Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από UNIQUE
Εγω που μιλησα με τον Μιχαλη δεν ηξερε τιποτα αλλα θα βολευε στις 8 που θα ειναι εδω ο Χρηστος (χειριστής του dyno) με αδεια απολύσεως.Εαν θελετε κανονιζω εγω με τον Μιχαλη.
|
Αφου ειπαμε για 1η του μηνα .......
Λειπει φανταρος το παιδι απο τον ΜΑΙΚΟΝ?
Αν ειναι παιδια μιληστε με τον ανθρωπο να κανονιζουμε τις δουλειες και κυριως τα διαδικαστικα!!!!
Να προτεινω και κατι αλλο προς τους Admin,Mods στον Φανη ισως αν θελετε να ενημερωσουμε και το περιοδικο POWER για το Dynoday του Corolla Club !!!!
Ηδη εχει βαλει σε 2 τευχη ,τον προηγουμενο και τον πιο προηγουμενο μηνα , το dynoday Ibiza Club αλλα και το EVONET Club !!!
Να τους ενημερωσουμε και αν θελουν να καλυψουν με ΦΩΤΟ ,ΒΙΝΤΕΟ αλλα και με αφιερωμα στο τευχος Ιανουαριου του 2013!!!
Ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για το Club να διαφημιστει αλλα και για εμας να κανουμε και λιγο το <κομματι> μας ,την πλακα μας ρε αδερφε και φυσικα αν τους ενδιαφερει και κανενα αμαξι για παρουσιαση στο περιοδικο με δοκιμες και τετοια........
Τι λετε ,ψηνεστε???
Οσο αφορα για τα αλλα με τις βολτες και αυτα εγω ειπα με 2 μπουκαλες θα κατεβω κατω η μια γεματη και η αλλη σχεδον γεματη ,οποτε θα σας παω <βολτα>ολους ,σας το χρωσταω εξαλλου και απο την προηγουμενη φορα!!!