Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
14-02-11, 19:29
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εγω εχω βαλει ραδιο-cd, αρα εαν το βγαλω θα μπορω να δω τον εγκεφαλο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος : 14-02-11 στις 19:40.
|
14-02-11, 22:11
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Στην θέση που είναι το ντουλάπι το έβαλες?Έχεις τρυπίσει από πίσω να περάσουν καλώδια?Αν ναι θα το δείς.Κάτω κάτω είναι και πάνω του έχει κολημένη διάφανη ζελατίνα.
|
14-02-11, 23:15
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN
Αφού έχεις εξάτμιση, κοίτα για πρόγραμμα, αν έχεις bosch, βάλε και μια πολλαπλή από το 1,8 και θα πάρεις κανα 8άρι άλογα.Αυτά μπορείς να κάνεις με ένα 700άρι.
|
απο ροπη??που νομιζω ειναι και βασικοτερο.....παιρνει καθολου η' ελαχιστη αυξηση?
|
15-02-11, 02:08
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Δεν χρειαζεται να ψαξεις καθολου.αν εχεις 14αρι μοτερ φορας bosch.
Denso φοραγανε μονο τα 16αρια.σαν εγκεφαλοι παντος ειναι η μερα με την νυχτα.δεν ειναι τυχαιο που μεχρι και τα ηλεκτρονικα των δορυφορων ειναι Denso.
|
15-02-11, 11:45
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παιδες δηλαδη ο bosch επαναπρογραμματιζεται? ο denso θελει παραλληλο? πως ακριβως εχει η κατασταση με το προγραμμα?
|
15-02-11, 12:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Οπως τα εγραψες.
|
15-02-11, 12:16
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Δηλαδή τα 1,6 φοράνε denso και παίρνουν μόνο παράλληλο?Ποοο!
Και εγώ σκέφτομαι αργοοοοότερα!Επειδή το βλέπω να το κράταω το αμάξι για έναν υπερκυβισμό..δεδομένου ότι κάποια στιγμή θα θέλει και άνοιγμα το μοτέρ!Να τα κάνω όλα μιά και καλή..Απο όσο έχω ψάξει είναι η πιο αξιόπιστη λύση..Και μετά τον υπερκυβισμό έναν κομπρέσσορα για χαλαρά πράγματα!Αλλά θέλει αρκετό κασέρι!
|
15-02-11, 12:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilakos69
Δηλαδή τα 1,6 φοράνε denso και παίρνουν μόνο παράλληλο?Ποοο!
Και εγώ σκέφτομαι αργοοοοότερα!Επειδή το βλέπω να το κράταω το αμάξι για έναν υπερκυβισμό..δεδομένου ότι κάποια στιγμή θα θέλει και άνοιγμα το μοτέρ!Να τα κάνω όλα μιά και καλή..Απο όσο έχω ψάξει είναι η πιο αξιόπιστη λύση..Και μετά τον υπερκυβισμό έναν κομπρέσσορα για χαλαρά πράγματα!Αλλά θέλει αρκετό κασέρι!
|
Γιατί να ΘΕΛΕΙ άνοιγμα το μοτεράκι σου; Δεν είναι και απαραίτητο να προγραμματιστείς. Μπορείς να παίξεις σε πολύ καλά άλογα, και πάνω από αμάξι με προγραμμα με καλά περιφεριακά. Πχ δες τον Edessaios που έχει περισσότερα άλογα από εμένα που είμαι με πρόγραμμα. Απλά φοράει πολλά περιφεριακά που εγώ δεν έχω.
|
15-02-11, 13:33
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Γιατί να ΘΕΛΕΙ άνοιγμα το μοτεράκι σου; Δεν είναι και απαραίτητο να προγραμματιστείς. Μπορείς να παίξεις σε πολύ καλά άλογα, και πάνω από αμάξι με προγραμμα με καλά περιφεριακά. Πχ δες τον Edessaios που έχει περισσότερα άλογα από εμένα που είμαι με πρόγραμμα. Απλά φοράει πολλά περιφεριακά που εγώ δεν έχω.
|
Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον αν γίνει κάτι!Μετα απο κάποια χιλλιόμετρα δεν τα ανοίγουν για επισκεύες κτλ?Εκτός αν είναι όταν έχουν πολλά χιλλιόμετρα(δεν ξέρω τι παίζει εδώ..ίσως κάνω λάθος!)
Ναι, δεν είναι απαραίτητος ο προγραμματισμός..αλλα για να γίνει σωστή η δουλειά χρειάζεται και το πρόγραμμα!
|
15-02-11, 13:35
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
σαν διαδικασια ο επαναπρογραμματισμος ή ο παραλληλος ειναι καλυτερο?
επισης ποιος ειναι ποιο ακριβο? λογικα ο παραλληλος ετσι δεν ειναι?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16480088 seconds (81,94% PHP - 18,06% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:56. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|