Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
με 195/50/15 και μαμα ελατηρια το κενο στον θολο ειναι αρκετό, εγω έχω βαλει μερικες φορες 3 ατομα πισω ακομα και το 1 να ειναι υπερβαρο και πηγαμε σε κακοτοπιές και ΠΟΤΕ δεν βρηκε!!! δλδ ποσο ποια να εχουν πεσει τα ελατηρια και τα αμορτισερ? θα επρεπε με το ματι δλδ αν δεν το εχεις φορτωμενο να ειναι το λαστιχο κοντα στον θολο! ακομα και χαμηλωμένος οταν ημουν 3,5cm και παλι με ατομα πισω δεν εβρισκε! μηπως οι ζαντες σου ειναι φαρδιές?
δες τις παρακάτω φωτος, στην 1η ειναι μαμα ελατηρια μπρος πισω και στην 2η ειναι με eibach 3,5cm, και στις 2 φωτος εχω 195/50/15.
Δύναμη Σεβασμού: 482
απλα ειναι λαθος το offset της ζαντας σου,με τις παλιες πως δεν εβρισκε?τα ιδια αμορτισερ ειχες.απλα τηα βαλεις λιγο μεσα το χειλακι και αργοτερα βαζεις και αμορτισερ και ελατηρια και εισαι μια χαρα.οι πιο πολλοι εδω αυτο εχουμε κανει.
Δύναμη Σεβασμού: 184
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
απλα ειναι λαθος το offset της ζαντας σου,με τις παλιες πως δεν εβρισκε?τα ιδια αμορτισερ ειχες.απλα τηα βαλεις λιγο μεσα το χειλακι και αργοτερα βαζεις και αμορτισερ και ελατηρια και εισαι μια χαρα.οι πιο πολλοι εδω αυτο εχουμε κανει.
Αυτο πιστευω κ γω..αυριο το αμαξι μπαινει για μια βδομαδα περιποιησης και ομορφιας.εχω κλεισει ελατηρια αναρτησεις που θελαν αλλαγμα ουτως η αλλως,και οπως μου παν κ αυτοι,θα μαζεψουμε το χειλακι και λογικα μετα νο προμπλεμ. μετα αναμεινατε για φωτος..χεχε
Δύναμη Σεβασμού: 0
Καλησπέρα !Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ καθώς είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα .Η corolla μου έβρισκε όταν έβαζα ακόμα και 2 άτομα πίσω με λάστιχα 195/50/15!Δεν πρόλαβα να ψάξω να βρω λύση και ήρθε από μόνη της! Έβαλα δισκόφρενα πίσω(είχα ταμπούρα) και από τότε σταμάτησε να βρίσκει ακόμα και με τρία άτομα μέσα! Επίσης από τότε το χαμήλωσα και πάλι δεν βρίσκει !Λογικά με τα ελατήρια που θα αλλάξεις πάλι θα βρίσκεις γιατί ότι ανάρτηση και να χεις όταν το φορτώσεις το αμάξι πάλι θα κάτσει! Φαντάζομαι ότι άμα μαζέψεις το χειλάκι στον θόλο δεν θα βρίσκει!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη timos : 24-06-11 στις 03:26.