Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 508
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
ελα μωρε μια φλατζα κεφαλης εκαψε!
Αν προσεξες φιλε μου Βασιλη (αν θυμαμαι καλα ε) το συγκεκριμενο αμαξι ειναι EVO!και επειδη το συγκεκριμενο αμαξι δεν ειναι μαμα ,αντιθετα φοραει και φλαντζα ενισχυμενη σιγουρα και μπουζωνια ARP οποτε γι αυτο λεω οτι η ζημια του δεν ειναι απλα μια φλαντζα αλλα στην καλυτερη κεφαλη-εμβολα!
Και πια ειναι η χειροτερη θα μου πεις ?Κορμος-μπιελες-στροφαλο!
ΔΗΛΑΔΗ ολο το μοτερ!Για αυτο κλαιω και μονο στην ιδεα γιατι και γω στην puntara μου φοραω φλαντζα Spesso Racing και μπουζονια ARP οποτε αν <χτυπα ξυλο> παθω κατι τετοιο , κλαυτα Χαραλαμπε!
Ναι μεν κανεις το μοτερ αλεξισφαιρο με ενισχυμενη φλαντζα και μπουζονια αλλα αν γινει κατι τετοιο γεια σας!
Αν εχεις ενα απλο αμαξι με μαμα φλαντζα και μαμα μπουζονια τοτε ναι ισως την γλιτωσεις με μια φλαντζα μονο!Γι αυτο και το σκεφτομαι και τρομαζω!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 193
Έχουμε τον μ@λ@κ@ της υπόθεσης που δείχνει και τους άλλους που παίρνουν μάτι. Α ρε κάτι πανευτυχή παλικάρια. Πρέπει να το ενσωματώσουν και στις οδικές βοήθειες. Θα μένανε πολλά αυτοκίνητα απο λάστιχο.