις εγω σου μιλαω με πραγματικα στοιχεια δεν κριβω κατι και μπλα μπλα δεν ειμαι των φορουμ...και τωρα που απανταω φαντασου κανω ανακατασκευη σε καροτσα αυτοκινιτου....καλο θα ητανε να μην χρεωνεις τους επαγγελματιες οπως κανεις εσκεμενα οπως ειδα τα topic σου και παλαιοτερα...και οσο για πλεξουδα παρα πισω εγραψε καποιος για 3sgte και κοροιδευες σχετικα με την ηλικια της μηχανης δηλαδη εσυ εισαι καλυτερος και αν ναι σε περιμενω για αλλη μια φορα στο φεις να κανονησουμε ολα αυτα που λες εδω μεσα και δεν κανεις πραξη τουλαχιστον για εμενα οσο παλι για της βαλβιδες αν ηταν ο τροπος ο σωστος ΟΛΟΣ ο πλανιτης θα εκανε ετσι και δεν θα κατεβαζε καπακι και να τριψει βαλβιδες η να φρεζαρει εδρες ...λογια λογια λογια λογια λογια λογια ..δρομος 0 δρομος 0 λογια λογια λογια λογια λογια
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-06-17, 22:52
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
παιδια για να ηρεμησουν λιγο τα πνευματα, μην βριζετε και οχι προσωπικες επιθεσεις (εμενα ετσι μου φανηκε).
Μην δω αλλα τετοια γιατι θα διαγραφουν ποστς...
Προσωπικα στοιχεια οχι δημοσια στο forum, με PM μονο.
Και αν συνεχισουν ασχετα ποστς με το θεμα, θα κλειδωθει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-06-17, 22:59
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1ZZ
Δύναμη Σεβασμού: 208
preatorian είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φειςμπουκ δεν έχω και δεν μου χρησιμεύει σε κάτι.
Δεν μίλησα για 3sgte κινητήρα αλλά για FTE.
Και εγώ και ο Νικηφόρος με στοιχεία σου μιλήσαμε και μάλιστα ο Νικηφόρος είχε την όρεξη και σου βρήκε και βίντεο για το πώς γίνεται ακόμα και σε 2Ε μοτερ η αλλαγή χωρίς να βγει καπάκι.
Τώρα αν χρειάζεται να βγει καπάκι και για κάτι άλλο οκ τότε αλλά μόνο για τσιμουχακια το θεωρώ αστείο.
Είναι σαν να λέμε βάζω βηματοδότη αλλά μόνο με εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.
Δεν κρίνω την δουλειά σου συνολικά σαν μάστορας αλλά το κομμάτι βγάζω καπάκι μόνο.
Τέλος το off topic όμως συζήτηση επί του θέματος πλέον.

Υ.Γ Νικηφορε δεν υπάρχει πρόβλημα με το παλικάρι αλίμονο δεν είμαστε εδώ να βγάζουμε τα μάτια μας ούτε να βρίζουμε

Α
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-06-17, 23:06
NikiforosGT Offline:
Moderator

Mιας και αναφερθηκε συμφωνω και εγω σε αυτο, οτι δλδ γινεται και χωρις να ανοιχτει μοτερ οπως ειπαμε (δεν εννοω φυσικα το ψευδοκαπακο), αλλο σε καποιον επαγγελματια δεν αρεσει και δεν θελει να το κανει, και αλλο πραγμα το ΔΕΝ γινεται.
Οπως ειδαμε γινεται και παραγινεται μια χαρα, τωρα γιατι καποιοι δεν θελουν να το κανουν και για να το αποφυγουν λενε οτι δεν γινεται δεν το ξερω, μαλλον με την απορια θα μεινουμε, γιατι τα ιδια ελεγε και φιλος μου μηχανικος και μετα μου ειπε οτι δεν ειναι ο σωστος τροπος και φοβαται μην γινει στραβη.

Αυτα και ηρεμα, γυρναμε στο θεμα μας.
Μηπως να περιμενουμε και καμια απαντηση απο τον Keichi? γιατι απλα λογαριαζουμε χωρις τον ξενοδοχο που λενε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-06-17, 23:11
Νεότατος

το θεμα ειναι το παλικαρι τελικα με τι μοτερ θα καταλιξει εγω προτεινω 3sge/gte ειναι πολυ ευκολο να μπει οικονομικο και πανε απο ολα αξιοπηστο(Japan οχι European)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-06-17, 23:15
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ParousisNikosE90 Εμφάνιση μηνυμάτων
το θεμα ειναι το παλικαρι τελικα με τι μοτερ θα καταλιξει εγω προτεινω 3sge/gte ειναι πολυ ευκολο να μπει οικονομικο και πανε απο ολα αξιοπηστο(Japan οχι European)
το αλλο ποστ διαγραφηκε μην συνεχιζουμε με ασχετα, δεν θα το ξαναπω παλι, μην συνεχιζουμε στα ιδια....

ξαναλεω να περιμενουμε τον keichi να γραψει και να μην τα λεμε μονοι μας, καθως δεν εχει καποιο νοημα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 21-06-17 στις 23:23.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-06-17, 23:29
Νεότατος

ε καλα το ειδα οτι το εσβησες σβησε και τα αλλα καλυτερα μην τρελενουμε τον κοσμο χωρις λογο...το ειπες με την μια το επιασα οκ τωρα κουβεντα κανουμε με η χωρις το παλικαρι εκτος αν δεν ειναι το ποστ για κουβεντα ....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-06-17, 23:36
NikiforosGT Offline:
Moderator

κουβεντα ON TOPIC χωρις αντιπαραθεσεις και εξυπναδες ναι να γινεται, εσυ συνεχισες το προηγουμενο ενω ειχα προειδοποιησει, και για να μην εχουμε τα ιδια γιαυτο και το εσβησα.

Aφου θες να γραψεις για 3SGTE πες και τι αλλο εχεις αλλαξει στο αμαξι (στησιμο-εξατμιση κτλ) να ξερει ο Keichi τι αλλο χρειαζεται αν τον ενδιαφερει και επισης πως το δηλωσες και ποσο κοστισε το μαλλι.

εγω δεν γραφω αλλο σε αυτο το θεμα, αν δεν απαντησει ο Keichi, εκτος αν συνεχιστουν τα ιδια παλι εδω μεσα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-06-17, 23:58
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1ZZ
Δύναμη Σεβασμού: 208
preatorian είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σαν απλή επιλογή χωρίς κοψε-ραψε και οικονομικά είναι ο 1ΖΖ.
Από εκεί και πέρα μπαίνουν άνετα και οi 3s-gte ,beams κτλ αλλά ανεβαίνει το κοστολογιο κατά πολύ γιατί δεν μιλάμε μόνο για μοτερ-ακοπη πλεξουδα-εγκεφαλο αλλά για τροπετο ολόκληρο με άκρα κτλ συν τον ηλεκτρολόγο συν εξάτμιση από την αρχή.
Τα πάντα μπαίνουν αρκει να έχεις όρεξη και χρήμα.
Ο keichi τι απόφαση θα πάρει να μας πει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-06-17, 02:49
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 273
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
1ον
Παιδια δεν θα με ενδιεφερε να τοποθετησω μηχανη οικογενειας 3S οπως ειπε και ο Νικι που με ξερει για τους εξης δικους μου λογους.
i) Οι 3S δεν τοποθετηθηκαν/ κατασκευαστηκαν/ σχεδιαστηκαν για σασι Corolla
ii) Για να το βαλω θελω μηχανικα μηχανη-σαζμαν-εγκεφαλο-καλωδιωσεις-ημιαξονια-ακρα κλπ δηλαδη ενα σκασμο λεφτα.
iii) Μετα θα θελω ανθεκτικοτερες αναρτησεις, μεγαλυτερα φρενα, ενισχυση αμαξωματος δηλαδη 2 σκασμους λεφτα.
iv) Ειναι παλιοτερης γενιας μηχανη απ το αυτοκινητο μου.
v) Θα καιει ενα σκασμο βενζινη.
vi) Δε με ενδιαφερει να στησω κοντραμαξο αλλα ενα απλο αμαξι για τις καθημερινες μετακινησεις και ταξιδια.

2ον
Με ενδιαφερουν αποκλειστικα οι μηχανες της οικογενειας ΖΖ(εκτος 2ΖΖ-GE)

3ον
Το λαδοκαψιμο των ZZ οφειλεται αποκλειστικα σε θεμα μπλοκ-εμβολων και δεν εχει καμια σχεση με τσιμουχακια βαλβιδων.
Το εχουμε συζητησει εκτενως αυτο το θεμα εδω μεσα και με λεπτομερεις (λιγες κ μικρες τρυπες εμβολων, εκτεταμενες εγγυησεις, πρασινες βεργουλες κ.ο.κ)

Α ξεχασα..
Αμα εβαζα 3S θα ηθελα και ζαντολαστιχα...Γιατι μη μου πεις οτι θα υπηρχε κανενας τρελος να βαλει μηχανη 250αλογα με 185 λαστιχο και 5,5 ζαντα μαμισια που εχω εγω...
1000-1500ευρω μονο ζαντολαστιχο.
Παιδια καταλαβαινετε οτι με ολα αυτα τα λεφτα παιρνεις τη καινουργια Corolla του κουτιου απ την αντιπροσωπεια με το κλειδι στο χερι και εχεις αμαξι καινουργιο συγχρονο απροβληματιστο για τα υπολοιπα 15 χρονια...
Οχι ρε παιδες ελεος τι 3S...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 22-06-17 στις 07:25. Αιτία: Συγχώνευση ποστς
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
επιλογη μοτερ.. nikos gtcc SUPPORT 58 04-05-15 20:47
επιλογη μοτερ karekas TOYOTA COROLLA E*101 58 05-07-14 12:44
επιλογη αμορτισερ! fanderfun Θελω βοηθεια 1 19-09-12 16:37
Επιλογη σκυλου!!! th@nos OFF TOPIC 30 11-12-10 20:37
επιλογη laptop MARMEL OFF TOPIC 44 16-12-08 15:49

Page generated in 0,16710711 seconds (82,14% PHP - 17,86% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com