Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr |
|
|
24-08-10, 11:15
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Λοιπόν, χτες έβγαλα το αυτοκίνητο στην Εθνική, τα μηδένισα όλα και εβαλα την πραγματικη βενζινη 100 οκτανίων της BP (της shell τελικα είναι μουφα)
Τελικη εφτασα στα 160 και πήγαινε και παραπανω αν το πατούσα.
Καταναλωση στα 100 km/h με περιπου 3000 σαλ (2800 σαλ για την ακριβεια)
Εγραφε 6,2 και μες στην πολη 7,3.
Νομιζω πως το προβλημα λυθηκε!!!
να συπληρωσω οτι τωρα πλεον, μετα απο 690 χλμ, το trip λειτουργει πολυ καλυτερα και με 50 λιτρα βενζινης εκανα περιπου 600 χλμ στην εθνικη και στην πολη!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Garazakias : 24-08-10 στις 11:19.
Αιτία: PS
|
25-08-10, 11:14
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Ολα καλα λοιπόν
Το a/c φυσικα και κόβει και όσο πιο μικρός ο κυβισμος τόσο πιο πολύ σου φαίνεται.
Επιπλέον και εγώ χρησιμοποιώ καποιες φορες a/c το χειμώνα γιατι κανει αφύγρανση του αέρα και δε θολώνουν τα παράθυρα. Ειδικά όταν βρέχει έξω και δε μπορείς να ανοίξεις καθόλου το παράθυρο για να φεύγει η υγρασία το a/c ειναι καλή λύση
|
25-08-10, 12:36
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
ναι όλα καλά! σας ευχαριστώ παΐδια όλους για τη βοήθεια σας.
φιλέ pavlosTS αυτό το πρόβλημα με τα τζάμια που θολώνουν το ειχα σε ΠΑΡΑ πολυ μεγαλο βαθμο.
Δλδ, το χειμωνα, με το που έμπαινα μεσα στ αυτοκίνητο, το παρμπρίζ θόλωνε μεσα σε δευτερόλεπτα.
αν πατούσα το κουμπάκι στο ταμπλό για το ξε-θόλωμα του παρμπρίζ τοτε η ολη κατάσταση γινόταν πολυ χειρότερη! δεν σου κρύβω οτι ειχα τρακάρει σε ενα κολωνάκι ετσι.
μα καλα, αυτοι οι Γιαπονεζοι τελειως άχρηστοι ειναι?
τελικα, βρηκα λυση, αγόρασα ενα ειδικο σφουγγαράκι, σκουπισα τα τζαμια και ηρεμησα!!!!
|
25-08-10, 13:07
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Εντύπωση μου κάνει να μη σου δουλευει το ξεθολωμα του παρμπριζ. Μηπως δεν ενεργοποιειται το a/c όταν το πατας?
Να ξερεις το εξης, όταν βαζεις a/c με ζεστο σου κανει αφύγρανση, αλλα όλη η υγρασία πάει και κάθεται στις σωληνώσεις και στους αεραγωγους. Για αυτο οταν βαζεις a/c γενικα αλλα κυριως με ζέστη πρεπει πριν σβησεις το αυτοκινητο, να αφησεις τον αερα να φυσαει δυνατα για 1-2 λεπτα και με ανοικτα παραθυρα ώστε να φυγει η υγρασια απο τους αεραγωγους. Αν δε το κανεις την επομενη φορα που θα το βαλεις, περα απο το οτι θα μυριζει, θα σου πεταξει ολη την υγρασια πανω στο τζαμι και αν κανει κρυο εξω θα στο θολωσει (και μετα απο λίγο θα τραβηξει παλι την υγρασια και θα ξεθολωσει
|
26-08-10, 13:08
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Πέρασε το παρπριζ με καθαριστικο για τζαμια(τυπου ΑΖΑΧ κτλ).Σκουπισε το καλα με χαρτι (οχι δερματα , πανια). Οταν εχει πολυ υγρο καιρο και κρυο (πχ χειμωνας κοντα σε θαλασσα) και σου αρχισει το θαμπωμα χρησιμοποιησε και το a/c , διοτι οπως πολυ σωστα ειπωθηκε κανει αφυγρανση του εσωτερικου αερα. Προσωπικα ποτε δεν εχω κλεισει τον κλιματισμο (χειμωνα -καλοκαιρι ) και δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα.
|
04-07-12, 20:19
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Φίλοι μου γειά σας οικονομικότατο το Auris, Eχω το 1,33 χωρίς start/stop κατανάλωση μικτός κύκλος 6 LTR στα 100 KM Βέβαια με πολύ πολύ οικονομική οδήγηση.
|
08-07-12, 15:43
|
Υπερβολικά Νέος
|
|
|
|
δηλαδή τελικά τι κατανάλωση έχει το auris 1,33.. στην πραγματικότητα ?
|
08-07-12, 21:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από -elena-
δηλαδή τελικά τι κατανάλωση έχει το auris 1,33.. στην πραγματικότητα ?
|
αυτό είναι σχετικό....δλδ είναι ανάλογα πως το πάει κανείς, δλδ αναλογα τον τυπο οδηγησης που κάνει, γρηγορη,αργα, λιωσιμο,οικονομικη κτλ κτλ, και αναλογα αν ειναι μεσα στην πολη με κινηση, με ανοιχτο κλιματισμο, ταξιδια κτλ, ο αδερφος μου με οικονομικη οδηγηση (εχει start-stop και αλλαγες γρηγορες δλδ οχι πανω απο 3000 στροφες) μεσα στην πολη αν θυμαμαι καλα μου λεει πως ειναι καπου στα 6.5-7 λιτρα/100χλμ συμφωνα με τον υπολογιστη ταξιδιου παντα.
|
31-08-12, 18:38
|
Νεότατος
|
|
|
|
Να ρωτήσω τι κατανάλωση έχετε εκτός πόλης;
Εμένα αν και έχω μόλις 2.500 χιλιόμετρα και έχω κάνει ένα ταξίδι σε επαρχία μου έβγαλε 7!
Πολύ δεν είναι;
|
31-08-12, 20:01
|
|
|
|
Περιοχή:
Αριδαία
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jpil
Να ρωτήσω τι κατανάλωση έχετε εκτός πόλης;
Εμένα αν και έχω μόλις 2.500 χιλιόμετρα και έχω κάνει ένα ταξίδι σε επαρχία μου έβγαλε 7!
Πολύ δεν είναι;
|
5 άρι σασμάν έχεις??Εγω εγνατία με 6 στης 3.200 και 130 στο κοντέρ έχω κατανάλωση 6.1 λίτρα στα 100 km..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17796803 seconds (78,40% PHP - 21,60% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:33. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|