Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
02-04-10, 22:28
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλανδρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πολυ ωραιο μπραβο!
ειδικα το εσωτερικο μου αρεσει εμενα!
να ρωτησω κατι,στο εσωτερικο ομως δεν χαραζει το καρμπον απο κλειδια και τετοια ή δεν παθαινει τιποτα?
|
03-04-10, 00:32
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΕΡΟΙΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από rockie
Πολυ ωραιο μπραβο!
να ρωτησω κατι,στο εσωτερικο ομως δεν χαραζει το καρμπον απο κλειδια και τετοια ή δεν παθαινει τιποτα?
|
Φαντασου πως δεν εχει προβλημα το καπο που θα φαει ενα σωρο πετραδακια...
Γιωργο αν και τα παμε απο κοντα, εγινε φανταστικο το Corolla, αν και οι φωτο το αδικουν παρα πολυ...
|
|
03-04-10, 03:33
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και αν κάτι δεν σας αρέσει μην ντραπείτε να το γράψετε!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgisrog
μπραβο ρε γιωργο! καλα εκανες και το κρατησες το αμαξι! ωραια τα carbon! σιγουρα περιμενουμε κι αλλες τετοιες αλλαγες απο σενα. εισαι και πολυ μερακλης και θα το κανεις ακομα πιο κουκλα!
|
Τι άλλο να το κάνω τώρα έχει σειρά το μοτέρ!!! Μόνο κάτι ζαντούλες θέλω να βάλω και είμαι έτοιμος.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από rockie
Πολυ ωραιο μπραβο!
|
Δεν ξέρω τι να σου πω θα φανεί στην πορεία. Δεν νομίζω όμως γιατί δεν έχει να κάνει με κάτι τέτοιο είναι μακριά από κλειδιά.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikcarina
Φαντασου πως δεν εχει προβλημα το καπο που θα φαει ενα σωρο πετραδακια...
Γιωργο αν και τα παμε απο κοντα, εγινε φανταστικο το Corolla, αν και οι φωτο το αδικουν παρα πολυ...
|
Ο Νίκος είναι ένα από τα παιδιά που το πέρασαν και έτσι κάτι θα ξέρει παραπάνω!!
Οι φωτογραφίες το αδικούν γιατί δεν μπορεί να φανεί ότι είναι ανάγλυφω αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι΄αυτό…
|
03-04-10, 11:14
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Ειναι φιλε μου πολυ-πολυ χαλια και απο τα πιο ασχημα του club!Αν μου ελεγαν την εννοια της καγκουριας και της παραλλαγης θα εδειχνα το αμαξι σου!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!
Αλλα περα απο ολα αυτα που σου σου γραφω επειδη δεν τα εχω εγω,Γιωργαρα το αμαξι τα σπαει ολα,ειναι πολυ ομορφο αν και τα ειπαμε και απο κοντα και οι επεμβασεις που το εκανες αξιζουν!
Συγχαρητηρια βεβαια και στον Νικο και οποιον αλλον βοηθησε για να περαστουν τα carbon!
Καλη Ανασταση φιλε και μη φας πολυ και δεν πηγαινει βημα το αμαξι!
|
03-04-10, 11:20
|
|
|
|
|
δωσε και μια τιμη:
Για το καπο ποσο πηγε
Πισω ακρα απο εξατμισεις
και 2 καθρεπετες
|
03-04-10, 14:52
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Μ@λ@κία είναι το καπό, δεν φαίνεται καθόλου, βγάλ'το και δώσ'το σε μένα που θα κάνει αντίθεση και θα φαίνεται πιο ωραίο....
Πολύ ωραίο έδειξε μέσα.....
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
03-04-10, 15:11
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Μ@λ@κία είναι το καπό, δεν φαίνεται καθόλου, βγάλ'το και δώσ'το σε μένα που θα κάνει αντίθεση και θα φαίνεται πιο ωραίο....
|
Eτσι ετσι του τα λεω και εγω ρε Πετρο αλλα δεν ακουει!Μια μ@λ@κι@ ειναι χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
|
03-04-10, 17:15
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
|
|
Να συμφωνησω και γω με την σειρα μου με τον Δημητρη και τον Πετρο...μια μ@λ@κια και μιση εγινε...χαχαχαχαχαχα
Περα απο την πλακα εγινε πολυ ομορφο...αλλα οτι και να το κανεις, το δικο μου δεν το φτανεις...
my page
|
|
|
|
03-04-10, 21:17
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitrise111
Είναι φιλέ μου πολύ-πολύ χαλιά και από τα πιο άσχημα του club!Αν μου έλεγαν την έννοια της καγκουριας και της παραλλαγής θα έδειχνα το αμάξι σου!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!
Αλλά περά από όλα αυτά που σου γράφω επειδή δεν τα έχω εγω,Γιωργαρα το αμάξι τα σπάει ολα,ειναι πολυ ομορφο αν και τα ειπαμε και απο κοντα και οι επεμβασεις που το εκανες αξιζουν!
Συγχαρητηρια βεβαια και στον Νικο και οποιον αλλον βοηθησε για να περαστουν τα carbon!
Καλη Ανασταση φιλε και μη φας πολυ και δεν πηγαινει βημα το αμαξι!
|
Ότι είναι χάλια το ξέρω αλλά μην το λες και εσύ έτσι με αυτόν τον τρόπο!!! Περιμένω να δω και στην δική σου κάτι τέτοιο και απορώ που δεν το έχεις βάλει ακόμα!! Αυτό είναι ο λόγος που θα το βελτιώσω!! Για να μπορώ να τρωωωωωωωωω!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
δωσε και μια τιμη:
Για το καπο ποσο πηγε
Πισω ακρα απο εξατμισεις
και 2 καθρεπετες
|
Φίλε Νίκο το καπό μαζί με τα πίσω 300€. Τώρα για τους καθρέφτες που θέλεις δεν ξέρω. Κάνε μια ερώτηση τον nikcarina
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
|
Και μετά εγώ λες να βάλω το κόκκινο;;;;!!! Άντε πάνε βαλε και εσύ ένα να είναι σαν αδελφάκια!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos
Να συμφωνησω και γω με την σειρα μου με τον Δημητρη και τον Πετρο...μια μ@λ@κια και μιση εγινε...χαχαχαχαχαχα
Περα απο την πλακα εγινε πολυ ομορφο...αλλα οτι και να το κανεις, το δικο μου δεν το φτανεις...
|
Ναι μπορώ να πω ότι το δικό σου είναι πολύ χαλιά και δεν μπορεί να το φτάσει κανένας!!! Πάνε βαλε καμία πόδια και κανένα προβολακι και άσε τα σχόλια για των άλλων τα αμάξια!!!
|
06-04-10, 16:04
|
|
|
|
|
ενταξει το αμαξι σου ειναι κορυφη,απο τα πιο ομορφα Ε12!!
μπραβο ρε Γιωργο..
τωρα εαν εκανες καλα που το κρατησες αυτο ειναι αλλη ιστορια,αν κ εγω νομιζω οτι δεν εκανες καλα τεσπα..
να σε ρωτησω κατι..την κονσολα την ελισες τελειως?δηλαδη εβγαλες τα κουμπια κτλ η οχι?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17910504 seconds (81,88% PHP - 18,12% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|