Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
02-03-16, 20:00
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αίγιο
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Είμαι κι εγώ για ανάκληση αερόσακου στην Ε12 1.4 2005 sedan, έκλεισα ραντεβού στην αντιπροσ. Πάτρας 1 μήνα μετά!!!! έχουν έλλειψη λέει στο ανταλλακτικό και όλοι ζητάνε Σάββατο επισκευή..ας ελπίσουμε να μην έχουμε περιπέτειες όπως ανέφεραν πολλοί...σε μένα τρίζει το ταμπλώ ήδη μετά το χαμήλωμα (έχω και 135.000 χλμ), θα ζητήσω να αλλαχτούν αυτά τα αυτοκόλλητα σφουγγάρια που λέτε. Επιστολή δεν ήρθε όμως παρότι τα στοιχεία μου τα έχει η Toyota.
|
03-03-16, 10:17
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Καλημερα...για να μην μπερδευομαστε.....η επισκευη δεν λεει πουθενα οτι αλλαζονται τα σφουγγαρια στο ταμπλω απλα για να μην υπαρχει γκρινια και μανουρα βαζουν τα σφουγγαρια .....οποτε μια προσωπικη επαφη με τον τεχνικο συμβουλο ή τον μηχανικο επιβαλλεται...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 03-03-16 στις 11:02.
|
03-03-16, 11:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Όντως, δε προβλέπεται να μπουν σφουγγαράκια, αλλά μιας και ανοίγεται το ταμπλό είναι πολύ εύκολο και πολύ απλό για τους τεχνικούς να βάλουν μερικά σφουγγάρια. Εξάλλου, αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές, τα σφουγγαράκια δεν υπάρχουν καν ως κωδικός ανταλλακτικού στη ΤΟΥΟΤΑ, μόνο ως υλικό ανάκλησης για τα AURIS υπήρξαν και ούτε να σου τα χρεώσουν δε μπορούν ως ανταλλακτικό.
03-03-16, 11:37
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Kωδικος γενικα βγαινει για ολες τις χρησεις αλλα δεν περναει στην εγγυηση.Και ειναι ο κωδικος 088231-00801 και εχει λιανικη με φπα 98,58 €
|
03-03-16, 12:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Γιώργο, αυτός ο κωδικός υποθέτω ότι δεν αφορά τους πελάτες του συνεργείου αλλά λογικά επαγγελματίες πελάτες (εξωτερικά συνεργεία κ.λπ.), αφού αφορά ένα ρολό κάποιων μέτρων μήκους. Εάν τοποθετήσει ο τεχνικός 5-10 μικρά κομμάτια από αυτό στο ταμπλό, τι θα χρεώσει στον πελάτη;
03-03-16, 13:39
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Το κουτι εχει διαφορα σχεδια τσοχες που σου λυνουν τα χερια σε τετοιες περιπτωσεις....τωρα στο να παραγγειλει ο αντιπρωσοπος 4-5 κουτια για τις ανακλησεις χλωμο το κοβω.....Μη φανταστεις οτι εχει μετρα ατελιωτα μεσα.....εχει διαφορα σφουγγαρια-τσοχες
|
04-03-16, 20:47
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tasos27
Είμαι κι εγώ για ανάκληση αερόσακου στην Ε12 1.4 2005 sedan, έκλεισα ραντεβού στην αντιπροσ. Πάτρας 1 μήνα μετά!!!! έχουν έλλειψη λέει στο ανταλλακτικό και όλοι ζητάνε Σάββατο επισκευή..ας ελπίσουμε να μην έχουμε περιπέτειες όπως ανέφεραν πολλοί...σε μένα τρίζει το ταμπλώ ήδη μετά το χαμήλωμα (έχω και 135.000 χλμ), θα ζητήσω να αλλαχτούν αυτά τα αυτοκόλλητα σφουγγάρια που λέτε. Επιστολή δεν ήρθε όμως παρότι τα στοιχεία μου τα έχει η Toyota.
|
Πανω απο το κεφαλι του να εισαι,μην τον αφησεις λεπτο μονο του ειναι πολυ τσαπατσουλιδες,οτι σου φανει αφυσικο να του το πεις και να εισαι ετοιμος για καυγα,στο λεω απο πειρα....
|
04-03-16, 21:57
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παιδια ολοι μας θελουμε ειναι στην τριχα τα ντουντου μας και γιατι τα γουσταρουμε γιατι τα εχουμε πληρωσει με αίμα.....ΑΛΛΆ.....Βαλτε τον εαυτο σας με τη δουλεια που κανει ο καθενας.....πχ να πας να κανεις μια δουλεια και να ειναι ο πελατης επανω στο σβερκο σου....Υπαρχουν δε και αυτο που ανεφερα και σε προηγουμενο ποστ...μαστορας κανιβαλος ...... Η γνωμη μου ειναι η συζητηση με τον μηχανικο ή τον τεχνικο συμβουλο...αλλωστε αρκετοι γνωριζετε τους ανθρωπους σε καποιο service που πηγαινεται......
Βεβαια αν μου ριχνανε την οθονη οπως εγινε σε μελος ακομα θα αγκαλιαζομουνα με τον κανιβαλο που τις εκανε ζημεια......
|
06-03-16, 13:34
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgezze12
Παιδια ολοι μας θελουμε ειναι στην τριχα τα ντουντου μας και γιατι τα γουσταρουμε γιατι τα εχουμε πληρωσει με αίμα.....ΑΛΛΆ.....Βαλτε τον εαυτο σας με τη δουλεια που κανει ο καθενας.....πχ να πας να κανεις μια δουλεια και να ειναι ο πελατης επανω στο σβερκο σου....Υπαρχουν δε και αυτο που ανεφερα και σε προηγουμενο ποστ...μαστορας κανιβαλος ...... Η γνωμη μου ειναι η συζητηση με τον μηχανικο ή τον τεχνικο συμβουλο...αλλωστε αρκετοι γνωριζετε τους ανθρωπους σε καποιο service που πηγαινεται......
Βεβαια αν μου ριχνανε την οθονη οπως εγινε σε μελος ακομα θα αγκαλιαζομουνα με τον κανιβαλο που τις εκανε ζημεια......
|
Βλεπεις που στο τελος μας δινεις δικιο που το λεμε αυτο?
|
06-03-16, 20:22
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑ......να σου πω και το αντιθετο....Ξερεις ποσα αυτοκινητα εχω δει τις τελευταιους μηνες που ειναι χρεπια και ο μηχανικος να κανει την ανακλιση και να τα σημαζεψει στο ταμπλω??????Ειπαμε σωστο αυτο που λες αλλα υπαρχει και ενα αλλα .......Στην περιπτωση που γινει ζημεια δεν το συζηταω καθολου....θα πρεπει να πεσει ΠΕΛΕΚΥΣ!!!!!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17533898 seconds (82,27% PHP - 17,73% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:06. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|