Κοιτα τα 4E-FTE πχ που έχω και εγώ όταν ήταν στο τροπέτο από Ιαπωνία ελεγε 80000 χλμ αν ήταν αληθινά όμως! πολλές φορές λένε και παραπάνω και δεν ξέρουμε αν είναι και αληθινά. Εκτός αυτού πολλα μοτερ τα έχουν ήδη σκέτα χύμα οπότε δεν ξέρεις τι γίνεται. Δλδ εγώ είμαι της γνώμης όπως και έκανα να γίνει μετατροπή σε κάποιον γνωστό μηχανικό για να έχεις και κάποια εγγύηση, το να πας να πάρεις χύμα το μοτερ από έναν μαντρά και μετά να πας αλλού να το περάσεις και σου βγει μάπα το καρπούζι μετά τι κάνεις? έτσι και φίλος την έπαθε με πρόβλημα στον 3ο κύλινδρο και έκαιγε λάδια full και έκανε ρεκτιφιέ κτλ μετά! Και η turbina μπορεί να έχει ραγισμένο μαντέμι να καίει λάδια και πολλά άλλα! μην ξεχνάμε αυτά είναι τα GT 1990-95 και τα glanza 1996-1999, τα 16V γιατί έχει και τα 12V turbo που είναι παλιότερα από starlet ep71 turbo. Πολύ προσοχή λοιπόν! εμένα κάτι ψιλά αναλώσιμα τα άλλαξα, αλλά δεν έπαθε κάτι σημαντικό σαν ζημιά, είναι σκυλί μοτερ το 4E-FTE. Oι τιμές πάνε ανάλογα τον μαντρά, τον μηχανικό κτλ, ο καθένας πουλάει όσο θέλει! γιαυτό ψάχνουμε και ρωτάμε πριν αγοράσουμε!
|