Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
10-10-12, 23:13
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
όχι δεν χρειάζεσαι εξτρα ρευματοδοτηση η υπάρχων αρκει για μαρκα δεν εχω να σου πω εγω εβαλα after market
|
11-10-12, 00:14
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Εγώ σκέφτομαι να αλλάξω τις λάμπες των φλας με LED, κυρίως γιατί μου αρέσει που έχω δει κάποια (σε aftermarket φανάρια) να αναβοσβήνουν άμεσα, δηλαδή η αλλαγή από αναμένο σε σβηστό να είναι ακαριαία, και όχι απλά να dimaρει η λάμπα μέχρι να ξανανάψει ή να ξανασβήσει.
Νομίζω πως κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται με λάμπες LED, δηλαδή το on-off γίνεται ακαριαία.
Ξέρει κανείς να μου προτείνει ποιες ή τον σωστό τύπο για τις εμπρός, τις πλαϊνές και τις πίσω; Η προσβαση στα πλαϊνά φλας, πως γίνεται, ανοίγουν με κάποιον εύκολο τρόπο ή θα τα χαλάσω;
Έχω Ε12 του 2003.
|
11-10-12, 07:13
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman
Εγώ σκέφτομαι να αλλάξω τις λάμπες των φλας με LED, κυρίως γιατί μου αρέσει που έχω δει κάποια (σε aftermarket φανάρια) να αναβοσβήνουν άμεσα, δηλαδή η αλλαγή από αναμένο σε σβηστό να είναι ακαριαία, και όχι απλά να dimaρει η λάμπα μέχρι να ξανανάψει ή να ξανασβήσει.
Νομίζω πως κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται με λάμπες LED, δηλαδή το on-off γίνεται ακαριαία.
Ξέρει κανείς να μου προτείνει ποιες ή τον σωστό τύπο για τις εμπρός, τις πλαϊνές και τις πίσω; Η προσβαση στα πλαϊνά φλας, πως γίνεται, ανοίγουν με κάποιον εύκολο τρόπο ή θα τα χαλάσω;
Έχω Ε12 του 2003.
|
Αν δείς στην αρχή του θέματος θα ΄βρείς και καταστήματα....΄
και όπως έχω ξαναπεί είναι ποιό γρήγορα(αντιδρούν) στο πάτημα του φρένου
και είναι ποιό δυνατά
|
11-10-12, 10:52
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Τα πίσω φώτα/φρένα δεν μπορώ να τα κάνω led γιατί έχω κάνει πατέντα με γέφυρες σε στυλ JDM.
Για τα φλας έλεγα να πάρω τις led από ebay αλλά θα κοιτάξω και στο ledmegastore.gr
Από το αρχικό ποστ βλέπω ότι χρειάζομαι
Παράθεση:
ΠΙΣΩ ΑΛΑΡΜ : PY21W - 21 WATT (πορτοκαλί)
ΠΛΑΙΝΑ ΑΛΑΡΜ: Τ10 ή W5W - 5WATT (πορτοκαλί)
|
Για τις εμπρός λάμπες των φλας τι τύπος χρειάζεται; Επίσης γιατί πορτοκαλί και όχι λευκές για τα πίσω φώτα;
|
11-10-12, 12:49
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηλιούπολη
|
|
Έχω την εντύπωση ότι για να βάλεις led στα φλας πρέπει να προσθέσεις και αντίσταση επειδή οι αντιστάσεις των led είναι σαφώς μικρότερες των λαμπτήρων με αποτέλεσμα να αναβοσβήνουν σαν τρελά.
|
11-10-12, 13:20
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Αυτό δεν το ήξερα!
Κάτι aftermarket φανάρια με LED που έχω δει σε άλλα αυτοκίνητα δηλαδή έχουν αντίσταση πριν το LED;
Σε αυτήν την περίπτωση, μάλλον θα το παρατήσω, γιατί ήδη έχω επέμβει πολύ (ειδικά στα πίσω φώτα) με τις γέφυρες αλλά και το σύστημα παρκαρίσματος.
|
31-10-12, 20:58
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηλιούπολη
|
|
Αυτές οι λάμπες κάνουν για πίσω πορείας/στοπ;
|
01-11-12, 16:48
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kερκυρα
|
|
αυτες ειναι για την κονσολα clima, το δευτερο σετ
http://www.wardenjp.com/stores/neowedge.html
6 t4 και 4t5
02-11-12, 22:07
|
Υπερβολικά Νέος
|
|
|
|
Εγώ έχω το εξής πρόβλημα. Άλλαξα τις εσωτερικές λάμπες του αυτοκινήτου μου(Corolla E12 2003) me led. Όλες δούλεψαν μια χαρά. Τα led όμως της κεντρικής κονσόλας έχουν ένα θέμα. Μόλις γύρισα το διακόπτη για να ανάψουν τα φώτα όχι μόνο δεν άναψαν αλλά άρχισαν να ζεσταίνονται πάρα πολύ και αν αφήσω το διακόπτη λίγο ακόμα ανοιχτό αρχίζει να καίει τις επαφές από το led. Ζεσταίνεται πολύ και η βάση Ζεσταίνεται επίσης και το καλώδιο που τροφοδοτεί με ρεύμα τα led.
|
30-11-12, 00:00
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηλιούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreasece
Αυτές οι λάμπες κάνουν για πίσω πορείας/στοπ;
|
Μόνος μου ρωτάω, μόνος μου απαντάω, αλλά μπορεί να το δει κάποιος που να έχει την ίδια απορία.
Κάνουν μια χαρά, και με πολύ καλή απόδοση, αλλά έχω άλλη απορία τώρα. Παρατήρησα ότι πλέον το οριζόντιο στοπ αργεί λίγο να ανάψει, και αυτό γιατί τα λεντ έχουν μικρότερη αντίσταση και αντιδρούν πιο γρήγορα στο πάτημα. Δεν είναι ωραίο αυτό γιατί δείχνει σαν να έχει πρόβλημα. Η ερώτηση λοιπόν είναι, τι βάζω εκεί; Πρέπει να παίρνει Τ10(ή Τ25; δεν θυμάμαι!) όπως και τα φώτα στάθμευσης, αλλά είναι 16W όχι 5 άρα θέλει πιο δυνατά led. Επίσης δεν παίζει να μπει κανένα led strip οριζόντια ε; δεν έχει τόσο άνοιγμα;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreasece : 30-11-12 στις 00:07.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16957903 seconds (82,20% PHP - 17,80% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:58. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|