Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
27-12-10, 00:34
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
να πως ανοιξα και εγω τη μπαρα...
ακριβως οπως εκανε ο συνοδηγος...
ωραιο βιντεο...
δεν πληρωσαν πουθενα...
http://www.promitheasblog.com/2010/04/blog-post_12.html
27-12-10, 00:41
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
27-12-10, 10:51
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
MARMEL Eπαναστάτη!!!! Έτσι, αυτό τους χρειάζεται!!! Εδώ στο Ελλαδιστάν, πληρώνουμε και διόδια και υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας και αυξημένους φόρους πάνω στην βενζίνη!!! Το αυτ/το είναι η αγελάδα που πάντα έχει γάλα για να αρμέγουν...
διοδια |
|
27-12-10, 12:06
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κιατο κορινθοs
|
|
διοδια
καλημερα και απο εμενα και χρονια πολλα σε ολο το κλαμπ...πωσ θα γινει να βρουμε καποιο χαρτι που να μασ καλυπτει (νομικα ) και να πληρωνουμε οσο πρεπει αναλογωσ τα χιλ... που κανουμε στην εθνικη (καρμανιολα)..πχ..εγω μενω στο κιατο αν περασο απο τα διοδια του ζευγολατιου θα πληρωσο 2.90 ενω δεν πρεπει τοσο το ξερω...πωσ θα βρω καποιο χαρτι οπωσ αναφερω πιο πανω να τουσ το πεταξω στα μουτρα....ξερει κανενασ???ευχαριστω πρωκαταβολικα...πολλεσ ευχεσ υγεια και καλη χρονια να εχουμε αδερφιααααααααα
|
27-12-10, 13:04
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστοριά - Κιλκίς
|
|
|
27-12-10, 14:06
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Συγκρατήστε αυτό: Για να βρούν τα στοιχεία μας μέσω του αριθ. κυκλ. και να τα χρησιμοποιήσουν, θα πρέπει α)να έχουν άδεια από την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, β)οι φωτογραφίες από τις κάμερές τους να μην δείχνουν πρόσωπα ή άτομα (όμως οι κάμερές τους έχουν πανοραμική άποψη, και καλά για αποτροπή ληστειών) και γ)να προβούν σε δικαστικά έξοδα (έκδοση εντολής πληρωμής) γύρω στα 100 ευρώ για να εισπράξουν (αν δεν κάνουμε προσφυγή), τα 2,90ευρώ x 20 φορές = 58 ευρώ!!!
(δλδ, άντε γειά!!!!)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LISSAS : 27-12-10 στις 14:17.
|
27-12-10, 14:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Καπανδρίτι Αττικής
|
|
Καλησπερα.Εγω περναω τα διοδια Αφιδνων καθημερινα 2 φορες λογω οτι ζω καπανδριτι και εργαζομαι Ανθουσα.Ανοιγω απλως την μπαρα χωρις να εχω καμια μα καμια ομιλια με τον υπαλληλο και φευγω.Η μπαρα εαν την σπρωξεις προς τα μπρος για λογους ασφαλειας ανοιγει.
http://www.diodiastop.blogspot.com/
Οτι θελετε να μαθετε για τα διοδια ειναι παραπανω.
|
27-12-10, 17:25
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καρδιτσα
|
|
ντακσει ειναι λιγο χοντρο να μην μηλισεις στον υπαληλο. εγο παντα τους λεο γεια και τα σχετικα, αλα δεν πληρονο. δεν φτενε αυτοι σε τιποτα.
τη δουλεια τους κανουν! χορις παρεκσιγισεις!
|
|
|
|
27-12-10, 17:57
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
αυτες τις μερες ειχα παει Βολο στον αδερφο μου κ λεγοντας διαφορα ξεκινησαμε συζητηση για τα γ@μοδιοδια τους κ μου εξηγησε ακριβως τι παιζει κ ποια ειναι τα κρατικα κτλπ κτλπ.χτες λοιπον ξεκινησα μπριζωμενος να μη πληρωσω πουθενα.φτανοντας στο πρωτο πετυχενω ενα γλυκο πιπινακι κ επειδη ημουν φορτσατος δεν ειχα προλαβει να χαμηλωσω τα κλαρινα που ακουγα,χαμηλωνω,κ μου κανει χρονια πολλα,ακους κλαρινα?λεω ναι.ε δυναμωσε λιγο!!!δυναμωνω κ λεω απο μεσα μου αντε να σε πληρωσω μερες που ειναι,πληρωσα κ εφυγα.δε ξερω γιατι αλλα τελικα μεπιασε το"γλυκο" μου κ πληρωσα παντου τελικα.αποτελεσμα?φτανοντας σπιτι το ειχα χιλιομετανιωσει κ ειχα ριξει τα καντηλια της ζωης μου.γιατι?αυτο που με τρελανε ειναι οτι σε πολλα σημεια απο κει που ησουν σε κοματι του δρομου φουλ φωτισμενου ξαφνικα κ ενω εκινουμουν με ταχυτητα γυρω στα 150 χλμ ξαφνικα σκοτεινιαζαν ολα με αποτελεσμα να μη προλαβουν να συνιθισουν τα ματια κ να κινδυνευεις να καρφωθεις στην επερχομενη στροφη.θα μου πειτε ετρεχες.ναι οκ αλλα αν πηγαινα με 100 θα ειχε διαφορα?αυτα ειναι τα λιγοτερα εκτος απο τις υπολοιπες κακοτεχνιες-παραλειψεις που πληρωνουμε για τον υποτιθεμενο αυτοκινητοδρομο 1μισης λοριδας.απο δω κ περα δε ξαναπληρωνω που-θε-να!!!
27-12-10, 18:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εκτός ελαχίστων νέων δρόμων πχ Αττική οδό, στις Εθνικες τα διόδια δεν έπρεπε καν να υπάρχουν! δλδ τι πληρώνουμε ? βλέπει κανείς πως ειναι οι δρόμοι? μια μέρα μέχρι την Κηφισιά πήγα από Εθνική για να μη πω μακρινές διαδρομές και το αμαξι χτυπιοταν (με μαμα ελατηρια κιόλας) λες και ήμουν σε τπτ κατσικόδρομους! στο χωριο μου τα γαιδούρια σε καλύτερους δρομους πάνε! γιαυτο οταν ξαναπερασω διόδια ΟΥΤΕ εγω θα τα ξαναπληρώσω! μας τα παιρνουν από τα τέλη και κλαιμε τα λεφτάκια μας τουλάχιστον να γλιτώσουμε ότι μπορουμε!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17477107 seconds (652,61% PHP - -552,61% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|