Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-09-09, 19:12
PAPALAS Offline:
banned

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
PAPALAS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το θέμα παιδια είναι κατα πόσο η νέα κρεμαριέρα θα είναι και αύτη καλή και αν μετά απο μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα δεν αρχίσουν παλι τα ίδια προβλήματα....(και εμενα ετσι ακούγεται σε λακούβες&καπάκια απο υπονόμους όταν πέφτω,πήγα αντιπροσωπεία το κάναν βολτα και αυτόι λενε οτι δεν αντιλαμβάνονται τιποτε και οτι το αυτοκινητο ειναι μια χαρά.Ομως ο ήχος αυτός εξακολουθεί να υπάρχει και ετσι βαρεθηκα να ασχολουμε μαζι τους και τα παρατησα και εγω!!Μολις 37.000χιλιόμετρα το corollaki μου Χωρις να εχει ταλαιπωρεθεί καθολου,όλα εκτος πολης).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-09-09, 20:08
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Θεωρητικά μιλώντας, από την στιγμή που υπάρχει ένα γνωστό και συχνό πρόβλημα σε ένα μέρος του αυτ/του, λογικά η εταιρία θα το διορθώνει με χρήση του σωστού βελτιωμένου ανταλλακτικού. Που σημαίνει ότι στο μέλλον δεν θα υπάρξει αυτό το πρόβλημα. Έχουν όμως αναφερθεί εντός του forum και περιπτώσεις που έχουν αλλάξει την κρεμαργίερα και δεύτερη φορά, αφού παρουσίασε και πάλι το ίδιο πρόβλημα...
Παλιά 28-09-09, 19:31
PAPALAS Offline:
banned

Εγω δεν ξέρω τι να κάνω αλλο αφού δεν ακούνε τίποτε αυτοί....ετσι το αφισα και εγώ να ακούγεται..το αμάξι ομως δεν φεύγει στο δρομο,αν ηταν κρεμαριέρα με το που αφινα τα χερια μου απο το τιμονι δεν θα τραβουσε λογικα?ομως ο θορυβοσ ειναι οπςσ τον περιγραφει το παλικαρι,ετσι και στο δικο μου!ουτε κενα εχει η κρεμαριερα ουτε τιποτε!!τι μπορει να ειναι?βαρεθηκα να πηγαινω Τουοτα ολο!!Καμια προταση κανεις και καμια ιδεα?τι υποθεσεις κανετε?εγω θα τρελαθω παντος και αυτος ο θορυβοσ αρχισε απο τισ 18-19.000χιλιομετρα..σε ταχυτητες απο 20-60 χιλιομετρα..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-09-09, 19:39
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Το αμαξι δεν φευγει καθολου αν αφησεις το τιμονι. Απλά σε ανωμαλιάρικο δρόμο (πχ πλακοστρωτο) ακους το μπροστινο συστημα διευθυνσης να τρεμει. Το τιμονι δεν τρεμει καθολου.

Ειναι πολυ χαρακτηριστικό. Μου φαινεται πολυ περιεργο που σου λενε στην ΤΟΥΟΤΑ οτι δεν ακουνε τιποτα. Μηπως το πηγαινουν μονο σε "καλό" δρόμο? Πες τους να το πανε μια βολτα απο κανενα δρόμο "περίεργο" να το ακουσουν που κανει σαν καρπός γέρου με πάρκινσον...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-09-09, 19:52
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω πηγα σημερα για ευθυγραμιση και μου ειπε οτι εχω προβλημα με την κρεμαριερα,γιατι δεν εχω επαναφορα οταν το τιμονι ειναι στριμενο αριστερα ενω οταν ειναι στριμενο δεξια εχω(οντως ισχυει,δεν το ειχα προσεξει),επισης νιωθω αυτο το τρανταγμα στις ανωμαλιες σαν να παιζει πανω κατω ολο το συστημα διευθυνσης.λετε να εχω οντως προβλημα?συγνωμη που γραφω εδω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-09-09, 19:54
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
jason επάνω σε αυτό που λες είχα πάθει κάτι παρόμοιο και νόμιζα ότι έφταιγε η κρεμιεριέρα και μάντεψε! το top mount είχε διαλυθεί το ρουλεμάν!!! το αποτέλεσμα να κάνει νουμερα το τιμόνι επάνω στις στροφές και έναν μικρό κρότο ας πούμε που μου έδινε την εντύπωση ότι είναι στο σύστημα διεύθυνσης ή στην κρεμαριέρα! μια ιδέα λέω, τσεκαρε το! εμένα όμως ήταν οκ από ευθυγράμμιση, έκανε μόνο το άλλο που είπες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-09-09, 16:54
PAPALAS Offline:
banned

Και ομως φιλε μου δεν ακουνε τιποτε...μου ειπαν οτι θα ειναι τα πλαστικα ,ποδια απο κατω και οτι κουνιεται και ο παπας..δεν παει καλα του ειπα(ειπα να του πω τρελος παπας τον βαφτισε αλλα κρατιθηκα).δεν ξερω θα ξαναπαω να δω αν θα βγαλω ακρη μαζι τους βαρεθηκα!!!και σε χωματοδρομο ακουω αυτο τον ηχο με 20-30 χιλιομετρα επειδη υπαρχουν ανωμαλιες..τι να πω θα ελεγα οτι ειναι Top Mount αλλα τα χιλιομετρα μου ειναι λιγα δεν εξιγειται!εσενα μετα την αλλαγη κρεμαριερας τελος το προβλημα?Μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν κενα κατω που το ειδαν και ολα ειναι οκ!τι να πω..... madvinegar
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-09-09, 16:58
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Κουνιεται ο παπάς??? χαχαχαχα (Καλά τα έλεγε ο Καρατζαφέρης για τους παππάδες ότι είναι φ@υστηδες...) χαχαχα

Τα πλαστικά απο κατω μπορουν να τα κουμπωσουν με κλιπς (αν σου εχουν φυγει) για να σταματησει ο θορυβος.
Το φιλτροκουτι κουνιεται μαζι με την μηχανη αλλα φυσικά ΔΕΝ ακουγεται μιας και πατάει σε τρία λάστιχα κατω απο τις βιδες του.

Μετα την αλλαγη κρεμαγιερας σε εμενα το προβλημα εξαφανίστηκε. Δεν ακουω καθολου τρέμουλο σε ανωμαλο δρομο πλεον.

Τι να πω... Μπας και οντως εχεις κατι αλλο?... Το τρέμουλο από προβλημα της κρεμαγιέρας ειναι πολυ χαρακτηριστικο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-09, 02:03
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πριν μερικες μερες ειδα πως το τιμονι μου αρχησε να ειναι λιγο περιεργο,νιωθω σαν να εχει κενα,το κανει σε ανωμαλο δρομο χωρις να ακουγετε τιποτα,σε πολυ μικρο βαθμο ομως..
πηγα στο μηχανικο μου,το σηκωσαμε να το κοιταξει απο κατω αλλα δεν βρηκε τιποτα!Το εκανε βολτα δεν καταλαβε κατι..εγω ομως που το ξερω το αμαξι μου το ενιωθα αλλα αφου ο μηχανικος μου δεν βρηκε κατι,το αφησα ετσι..
τωρα ομως εχω κ αλλα συμπτωματα..
σε ανομαλο δρομο η σε γραμμες πχ ακουω κατι τακ τακ απο το μπροστινο συστημα κ παλι εχω μια περιεργη αισθηση στο τιμονι..
οταν παιζω το τιμονι αρηστερα δεξια(σταματημενο το αυτοκινητο)ακουγεται ενα γκουπ γκουπ το οποιο το αισθανομαι κ στο πατομα του αυτοκινητου..
αυριο αν μπορεσω θα παω να το κοιταξω παλι..
ελπιζω να μην ειναι η κρεμαγιερα αλλα καποιο παρελκομενο της..αν ομως ειναι,ξερουμε εαν επισκευαζεται?
κ κατι ακομα..εχω μια κρεμαγιερα απο του αδερφου μου το αμαξι(g6 f/l)μυπως κανει?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-09, 02:15
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω τελικα αλλαξα ακρομπαρα,αλλα τωρα εχω αλλο προβλημα,μερικες φορες,πχ μετα απο χειροφρενα ,οταν ειναι σταματημενο και γυριζω το τιμονι κανει ενα θορυβο οταν το στριβω αριστερα και ενα θορυβο στο ακριβως απεναντι οταν το κανω δεξια.ο θορυβος αυτος ειναι σαν να τεντωνεις ελατηριο και να το αφηνεις,το νιωθω και στο τιμονι.ξερει κανεις τιποτα?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
προβλημα trc vsc burnass TOYOTA COROLLA T-SPORT 39 13-05-16 19:18
προβλημα 2zz-ge???? nikos_adamo TOYOTA COROLLA T-SPORT 30 27-08-10 23:24
Προβλημα Elefsinaaaara_CorollaPowe SUPPORT 4 11-10-05 18:59
Προβλημα σε g6 eleni TOYOTA COROLLA 111(G6) 18 24-09-05 16:07
Προβλημα ? diafanh-psyxh ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 9 17-06-04 02:01

Page generated in 0,17889404 seconds (81,97% PHP - 18,03% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:54.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com