Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-07-10, 10:49
konkon Offline:

Μοντέλο: ΑΕ-82GT
Περιοχή: NIKAIA
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 233
konkon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Aπό πάνε, σωστό αυτό που λες!
Εγώ έχω 3 παρατημένα θα έλεγα και όχι εγκαταλελειμένα επάνω στο πεζοδρόμιό μου και η απάντηση των αγανακτησμένων ''πονηρών'' γειτόνων ήταν η εξής!

Να τα πάρει ο δήμος αφού δεν τα χρησιμοποιείς και να μην παρκάρεις τα νόμιμά σου αυτοκίνητα στο δρόμο, για να παρκάρουμε κι εμείς!
Φυσικά και δεν απαντάω, απλά τους συνδέω με Μοζαμβίκη ή και Κάιρο καμιά φορά!
Ακούς εκεί!
Παλιά 15-07-10, 10:50
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Οκ κατανοητό. Δεν εχω κατι αλλο να προσθέσω σε αυτα που σου ειπα πριν.
Μετα το τελευταιο σου ποστ δεν βλέπω να διαφωνουμε σε κατι. Οπως λες, αν ειναι νομιμα μπορεις να έχεις όσα θέλεις και να τα παρκαρεις σε όποιο νομιμο μερος θελεις - ειδικά αν πληρωνεις κιολλας.

Όπως λες μπορεί μεσα απο τον γραπτό λόγο να γινονται παρερμηνίες μιας και πολλες φορες δεν μπορεις να καταλαβεις το υφος του συγγραφέα. ΚΑι σου εξηγησα πως το ποστ το εγραψα με συγκεκριμενο τρόπο για συγκεκριμένο λογο.

Δεν ηταν σε καμια περιπτωση επιδειξη δυναμης administrator. Επιδειξη δυναμης θα ηταν να σου ριξω καρτα ή να σε μπαναρω κτλπ κατι που γενικα αποφευγω και φυλάω μονο για εξτριμ καταστασεις.

Επιδειξη τεχνικής λόγου, ίσως...

Ξαναλέω, καλημερα και καλή συνέχεια!

@wastegate
Ρε Bασιλη θες να με παρει στο κυνήγι ο σαγιοναρας???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-10, 10:55
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Συλλογη κανεις ρε??
Ειδες τι ειπες εχω 3 παρατημενα οχι εγκατελειμενα πας και τα προσεχεις να δεις ειναι εκει ενδιαφερεσαι για τα αμαξια που εχεις.
Το θεμα ειναι οτι ολοι εχετε δικιο!
Ο Νικιφορος γιατι του ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι που ψαχνει να παρκαρει και συ που θελεις να κανεις το χομπι σου(αλλα εισαι ο μοναδικος!) ενω οι αλλοι απλα εχουν παρατησει το αμαξι τους.
Δεν μπορω να καταλαβω αφου ειχαν σκοπο να το παρατησουν λογο παλαιοτητας λογο δεν ξερω εγω τι γιατι δεν πηγαν να παρουν το 1000ρικο απο την αποσυρση??
Υ.Γ.
Ο σαγιοναρας θα μπουρδοκλωθει και θα πεσει ρε τι μασας!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-10, 10:56
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Μα με το κρατος που εχουμε, λεφτα για αποσυρση δεν θα παρεις ποτε! Ακομα ταλαιπωρείται ο κοσμος!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-10, 10:57
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οχι τωρα στην προηγουμενη αποσυρση mike!Υπαρχουν λυσεις μπορουν να πανε να το αφησουν στο χωριο,εξοχικο δεν ξερω οπου αλλου μπορουν αν θελουν να το βλεπουν να σαπιζει!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-10, 11:53
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Λυπάμε που καταλήξαμε να τσακονόμαστε, εγώ απλά είπα το σωστό και το δίκαιο γιαυτό και δεν απάντησα σε τίποτα από τα παραπάνω όπως είδατε. Θα πω ότι από την στιγμή που το αμάξι φέρει τέλη κυκλοφορίας και πινακίδες μπορεί να είναι παρκαρισμένο στον δρόμο (νόμιμα όχι πεζοδρόμιο). Αν δεν έχει είπαμε τι λέει ο δήμος Αθηναίων! το τι κάνει ο κάθε γείτονας και το κάθε μαγαζί δεν ξέρω, εγώ ξέρω ότι πάω σπίτι κοντά στις 16:00 και αν δεν είναι Καλοκαίρι θέλω μισή ωρα το λιγότερο να βρω θεση έως και 1,5 ωρα+ αν ειναι απόγευμα αργά ή βράδυ! οι δρόμοι γύρω από το σπίτι μου 4-5 δρόμοι έχουν συνολικα στα 15-20 αμάξια παρατημένα (δεν έχουν τέλη) μερικά ΟΥΤΕ πινακίδες και αρκετά είναι ΣΑΠΙΑ! ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ????? να γκρινιάζω!!! ?
http://www.cityofathens.gr/el/kathar...immena-oximata
ξαναδείτε τι λέει εδώ και ΑΥΤΟ ισχύει! ήδη κάνω λιστα με τα παρατημένα για να τα μαζέψουν όλα μαζί. Η κατακάσταση αυτή ΠΡΕΠΕΙ να τελειώνει! πραγματικά έχω βαρεθεί να έχει ΠΑΝΤΟΥ εγκατελημένα αμάξια!!! εχω δει να μένουν μεσα και γάτες και πουλιά και ότι άλλο θέλετε! μέχρι και ομαδικές κλεψιές άνταλλακτικών απο αμάξια που είναι παρατημένα!!!

Οποιος νομίζω ότι λέμε μπαρουφες η τα παραλέω ας ερθει Κυψελη απο Σεπτέμβριο και μετά δεκτά καθε σχόλια! και φίλοι μου τα ίδια ελεγαν και μετά κανείς δεν παταει Κυψέλη! επειδή ΠΟΤΕ δεν βρίσκουν θέση!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-10, 16:14
Το avatar του χρήστη rockie
rockie Offline:

Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla SR KE-35
Περιοχή: Χαλανδρι
Δύναμη Σεβασμού: 216
rockie είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν μπορω να καταλαβω αφου ειχαν σκοπο να το παρατησουν λογο παλαιοτητας λογο δεν ξερω εγω τι γιατι δεν πηγαν να παρουν το 1000ρικο απο την αποσυρση??
το πηρε κανεις αυτο το χιλιαρικο?
γιατι εμεις που αποσυραμε την ee90 ακομα το περιμενουμε και εχουμε φτασει στο σημειο να λεμε καλυτερα να το κραταγαμε και να το βλεπαμε ή να το πουλαγαμε κανα 500αρικο απο το να μας τα φανε αυτοι...

οσο για το θεμα με τα εγκατελειμενα συμφωνω με το οτι καταλαμβανουν πολλες θεσεις parking αλλα πολλοι απο τους ιδιοκτητες δεν ξερουν οτι μπορει να στο σηκωσει ο δημος.
παλαιοτερα πριν αγορασω το sr ειχα δει ενα παρατημενο σε καλη κατασταση αλλα το εβλεπα παρκαρισμενο στο ιδιο σημειο για μηνες,οποτε εψαξα πιανου ηταν και οταν του λεω να το κινει που και που μην του το σηκωσουν απορισε και με ρωτησε ποιος να στο σηκωσει και γιατι...δεν λεω και αυτο ειναι αμελια του ιδιοκτητη αλλα ξερετε ποσα αμαξια χανονται ετσι και μετα εμεις τρεχουμε να βρουμε ενα ισιο νικελακι για το καπο?:P

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 15-07-10 στις 16:38.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-10, 18:48
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Λυπάμε που καταλήξαμε να τσακονόμαστε, εγώ απλά είπα το σωστό και το δίκαιο γιαυτό και δεν απάντησα σε τίποτα από τα παραπάνω όπως είδατε. Θα πω ότι από την στιγμή που το αμάξι φέρει τέλη κυκλοφορίας και πινακίδες μπορεί να είναι παρκαρισμένο στον δρόμο (νόμιμα όχι πεζοδρόμιο). Αν δεν έχει είπαμε τι λέει ο δήμος Αθηναίων! το τι κάνει ο κάθε γείτονας και το κάθε μαγαζί δεν ξέρω, εγώ ξέρω ότι πάω σπίτι κοντά στις 16:00 και αν δεν είναι Καλοκαίρι θέλω μισή ωρα το λιγότερο να βρω θεση έως και 1,5 ωρα+ αν ειναι απόγευμα αργά ή βράδυ! οι δρόμοι γύρω από το σπίτι μου 4-5 δρόμοι έχουν συνολικα στα 15-20 αμάξια παρατημένα (δεν έχουν τέλη) μερικά ΟΥΤΕ πινακίδες και αρκετά είναι ΣΑΠΙΑ! ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ????? να γκρινιάζω!!! ?
http://www.cityofathens.gr/el/kathar...immena-oximata
ξαναδείτε τι λέει εδώ και ΑΥΤΟ ισχύει! ήδη κάνω λιστα με τα παρατημένα για να τα μαζέψουν όλα μαζί. Η κατακάσταση αυτή ΠΡΕΠΕΙ να τελειώνει! πραγματικά έχω βαρεθεί να έχει ΠΑΝΤΟΥ εγκατελημένα αμάξια!!! εχω δει να μένουν μεσα και γάτες και πουλιά και ότι άλλο θέλετε! μέχρι και ομαδικές κλεψιές άνταλλακτικών απο αμάξια που είναι παρατημένα!!!

Οποιος νομίζω ότι λέμε μπαρουφες η τα παραλέω ας ερθει Κυψελη απο Σεπτέμβριο και μετά δεκτά καθε σχόλια! και φίλοι μου τα ίδια ελεγαν και μετά κανείς δεν παταει Κυψέλη! επειδή ΠΟΤΕ δεν βρίσκουν θέση!
Ασε εσυ εκει που μενεις ειναι δραμα...Κι εγω το ιδιο θα εκανα στη θεση σου.Αλλα ξερεις τι;ΕΙΜΑΣΤΕ(βαζω και τον εαυτο μου μεσα) ολοι κλασσικοι Ελληναρες.Και τι εννοω;Δεν εχουμε γκαραζ;Κανουμε λιστα με τα εγκαταλελειμενα για να την δωσουμε στον Δημο.Εχουμε γκαραζ;Δεν μας καιγεται καρφι.Ναι παραδεξου το πως αμα αυριο σου δινανε γκαραζ δεν θα εμπαινες καν στον κοπο να κοιτας για εγκαταλελειμενα (δεν σε κρινω κι ουτε μιλαω σε σενα προσωπικα απλα παραδειγμα δινω για να καταλαβεις τι εννοω).Οπως και με την περιπτωση του konkon.Αν ηταν αυτος ο "γειτονας" και δεν εβρισκε παρκινγκ πιστευω τα ιδια θα εκανε οπως κι οι δικοι του γειτονες.Αν οχι αυτος προσωπικα,σιγουρα ομως οποιοσδηποτε αλλος στην θεση τους.Στο Ελλαντα ετσι δουλευουμε.Γουσταρουμε να τσακωνομαστε και να βριζομαστε.Δεν θελουμε γειτονες!!!χααχαχχααχχαχαα παντα φιλικα,χωρις παρεξηγηση και με αρκετη δοση χιουμορ!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-10, 19:22
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Η πλάκα είναι ότι ΚΑΝΕΝΑ από τα αμάξια που είναι χωρίς τέλη δεν ξέρω ΤΗΝΟΣ είναι!!!! ένας γείτονας δίπλα που το έχει παρατημενο εδώ και χρόνια και τέλη έχει και πινακίδες κανονικά! άρα δικαιωμά του! αλλά μη νομίζεις ότι δεν θα τον κανόνιζα και αυτόν αν δεν ήταν νόμιμος! εξάλου στα τηλέφωνα λες που είναι τα αμάξια και τι είναι! δεν ρωτάνε τα στοιχεια σου ΠΟΤΕ! οποτε κανείς δεν ξέρει ποιος το είπε! επίσης μερικές φορές τυγχάνει να κάνει γύρες η δημοτική αστυνομία και έχω δει να τα καταγράφουν, οπότε και πάλι το αποτέλεσμα ειναι το ίδιο! για όσους εχουν παραδόσει πινακίδες θα έπρεπε να το γνωρίζουν ότι ΔΕΝ επιτρέπεται να είναι τα αμάξια στον δρόμο! στην αρχη δεν το είπανε, αλλά μετά αφού είδαν τι χαμός έγινε! εγώ και να ήθελα να το παρατήσω στο εξοχικό έχω πολύ χωρο βάζω ότι θέλω εκεί, αλλά ποτέ δεν θα το έκανα στην corolla αυτό. Αν είχα παρκινγ δικό μου προφανως δεν θα με ένοιαζε και τόσο, αλλά και η εικόνα των γειτονιών με τα παρατημένα και διαλυμενα αμάξια πολλές φορές θυμίζει κάτι από Αμερικάνικες ταινίες με χουλιγκανς κτλ. δεν ξέρω για εσας αλλά αυτη η εικόνα στους δρομους ακόμα και αν δεν ειναι η γειτονια μου με ενοχλει πολυ! BTW σήμερα στο Περιστέρι είδα γερανούς με αμάξια πάνω με κολλημένο το σήμα του εγκατελημένου και τα είχαν μαζέψει!

konkon δεν έχω κάτι μαζί σου, αλλά δε νομίζω ότι έχουν άδικο οι γειτονες σου! εκτός αν είσαι ΝΟΜΙΜΟΣ. Αν και πάλι παρκαρισμένα αμάξια επάνω σε πεζοδρόμια είναι παράνομα. Ξερεις τι πρόστιμα είναι για παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο? σε γειτονες μου που κάποιος έριξε τηλέφωνα έφαγαν 80 ευρώ έκαστος! και δεν ήταν εγκατελημένα αμάξια! btw εγκατελημένο και παρατημένο είναι το ίδιο πράγμα!

Εδώ πέρα έχει εγκατελημένα αμάξια τόσα χρόνια που όχι μόνο χόρτα φύτρωσαν αλλά παίρνει ανταλλακτικά ο καθένας και στο τέλος κοντεύει να μείνει ΜΟΝΟ ο σκελετός τους! LOL!!!!! Στο Μαρούσι απέναντι από την αστυνομία (εκεί που τώρα είναι και το δημαρχείο) έχω δει με τα ίδια μου τα ματάκια να μπαίνουν μέσα σε αμάξια άνθρωποι και να ξηλώνουν ανταλλακτικά!!!! και μπροστά από την αστυνομία μέρα μεσημέρι!!!! τι να λέμε τώρα ε??? ΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-10, 11:11
konkon Offline:

Μοντέλο: ΑΕ-82GT
Περιοχή: NIKAIA
Δύναμη Σεβασμού: 233
konkon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx Εμφάνιση μηνυμάτων
Ασε εσυ εκει που μενεις ειναι δραμα...Κι εγω το ιδιο θα εκανα στη θεση σου.Αλλα ξερεις τι;ΕΙΜΑΣΤΕ(βαζω και τον εαυτο μου μεσα) ολοι κλασσικοι Ελληναρες.Και τι εννοω;Δεν εχουμε γκαραζ;Κανουμε λιστα με τα εγκαταλελειμενα για να την δωσουμε στον Δημο.Εχουμε γκαραζ;Δεν μας καιγεται καρφι.Ναι παραδεξου το πως αμα αυριο σου δινανε γκαραζ δεν θα εμπαινες καν στον κοπο να κοιτας για εγκαταλελειμενα (δεν σε κρινω κι ουτε μιλαω σε σενα προσωπικα απλα παραδειγμα δινω για να καταλαβεις τι εννοω).Οπως και με την περιπτωση του konkon.Αν ηταν αυτος ο "γειτονας" και δεν εβρισκε παρκινγκ πιστευω τα ιδια θα εκανε οπως κι οι δικοι του γειτονες.Αν οχι αυτος προσωπικα,σιγουρα ομως οποιοσδηποτε αλλος στην θεση τους.Στο Ελλαντα ετσι δουλευουμε.Γουσταρουμε να τσακωνομαστε και να βριζομαστε.Δεν θελουμε γειτονες!!!χααχαχχααχχαχαα παντα φιλικα,χωρις παρεξηγηση και με αρκετη δοση χιουμορ!
Ακριβώς όπως τα λες!
Απλά ότι μας συμφέρει κάνουμε!
Εγώ θα βρω να παρκάρω ΠΑΝΤΑ γιατί θα βγάλω ένα αυτοκίνητο από τον δρόμο και θα βάλω το δικό μου στο πεζοδρόμιο που έχω χώρο!(στην χειρότερη των περιπτώσεων, αν δεν έχει μείνει θέση γύρω γύρω)
Όλοι έχουμε δίκιο και άδικο μαζί, ο καθένας στην δική του περίπτωση και θέση που βρίσκεται!

@madvinegar, προσπαθώ να σε ακολουθήσω στην επίδειξη

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17603493 seconds (83,63% PHP - 16,37% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:54.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com