Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
30-04-15, 13:36
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δεν ξερω αν με μπερδευει το flash της καμερας, αλλα πρεπει να δουλευε αρκετα πλουσιο.. Σιγουρα ησουν οκ απο προγραμμα;
|
01-05-15, 23:16
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
Δεν ξερω αν με μπερδευει το flash της καμερας, αλλα πρεπει να δουλευε αρκετα πλουσιο.. Σιγουρα ησουν οκ απο προγραμμα;
|
βεβαιως κωστα!!αυτο σιγουρα το επαθε απο τ κοψιματα που μου εκανε!κ επισης το εκανε στο δρομο!! στο δυναμομετρο δεν εκανε κιχ....
|
02-05-15, 12:10
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Καλα και εμενα οταν εκανε κοψιματα και ποσο μαλλον στα ψηλα τα εκανε μονο στο δρομο και οχι στο δυναμομετρο. Ολα μου ξεκινησαν με τον αγραφο που ειχα βαλει, την πλεξουδα που μου πειραξε και λογω προγραμματος.. Βεβαια εγω δεν ειχα τετοια καταληξη αλλα επαθα αλλου ζημια, την οποια ανακαλυψα τυχαια.
|
03-05-15, 10:51
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Καλα και εμενα οταν εκανε κοψιματα και ποσο μαλλον στα ψηλα τα εκανε μονο στο δρομο και οχι στο δυναμομετρο. Ολα μου ξεκινησαν με τον αγραφο που ειχα βαλει, την πλεξουδα που μου πειραξε και λογω προγραμματος.. Βεβαια εγω δεν ειχα τετοια καταληξη αλλα επαθα αλλου ζημια, την οποια ανακαλυψα τυχαια.
|
Οπωσ κ ννα ναι φιλε μ κωστα τισ μαλακιεσ μου τισ εκανε ο σωτηρησ stroked up με τισ συνδεσμολογιεσ του αγραφου.. ο αχρηστοσ!και δν ξερψ τι πρεπει να του κανω!!!
|
03-05-15, 15:07
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Την πλεξουδα δηλαδη δε την εφτιαξε ο Ζομπολας για τον αγραφο; Εκτος και αν καταλαβαινω εγω κατι λαθος. Για εμενα μη το ψαχνεις. Το πραγμα εχει μπερδευτει ηδη πολυ. Βαλτα κατω, ξεχασε τα γιατι ακρη δε θα βγαλεις, λεφτα δε θα παρεις πισω, και στο τελος προχωρα να φτιαξεις το αμαξακι σου. Βρες καποιον ΚΑΛΟ μαστορα και εναν ΚΑΛΟ προγραμματιστη, εκτος αν ησουν οκ με τον Ζομπολα τοτε πασο. Και απλα προχωρας.
|
03-05-15, 18:42
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Την πλεξουδα δηλαδη δε την εφτιαξε ο Ζομπολας για τον αγραφο; Εκτος και αν καταλαβαινω εγω κατι λαθος. Για εμενα μη το ψαχνεις. Το πραγμα εχει μπερδευτει ηδη πολυ. Βαλτα κατω, ξεχασε τα γιατι ακρη δε θα βγαλεις, λεφτα δε θα παρεις πισω, και στο τελος προχωρα να φτιαξεις το αμαξακι σου. Βρες καποιον ΚΑΛΟ μαστορα και εναν ΚΑΛΟ προγραμματιστη, εκτος αν ησουν οκ με τον Ζομπολα τοτε πασο. Και απλα προχωρας.
|
Οχι ο stroked up τισ εκανε τισ μαλακιες τ. Ο ζομπολασ ετσι κ ετσι.υπαρχν κ καλυτεροι
|
04-05-15, 12:17
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Ποιον άγραφο φοράς?
04-05-15, 13:58
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Δε φοραει Link Νικο. Νομιζω τον ειχα ρωτησει για αυτον τον αγραφο αλλα επρεπε να το ψαξει. ultratech ειναι ο αγραφος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas_8 : 04-05-15 στις 14:06.
|
04-05-15, 20:47
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Δε φοραει Link Νικο. Νομιζω τον ειχα ρωτησει για αυτον τον αγραφο αλλα επρεπε να το ψαξει. ultratech ειναι ο αγραφος.
|
Ναι ultratech ειναι..νομηζω για τ λεφτα τ καλος ειναι
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15595293 seconds (81,56% PHP - 18,44% MySQL) with 39 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:21. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|