Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikosauris
electro δεν ξερω αν πιστευεις στον Θεο αλλα βλεπω οτι τα βλεπεις πολυ φυσιολογικα ολα αυτα.
ενταξει και εμεις τα ξερουμε αυτα οτι γινονται εδω και χρονια,καΙ πιστεψε με ο λιακοπουλος λεει και πολλες αληθειες.
παρα πολλες που δυστυχως πονανε τους αντιχριστους και τον εχουν βγαλει φημη οτι λεει βλακειες.και οκοσμος τον κοροιδευει
επισης δεν ειναι chainleter.οπως το λες τελωςπαντων.εγω τα εχω ψαξει τελευταια.να εξηγουμαστε να μην παρεξηγουμαστε γιατι βλεπω οτι για ολα εχεις δωσει λυση και ολα τα ξερεις
|
Μιας και που ειδα τωρα το μυνημα θα απαντησω. Τα πραγματα δεν τα βλεπω φυσιολογικα , απλα ειναι αναποφευκτα. Αυτο ειναι γνωστο εδω και 2000 χρονια. Παντως εαν εχεις καποια λυση προτεινε τη μας για να μπορεσουμε ολοι μαζι να κανουμε κατι(και ειληκρινα
δεν το λεω ειρωνικα).
Τα chain letters και ο Λιακοπουλος(τον οποιο θεωρω τον πανεξυπνο επιχηρηματια) , σκοπο εχουν να βγαλουν λεφτα. Και πως θα το κανουν αυτο? Θα πουμε 5 αληθειες , θα βαλουμε και λιγη σαλτσα και θα δημιουργησουμε
πανικο. Αυτη ειναι η λεξη κλειδι.Πολυ εξυπνη ιδεα.... Και πιστεψε με εαν θα εβλεπες τα κερδη απο ολα αυτα (και ειδηκα απο τα chain letters) , θα ασπαζοσουν και εσυ αυτη την ιδεα....Με τον πανικο ερχεται ο φοβος και ο φοβος μας κανει ανυμπορους....
Δεν τα ξερω ολα φιλε μου , οπως λες , ουτε θελω να φανει σαν κυρηγμα αυτο. Δεν ειμαι αξιος για κατι τετοιο εξαλου. Απλα πρεπει και εσυ να δεις λιγο τα πραγματα απο διαφορετικη γωνια(και με λιγοτερο "φανατισμο") για να μπορεσεις να καταλαβεις οτι εαν θελεις να μαθεις την αληθεια , καλο θα ειναι να διαβασεις διαφορα βιβλια , αγιων και πατερων που τα εχουν γραψει πολλα χρονια τωρα. Και μιλαω για τα αυθεντικα βιβλια , οχι για τα παραποιημενα που εχει ο Λιακοπουλος. Εκει πιστευω να βρεις ολες τις απαντησεις σου και θα πιστευω οτι θα εισαι και εσυ χαλαρος μετα....
EDIT : Μαλλον τσαμπα τα εγραψα μιας και φιλος , δεν προκειτα να το δει. Δεν πειραζει.Ας τα δουν οι υπολοιποι....