Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
δουλευουν ακομα στο power ??? γιατι απο οτι ξερω εχει γινει επισχεση εργασιας
στον ομιλο ....
αν καποιος ξερει καποιον εκει ας μου πει να του μιλησω !!
|
Φανη εγω μιλησα με τα γραφεια για συνδρομη την Πεμπτη!!!
Αλλαξε χερια ιδιοκτησιας ,πουληθηκε και εδω και 4 τευχη ολα ΟΚ!!!
Αυτα ξερω ετσι!
Δεν ανηκει πλεον στην Option Press αλλα στην POWER MEDIA LTD, ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ 6,151 25 ,ΜΑΡΟΥΣΙ!
ΤΗΛ:210 6858855
FAX:210 6858857
Ανηκει στον Γεωργιο Χρονοπουλο!!!
Mπορεις Φανη να μιλησεις ειτε με τον Γακη Σταυριανο ,ειτε με τον Παναγιωτη Αρχοντιτση ,αν τον ξερεις ,ειτε με τον Αγγελο Κλιβανοπουλο!!!
Σε αυτο το τηλ.πηρα και εγω προχθες και μιλησα με την Ελενη Σοφιανοπουλου ,για την ετησια συνδρομη που εκανα!
Τελειως πληροφοριακα στο τευχος 157 του Αυγουστου που ειχε και το Ibiza Dynoday χειριστης του θεματος σε κειμενο και ΦΩΤΟ ηταν ο Αλεξανδρος Βουρβαχης!!!!
Ιασωνα sorry για το ΜΑΗΑ αλλα ειπαμε δεν ξερω ποσο οργανωμενος και εξυπηρετικος ειναι ο συνεπιθετος Τσακανικας ,δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο καθε αλλο μπορει να ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ στον κοσμο , αλλα τα ΜΑΗΑ ειναι απλα αχρηστα!!!!
Μπορει να ειναι ωραια σε εμφανιση και να εχουν πολλα μπιμπλικια πανω αλλα ειναι φουμαρα για μεταξωτες κορδελες!!!
ΠΟΛΥ φορτιο χωρις λογο ,σπινιαρισμα πολυ στα σχετικα δυνατα και ΑΠΩΛΕΙΕΣ στον ΤΡΟΧΟ κουκουρουκου που απλα δεν ισχυουν!!!!
Τωρα επειδη κοστιζουν 150000 ΕΥΡΩ να το αγορασεις new εχουν πουλησει παραμυθι στον κοσμο de mek Γερμανικο και καλο μηχανημα και αλλες τετοιες π@π@ριες για να μην πω τιποτα χειροτερο!!!
Πραγματικα εχω παει σε πολλα dyno ,ολα εχουν τα καλα και τα κακα αλλα σε ΜΑΗΑ ενα καλο δεν βρηκα!Μπορω να μετρηθω σε οποιο dyno και σε οποιον θες εκτος απο ΜΑΗΑ ακομα και αν το εχει ο αδερφος μου ,δεν ειναι θεμα προσωπου-ιδιοκτητη αλλα εταιριας - μαρκας!!!Για να μην παρεξηγηθω αυτο!!!
Συν τοις αλλοις εχουμε και μετρο συγκρισης με το DASTEK κατι που προσωπικα με ενδιαφερει παρα πολυ μιας και απο περυσι εχουν αλλαξει πολλα!!!!