Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-05-11, 00:52
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 316
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ουτε αυτο ειναι δικο μου.

Στην ενεργητική ασφάλεια συμπεριλαμβάνονται όλα τα συστήματα τα οποία φροντίζουν για την ομαλή και ασφαλή οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Για παράδειγμα η υποβοήθηση του συστήματος διεύθυνσης προσφέρει την απαιτούμενη ακρίβεια χωρίς να ταλαιπωρείται ο οδηγός. Ο δυνατός κινητήρας συμβάλλει στην ενεργητική ασφάλεια αφού ευνοεί τα γρήγορα προσπεράσματα χωρίς ο οδηγός να παραμένει για επικίνδυνο διάστημα στο αντίθετο ρεύμα. Μια καλά ρυθμισμένη ανάρτηση εκτός από την άνεση που προσφέρει διατηρεί την δυναμική ευστάθεια του αμαξώματος. Τα δυνατά φρένα συνδράμουν στην μικρή απόσταση ακινητοποίησης όπως και διάφορα ηλεκτρονικά συστήματα. Μεταξύ άλλων, αυτό του αντιμπλοκαρίσματος των τροχών (ABS), το αντιολισθητικό σύστημα των κινητήριων τροχών (ASR), του ελεγχόμενου ηλεκτρονικά διαφορικού (EDL), και του συστήματος ευστάθειας (ESP).

Ελπιζω να σε καλυψα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-11, 01:03
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 391
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Παναγιωτη εισαι πραγματικα μεσα στο μυαλο μου!
Αν η Honda δεν ειχε τα γρηγορα και αξιοπιστα μοντελα της ποιος θα ασχολουνταν!
Δεν αρκει μονο η αξιοπιστια αλλα και η Δυναμη ,τι να κανουμε τωρα!
Τα αλλα ειναι συναρτηση του κινητηρα,δυνατοτερος κινητηρας καλυτερο συνολο-περιφερειακα!

Σωτηρη πολυ καλο αυτο που βρηκες αλλα μονο ως πλακα!
Γιατι αν το παρουμε στα σοβαρα δεν νομιζω ο συγκεκριμενος <κυριος> να ειναι και πολυ <κυριος> και αν εχω λαθος ας το πειτε!
Δεν στελνεις τετοιο μηνυμα σε κανεναν ποσο μαλλον σε ξενη χωρα που σε σεβεται!(γιατι οι Γαλλοι οπως και σχεδον ολοι μας σεβονται,εμεις δεν σεβομαστε κανεναν περα απο τους εαυτους μας και πολλες φορες ουτε αυτους ,με τετοια μηνυματα)!
Τετοια κανουμε και μας εχουν ολοι για τον π....ο!!!
Εγω παντως ως Ελληνας και κατοχος Renault ντρεπομαι για λογαριασμο του!
Και οπως ειπε και ο Κυριος:<Ο Αναμαρτυτος πρωτος το λιθο βαλετω>και στην δικια μας περιπτωση η 100% αξιοπιστη και καλη εταιρια ας ριξει τολιθο της στην κακια και αναξιοπιστη RENAULT!
Ευχαριστω!
Γεια σου ρε Γιαννη!!!!!!!!

Το περίμενα οτι θα τσιμπήσεις και γι αυτό το έβαλα! Μου το είχε στείλει πρόσφατα ο Πάνος και μου έδωσες την αφορμή να το ανεβάσω.

Αυτό πάντως κυκλοφορεί εδώ και κάτι χρόνια! Το αν είναι αλήθεια η ψέμα δεν με απασχολεί!

Εγώ με το μέρος σας είμαι, αλλά βλέπω την πραγματικότητα και δεν βλέπω αυτό που θα μου άρεσε να δω! Και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θα ήθελα η εταιρία που αγάπησα και υπηρέτησα κάποια χρόνια να έχει γρήγορα μοντέλα. Στόχος μου ήταν η TS αλλά άργησα να το αποφασίσω και δεν υπήρχαν. Και ο λόγος που πηρα 1.4 και οχι 1.6 ήταν επειδή είχα σκοπό να το άλλαξω σε 2-3 χρόνια, οταν θα έβγαζε δλδ το καινούριο. Μακάρι να βγάλει turbo κινητήρα (όπως ακούστηκε) σε παραγωγή, αλλά σίγουρα θα είναι μικρού κυβισμού και όχι κανένα υπερόπλο.
Το σίγουρο είναι πως δεν είναι στην φιλοσοφία της ΤΟΥΟΤΑ τα αυτοκίνητα που αρέσουν σε εμάς. Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της, πριν μερικά χρόνια, απο τότε δλδ που βγήκε απο το WRC η νοοτροπία της και η πορεία της ήταν τα οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα.

Αυτό ειναι εξάλλου και το σλόγκαν της. TOYOTA OPTIMAL DRIVE

Μπείτε λίγο στο site της και καντε μια περιήγηση....θα καταλάβετε πολλά!

http://www.toyota.gr/inside_toyota/e...ent/index.aspx

http://www.toyota.gr/Images/Brochure_tcm273-527103.pdf
http://www.toyota.gr/inside_toyota/e...ing/index.aspx

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-11, 01:10
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Τωρα ρε παιδια τι?
Υπαρχει ανθρωπος που οδηγει αμαξι και δεν ξερει οτι ενα γρηγορο αμαξι μπορει να παρεχει και μεγαλυτερη ασφαλεια???
ΔΕΝ υπαρχει ανθρωπος που εχει οδηγησει κατι γρηγορο και δεν του αρεσε!
Και δεν εννοω να κανει κοντρες και να πηγαινει με 250 την ωρα,μην παρεξηγηθω, απλα να πατα το γκαζι και να επιταχυνει ασχετα ανηφορας ,φορτιου !!!Απλα πραγματα!
Ασχετα αν δεν μπορει να το αποκτησει η δεν μπορει να το συντηρησει!
Μην τρελλαθουμε τελειως δηλαδη!
Της προαλλες συναδελφος που οδηγει Cirtoen Xoara Picasso 1.6 με 100 αλογα αυτο το 1,5 τονο, το 5-7θεσιο που μπαινεις και ορθιος σαν λεωφορειο , πηρε βολτα ενα SEAT LEON CUPRA 2.0 συναδελφου με προγραμμα 300+ (αυτο που ανοιξα εγω με το Punto )και επαθε την πλακα του ανεβαινοντας την Λαρισσης(μεγαλη και διαρκης ανηφορα στον Βολο)!Δεν ασχολειται ο ανθρωπος ,οικεγενειαρχης ειναι απλα να τον βλεπατε πως εκανε....!!!!!!Σα μικρο παιδι!!!ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ δεν πληρωνεται με ΤΙΠΟΤΑ!!!

Γεια σου Σωτηρη....!!!!!
Χαιρομαι που συμφωνουμε απολυτα!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 03-05-11 στις 01:16. Αιτία: Συγχώνευση Posts
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-11, 09:55
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ νομίζω ότι όταν επιλέγεις ένα αμάξι πρώτα κοιτάς τις απαιτήσεις σου και μετά τη συμπάθειά σου σε μια συγκεκριμένη εταιρία. Έστω ότι χρειάζομαι ένα μεγάλο αμάξι και η ΤΟΥΟΤΑ δε βγάζει σε αυτή την κατηγορία? Τι θα κάνω? Θα πάρω μικρό και ας μη με βολεύει προκειμένου να μην πέσω σε άλλη ευρωπαική εταιρία? Οι περισσότεροι εδω μέσα θέλουν ένα δυνατό αυτοκίνητο το οποίο η ΤΟΥΟΤΑ έχει σταματήσει να προσφέρει εδώ και χρόνια. Ε δε νομίζω να επιλέξει κανείς κάτι αργό που δεν τον ικανοποιεί απλά και μόνο επειδή ειναι ΤΟΥΟΤΑ.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι η ΤΟΥΟΤΑ τελειώσε σαν εταιρία, κάθε άλλο. Έχει κάνει στροφή προς ένα άλλο κοινό το οποίο ειναι και το μεγαλύτερο, εμείς είμαστε μια πολύ μικρή μειοψηφία. Κατα τη γνώμη μου το ότι δε βγάζει σπορ μοντέλα είναι εντελώς λάθος από πλευράς μάνατζμεντ γιατί αυτά είναι η σημαία της εταιρίας. Παρακολουθήστε μια διαφήμηση ενός αυτοκινήτου, αφου το δείχνει καταλήγει στο κλασσικό "...απο 12.000 ευρώ...έως 210 άλογα" πχ. Δηλαδή δίνει στο υποψήφιο αγοραστή μια μεγάλη γκάμα επιλογών. Οι περισσότεροι δε θα πάρουν τα 210 άλογα αλλά τους αρέσει που έχουν αυτή την επιλογή. Λάθος μανατζμεντ ήταν που βγήκε και από το WRC και πήγε F1. Όταν το έκανε λέγαμε ότι "ΤΟΥΟΤΑ είναι, ξέρει τι κάνει", τελικά δεν ήξερε.

Και για να μην κουράσω άλλο, εμένα προσωπικά έχουν περάσει 3 ΤΟΥΟΤΑ από τα χέρια μου, τα 2 τα έχω ακόμη στην κατοχή μου. Δεν σκοπεύω να αλλάξω αμάξι σύντομα αλλά αν αυτή την περίοδο έψαχνα στην ΤΟΥΟΤΑ δε θα έμπαινα καν να δω απλά και μόνο γιατί δεν έχει μοντέλα σύμφωνα με τις ανάγκες μου. Θεωρώ ότι η αξιοπιστία της ΤΟΥΟΤΑ όπως και το after sales service έχει πέσει πολύ σε σχέση με πριν 15 χρόνια άλλα είναι ακόμα πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό. Δε θα με πειράζε να έπερνα ένα αμάξι σύμφωνα με τις ανάγκες μου και με μειωμένη αξιοπιστία, απλά θα κοίταγα να έχει όσο περισσότερα χρόνια εγγύησης και καλό service
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-11, 14:38
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 319
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
ΥΓ: Ένας από τους λίγους γερμανικούς αισθητήρες που έχει η TS είναι το "επιταχυνσιόμετρο" του VSC και ... πέθανε! Τυχαίο; Δεν νομίζω...
Και νόμιζα μόνο τα BMW παθαίνουν τέτοια!
Για πες μας τι έκανες, το άλλαξες και πόσο κοστίζει?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-11, 00:28
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Αυτά παθαίνεις με τα Γερμανικά "περιφερειακά".
Καινούριος ο αισθητήρας έχει γύρω στα 275 από την Toyota και περίπου 300 από την Bosch.
Μεταχειρισμένος, κοντά στο κατοστάρικο.
Κάποιος άλλος μπορεί να τον βρει φθηνότερα. Επειδή, όμως, τον χρειαζόμουν άμεσα, δεν έψαξα ιδιαίτερα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-11, 03:15
petewrc Offline:
banned

Περιοχή: KΑΛΛΙΘΕΑ
Δύναμη Σεβασμού: 0
petewrc είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Xαμος γινεται,τι να πω παντως και'γω τογιοτακιας τρελος ειμαι αλλα το κολτακι το ευχαριστιεμαι αφανταστα και ουτε καιει ουτε τιποτα αλλωστε ειπαμε ιαπωνας ειναι και εχει και 8 χρονακια εγγυηση αν και τουρμπατο ενω τα 1000ρακια aygo εχουν 6.Παντως εγω αλλαξα γνωμη για τα δηθεν αλανθαστα TOYOTA μετα απο το σκανδαλο με τα κατα τα αλλα φιλικα αλλα συναμα δολοφονικα προς τον ανθρωπο prius,αυτα που με το ελλατωματικο ηλεκτρογκαζο δολοφονησαν πολλους ανυποψιαστους οδηγους στις ΗΠΑ.Ειπατε κατι?γιατι δεν ακουω καλα...καλη η πορωση αλλα ποια εταιρεια εχει δολοφονησει πελατες τις σε τοσο μεγαλο αριθμο(200 συν νεκροι)μην κοιτατε που εχωσε λεφτα για να το θαψει.Ψαχτειται λιγο μην ειστε τοσο θυματα ρε μαγκες εταιρειες ειναι δεν ειναι ιδρυματα.Φιλικα παντα..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-11, 19:56
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτά παθαίνεις με τα Γερμανικά "περιφερειακά".
Καινούριος ο αισθητήρας έχει γύρω στα 275 από την Toyota και περίπου 300 από την Bosch.
Μεταχειρισμένος, κοντά στο κατοστάρικο.
Κάποιος άλλος μπορεί να τον βρει φθηνότερα. Επειδή, όμως, τον χρειαζόμουν άμεσα, δεν έψαξα ιδιαίτερα.
Αυτά είναι "τσάμπα", γιατί αυτό που έχω υπόψη μου για 316 ειναι κάπου 2.000€ για κανούργια "βαλβίδα ABS" που με ένα search φαινεται να είναι συχνό πρβλ και στα νεώτερα αμάξια αφορά και το ESP!

Εγώ "τα είχα πάρει "με την Toyota στις αρχές, κυρίως με κάτι τριξίματα κλπ. Αλλά τελικά νομίζω είναι ίσως το καλύτερο δίκτυο και μου αρέσει που δεν αντιμετωπίζουν τον πελάτη τους σαν νεόπλουτο! Άσε που πάντα υπήρχαν ανταλλακτικά, έχουμε ακούσει φοβερές ιστορίες για "Σ" αλλά κι η BMW χάλια ήταν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-11, 20:11
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 391
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από petewrc Εμφάνιση μηνυμάτων
Xαμος γινεται,τι να πω παντως και'γω τογιοτακιας τρελος ειμαι αλλα το κολτακι το ευχαριστιεμαι αφανταστα και ουτε καιει ουτε τιποτα αλλωστε ειπαμε ιαπωνας ειναι και εχει και 8 χρονακια εγγυηση αν και τουρμπατο ενω τα 1000ρακια aygo εχουν 6.Παντως εγω αλλαξα γνωμη για τα δηθεν αλανθαστα TOYOTA μετα απο το σκανδαλο με τα κατα τα αλλα φιλικα αλλα συναμα δολοφονικα προς τον ανθρωπο prius,αυτα που με το ελλατωματικο ηλεκτρογκαζο δολοφονησαν πολλους ανυποψιαστους οδηγους στις ΗΠΑ.Ειπατε κατι?γιατι δεν ακουω καλα...καλη η πορωση αλλα ποια εταιρεια εχει δολοφονησει πελατες τις σε τοσο μεγαλο αριθμο(200 συν νεκροι)μην κοιτατε που εχωσε λεφτα για να το θαψει.Ψαχτειται λιγο μην ειστε τοσο θυματα ρε μαγκες εταιρειες ειναι δεν ειναι ιδρυματα.Φιλικα παντα..
Εσύ λογικά έχεις ψαχτεί και έχεις στοιχεία γι΄αυτά που γράφεις, σωστά???
Δείξ'τα μας και εμάς για να πειστούμε!

Γιατί όταν κατηγορείς κάποιον και ειδικά με τόσο βαριές λέξεις θα πρέπει να το αποδεικνύεις κιόλας έτσι? Μην λέμε μόνο λόγια και τα αφήνουμε έτσι! Μπορεί να βρεθείς τόσο μπλεγμένος όσο δεν φαντάζεσαι μόνο με αβάσιμες συκοφαντίες.

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-11, 20:31
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από petewrc Εμφάνιση μηνυμάτων
ποια εταιρεια εχει δολοφονησει πελατες τις σε τοσο μεγαλο αριθμο(200 συν νεκροι)μην κοιτατε που εχωσε λεφτα για να το θαψει.
Αγνοήστε τις αθλιότητες και αποκλείστε τον από το φόρουμ γιατί πέρα από την παραβίαση νόμων υποτιμά και τη νοημοσύνη μας σαν συνομιλητών.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τoyota maniac panos_2007 Ειμαι νεος 7 14-07-09 00:57
Τoyota club uk και Δημοκρατια. FOTIS LIAGAS TOYOTA AURIS 6 26-03-09 16:45
Car of the Year 2008 tigraki WEB LINKS 63 19-11-07 21:34
world cars of the year jimbo OFF TOPIC 2 08-05-06 16:35
Tα οχήματα του μέλλοντος απο την Τoyota!!! UNIQUE WEB LINKS 0 06-04-05 11:45

Page generated in 0,19267297 seconds (83,98% PHP - 16,02% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:57.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com