Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr |
|
|
25-04-10, 17:01
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Να εισαι καλα πιλοτε. Κοιτα οταν ημουν 1400 ημουν πολυ ικανοποιημενος με τα φρενα. Τωρα παταω και δυσκολευεται να σταματησει οταν το τρεχω. Ετσι το φοβαμαι αρκετα. Σκεψου οτι υπαρχει και διαφορα κιλων σε σχεση με το corolla αλλα και διαφορα στο κεντρο βαρους. Τα πιστονια ειναι απο 1.8. Ζηση θα τα δωσω τα χαιρετισματα σου φιλε η μαλλον καλυτερα θα της δειξω το μνμ.
25-04-10, 17:23
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
'Οταν ήμουν 110 άλογα με ικανοποιούσαν.Τώρα μόνο σε συνεχόμενα φρεναρίσματα με μεγάλες ταχύτητες την ακούνε λίγο.
|
26-04-10, 13:21
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Οταν πηγα καβαλα με το ζηση και στριψαμε σε κατι στροφες,τα ζεστανα και μετα δεν επιαναν!Και αν πατησω φρενο αποτομο κατευθειαν ενεργοποιει το abs αφου αδυνατει να σταματησει!Μια διπιστονη θα ειναι καλα πιστευω!Παρεπιπτοντως χθες πηγα ναυπλιο και στην εθνικη μου κολλουσε ενα auris 1600!Ανοιξαμε και μπορω να παω οτι απο τριτες πουτα ανοιξαμε ανοιγα πολυ καλυτερα αυξανοντας τρελα τις διαφορες!Αξιζε η μετατροπη τελικα!
26-04-10, 13:55
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λάρισα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLAKIAS MIXALHS
Οταν πηγα καβαλα με το ζηση και στριψαμε σε κατι στροφες,τα ζεστανα και μετα δεν επιαναν!Και αν πατησω φρενο αποτομο κατετθειαν ενεργοποιει το abs αφου αδυνατει να σταματησει!Μια διπιστονη θα ειναι καλα πιστευω!Παρεπιπτοντως χθες πηγα ναυπλιο και στην εθνικη μου κολλουσε ενα auris 1600!Ανοιξαμε και μπορω να παω οτι απο τριτες πουτα ανοιξαμε ανοιγα πολυ καλυτερα αυξανοντας τρελα τις διαφορες!Αξιζε η μετατροπη τελικα!
|
Δεν φταίει η δαγκάνα σου φίλε μου..δίσκους να αλλάξεις για να μην ζεσταίνονται τα φρένα...η χαρακτους η τρυπητους η και τα δυο..........
26-04-10, 15:22
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george1973
Δεν φταίει η δαγκάνα σου φίλε μου..δίσκους να αλλάξεις για να μην ζεσταίνονται τα φρένα...η χαρακτους η τρυπητους η και τα δυο..........
|
Ναι ρε george εννοειται αλλαγη δισκων. Απλα μιας και θα αλλαξω δισκους θα αλλαξω και δαγκανες αμα ειναι. Ολοκληρωμενη μετατροπη με σωληνακια υψηλης.
26-04-10, 16:53
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μιχαλη ασε τα φιδια με το Auris στο Ναυπλιο. Αφου οταν φευγαμε απο το ΣΕΦ την Παρασκευη προφυλακτηρες σε πηγαινα με την 101!!
Ξεχωρα απο την πλακα, οταν του δωσες γκαζι να φυγει τρελαθηκα με τον ρυθμο που ανεβαζε. Μπραβο και εις ανωτερα (στο μελλον, turbo ή κομπρεσορας).
|
26-04-10, 17:07
|
|
Moderator
|
|
|
|
Ωπ...να τες οι βρωμες που βγαινουν σιγα σιγα....τι εγινε τελικα οεο?101 vs auris?
26-04-10, 17:12
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Τι τι εγινε, θελει και ρωτημα? Οσο και να σκυλιασα το αμαξι δεν μπρουσα να μαζεψω ουτε τον Ζηση, αν και ηταν αρκετα πιο μπροστα. Μου κανε κι ενα "γκουπ" η τριτη για να μπει, οποτε δεν το συνεχισα. Μαλλον δεν ειναι για δυνατες αλλαγες το σασμαν αυτο. Γιωργη αλλαζουμε να μου δωσεις το δικο σου G6?
|
26-04-10, 17:17
|
|
Moderator
|
|
|
|
παρτο ρε φιλε αλλα με 4εφε δεν κανεις τιποτα...παλι θα σε τσαγιαζουν ο μιχαλης και ο ζησης
26-04-10, 17:20
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Αλλο ο Μιχαλης. Εγω θα μιλησω μετα το στρατο! Τουλαχιστον να μαζευω τον Ζηση!!! χαχαχααα, ελα βγαινουμε εκτος θεματος.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16842389 seconds (82,12% PHP - 17,88% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|