Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-12-08, 16:46
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
χαχαχαχ... το ξέρω... αλλα δεν ειμαι τεμπέλης ρε φιλε! Απλά βαριέμαι.... χαχαχα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-08, 16:48
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
Μα δεν σχολιάζει κανείς τι μας πασάρουνε... αλλά τι βραβεύουνε! Ασχετα τελείως!!!! Και σίγουρα τίποτα νέο!
το ότι έδωσαν βραβείο σε κινητήρες που όλοι ξέρουμε ότι έχουν κάποιο κουσούρι τι είναι ρε Γιάννη?όταν ένας πιτσιρικάς ή κάποιος που δεν έχει πολλές γνώσεις θα διαβάσει κάτι τέτοιο θα πάει και θα το αγοράσει.τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ.μέχρι πριν λίγο καιρό μη ξεχνάμε ότι τα δάνεια για αυτοκίνητα βγαίνανε σχεδόν για πλάκα πληρούσες δεν πληρούσες τις προϋποθέσεις.
κατά τη δική μου γνώμη είναι ένα είδος διαφήμισης και αυτό.με αυτο το σκεπτικό το έγραψα

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-08, 16:52
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κωστα ετσι ειναι δυστηχως..
Οι ποιο πολλοι παιρνουν περιοδικα τα διαβαζουν και παιρνουν αμαξι..
Γνωριζω ατομο που πηρε εβο 9 επειδη διαβασε σε 3 περιοδικα οτι το αμαξι ειναι αλλου σε επιδοσεις..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-08, 17:35
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti Εμφάνιση μηνυμάτων
Mπορει φιλε εσυ να τα βγαζεις αχρηστα τα αμαξια της ΤΟΥΟΤΑ σε σχεση με το συναγωνισμο αλλα το οτι ειναι 1η παγκοσμιος λεει πολλα για εμενα και επισης εγω θα προτιμουσα το αουρις απο οποιοδιποτε τσι για τους λογους οδηγησης που κανει ο μιχαλης και παρα πολυ ΤΟΥΟΤΑκηδες...και ας με περναει το τσι που η διαφορα δεν ειναι μεγαλη...Μια φορα μ επερασε ενα golf gt και αρχισα να το κυνηγαω(δεν λεω οτι ειναι πιο γρηγορο το δικο μου ουτε για πλακα)στα 140 ο τυπος αρχισε να φοβατε και να αφηνει γκαζι οποτε τον προσπερασα με 160 και τρωμε φαναρι και ειμαι μπροστα του και ερχετε διπλα μου και γελαει...και μου λεει ρε φιλε αφου δεν παει γιατι το πατας???του λεω εγω"εσενα παει??" και μου λεει ναι και τον ρωταω για ποσο καιρο?????αν το πας οπως εγω δεν θα αντεξει ουτε ενα χρονο και μου λεει αλλα εμενα παει.Τι να το κανω ρε παιδια ενα αμαξι που θα τρεμω μην χαλασει??Τοτε να παρω κια πκαντο και να παω σαν κοτουλα.
Από που κατάλαβες ότι έβγαλα άχρηστα τα ΤΟΥΟΤΑ? Εγώ αυτό που είπα είναι ότι μερικά χρόνια πριν, η ΤΟΥΟΤΑ ήταν συνώνυμο της αξιοπιστίας ενώ σήμερα έχει πέσει πολύ. Σαφώς είναι πιο αξιόπιστη από την VW αλλά η ψαλίδα πια είναι πολύ μικρότερη. Για αυτό το λόγο ενώ παλιά είχε νόημα να πεις παίρνω ΤΟΥΟΤΑ και ξενοιάζω σήμερα η μειωμένη αξιοπιστία και το πολύ πεσμένο after sales service σε βάζουν σε σκέψεις.
Το περιστατικό που περιγράφεις με το golf gt είναι λάθος να το αναφέρεις σε αυτή την περίπτωση γιατί δεν πρέπει να συγχέουμε την έπαρση που έχουν οι οδηγοί ενός αυτοκινήτου με με το αν ένα αυτοκίνητο είναι καλό ή όχι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-08, 18:18
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 271
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το ''τουρμπο'' ειναι τροπος ζωης οσον αφορα τα συνεργεια....καθε χρονο καθε μηνα καθε εβδομαδα καθε μερα καθε ωρα καθε λεπτο ειδικα στα τουρμπατα ισχυουν μονο 2 νομοι ''οτι πληρωνεις παιρνεις '' και ''τροπος χρησης''....δεν μπορεις απο 1.3cc να θες να βγαλεις 400 αλογα και να τα εχεις για καθημερινη χρηση ουτε να προσπαθησεις να το φτιαξεις με 3-4000 ευρω το ολο θεμα....αν εχεις τουρμπατο και θες να νομιζεις οτι οδηγεις ατμοσφαιρικο θα πρεπει να τα σκασεις αλλα και παλι δεν θα το ευχαριστηθεις γιατι θα εισαι ενας ατμοσφαιρκος οδηγος σε ενα τουρμπατο αυτοκινητο αρα...............αλλαζεις αμαξι και τελειωνει το θεμα πιστευω οτι ειναι απολυτα λογικο....και απολυτα παραλογο να προσπαθεις να κρινεις κατι με διαφορετικα μετρα και σταθμα....ειναι σαν εχεις να διαλεξεις μεταξυ βουνου και θαλασσας να γουσταρεις την θαλασσα να διαλεγεις το βουνο και να φτιαχνεις πισινα για να κανεις μπανιο και μετα να λες τελικα η θαλασσα ειναι καλυτερη........και οσον αφορα το σκισιμο απο την ωρα που ξεκινας μεχρι την ωρα που θα το σβησεις καθε διασκεδαση ειναι διαφορετικη εχει τα καλα της και τα κακα της οπως και καθε ανθρωπος....φιλικα και τουρμπατα Glanzaboy
Παλιά 12-12-08, 18:51
nikosauris Offline:
banned

Μοντέλο: toyota auris 1600 3d
Περιοχή: giannitsa city
Δύναμη Σεβασμού: 0
nikosauris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τι ακουω και δεν κλαιω ακομα

ακουω κατι τρελα σχολια απο καποιους,νομιζεις και η toyota ειναι καμια skoda η καμια seat.σε πληροφορω φιλε μου πως η toyota φτιαχνει τα καλυτερα αυτοκινητα μαζι με καποιες αλλες μαρκες.εσυ πιστευεις οτι δεν μπορει να βγαλει τurbo auris που να τα σκιζει ολα?
γιατι δεν το κανει?σκεφτεται και το μελλον,το αν κρατησει το αυτοκινητο αυτο γιαυτο συνεχιζει την ατμοσφαιρα.η vw με εχει εκνευρισει αφανταστα.

αν ειναι δυνατον ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ FSI- ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ.....ΠΟΙΟΣ?Η VW.E OXI ΡΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ Α ΡΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ...................ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΠΛΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΙ FSI.οι πιο γερικοι κινητηρες
τι να πει και η honda,η toyota απο κινητηρες.οσο για τυrbo κινητηρες του starlet gt ο κινητηρας εχει βγει οτι με μαμα πιεση δεν προειται να σπασει και να καψει λαδακι το αιμα να του βγαζεις καθε μερα.αντιθετα εχω ακουσει οτι στα μεγαρα εχουν αφισει μεχρι και τα μοτερ τους vw golf gt.η toyota εχει κανει αλματα τα τελευταια χρονια και πλεον στεκεται επαξια απεναντι στον ανταγωνισμο.και αρκετες φορες εβγαλε και το καλυτερο αυτοκινητο στην κατηγορια.αυτο ολο μεσα σε λιγα χρονια.αρα στα επομενα χρονια τι θα γινει?προσφατα διαβαζα στο aytotriti οτι η opel εχει αρχιζει και φοβαται thn toyota στην ευρωπη καθως βλεπει οτι οι πωλησεις της πεφτουν συνεχως και αντιστοιχα της toyota να ανεβαινουν.κατασκευαζει πλεον συντηρητικα αυτοκινητα και δεν εχει sport .αυτο ειναι το μονο μειονεκτημαθα δειξει

TOYOTA ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-08, 19:54
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το αν η ΤΟΥΟΤΑ βγάζει καλα αυτοκίνητα ή όχι το γνωρίζω πολύ καλά. Έχουν περάσει από τα χέρια μου 3 corolla και έχω γράψει γύρω στα 250.000 χιλιόμετρα με αυτά οπότε ξέρω πολύ καλά που υπερτερούν και που υστερούν. Όπως επίσης μπορώ και ξέρω ποια ήταν η ΤΟΥΟΤΑ του παρελθόντος, ποια είναι η ΤΟΥΟΤΑ του παρόντος και ίσως να βλέπω που το πάει στο μέλλον.

Το οτι ταυτίζετε τα τούρμπο με την αναξιοπιστία δεν το καταλαβαίνω (για να μην έχετε απορία δεν είχα ποτέ τούρμπο) τη στιγμή μάλιστα που οι περισσότεροι θεωρείτε ότι ο 4efte ειναι αλεξίσφαιρος. Αν το τούρμπο ταυτίζεται με την αναξιοπιστία τότε τί έχετε να πείτε για τη subaru, mitsubishi, mazda, saab, ακόμη και για τον 1.8Τ προηγούμενης γενιάς της VW. Και μη μου πείτε ξέρεις πόσα τέτοια έχουν σπάσει γιατί αν τον πας 300 άλογα δε σου φταίει το τούρμπο μετά.

Τέλος δεν νομίζω ότι η ΤΟΥΟΤΑ δεν φτιάχνει τουρμπο σήμερα γιατί φοβάται την αξιοπιστία (δηλαδή ένα czt είναι αναξιόπιστο?), απλά έχει άλλους προσανατολισμούς, πχ περιβαλλοντικούς. Δεν είναι κακό απλά δεν ταιριάζει με αυτά που ζητάω εγώ σήμερα. Οπότε είναι λίγο υποκειμενικό το θέμα, δεν προσπαθώ να σας πείσω αλλά από την άλλη δεν το καταλαβαίνω γιατί οι απόψεις μου γίνανε το κόκκινο πανί.

Αυτά από εμένα και επειδή αφενός το θέμα έχει ξεφύγει και έχει πάρει τον δρόμο ΤΟΥΟΤΑ vs EVERYTHING και αφαιτέρου δεν μου αρέσει να γίνομαι αποδέκτης γηπεδικών φράσεων (τί λες ρε φίλε, κλπ...) δε θα γράψω κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο θέμα
Παύλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-08, 20:19
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS Εμφάνιση μηνυμάτων
Το αν η ΤΟΥΟΤΑ βγάζει καλα αυτοκίνητα ή όχι το γνωρίζω πολύ καλά. Έχουν περάσει από τα χέρια μου 3 corolla και έχω γράψει γύρω στα 250.000 χιλιόμετρα με αυτά οπότε ξέρω πολύ καλά που υπερτερούν και που υστερούν. Όπως επίσης μπορώ και ξέρω ποια ήταν η ΤΟΥΟΤΑ του παρελθόντος, ποια είναι η ΤΟΥΟΤΑ του παρόντος και ίσως να βλέπω που το πάει στο μέλλον.

Το οτι ταυτίζετε τα τούρμπο με την αναξιοπιστία δεν το καταλαβαίνω (για να μην έχετε απορία δεν είχα ποτέ τούρμπο) τη στιγμή μάλιστα που οι περισσότεροι θεωρείτε ότι ο 4efte ειναι αλεξίσφαιρος. Αν το τούρμπο ταυτίζεται με την αναξιοπιστία τότε τί έχετε να πείτε για τη subaru, mitsubishi, mazda, saab, ακόμη και για τον 1.8Τ προηγούμενης γενιάς της VW. Και μη μου πείτε ξέρεις πόσα τέτοια έχουν σπάσει γιατί αν τον πας 300 άλογα δε σου φταίει το τούρμπο μετά.

Τέλος δεν νομίζω ότι η ΤΟΥΟΤΑ δεν φτιάχνει τουρμπο σήμερα γιατί φοβάται την αξιοπιστία (δηλαδή ένα czt είναι αναξιόπιστο?), απλά έχει άλλους προσανατολισμούς, πχ περιβαλλοντικούς. Δεν είναι κακό απλά δεν ταιριάζει με αυτά που ζητάω εγώ σήμερα. Οπότε είναι λίγο υποκειμενικό το θέμα, δεν προσπαθώ να σας πείσω αλλά από την άλλη δεν το καταλαβαίνω γιατί οι απόψεις μου γίνανε το κόκκινο πανί.

Αυτά από εμένα και επειδή αφενός το θέμα έχει ξεφύγει και έχει πάρει τον δρόμο ΤΟΥΟΤΑ vs EVERYTHING και αφαιτέρου δεν μου αρέσει να γίνομαι αποδέκτης γηπεδικών φράσεων (τί λες ρε φίλε, κλπ...) δε θα γράψω κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο θέμα
Παύλος
Η ΤΟΥΟΤΥΑ βζαζει τουρμπο απλα δεν ερχονται ελλαδα...το προηγουμενο γιαρις εβγαινε τουρμπο με 150 αλογακια.Οσο για αυτο που με ρωτησες το συμπαιρενα απο τους βαθμους που εβαλες στην ΤΟΥΟΤΑ και οσο για τα τουρμπο εχουμε δει ποσο φτανουν τα supra και τα gt4 και τα ποσο αξιοπιστα ειναι.Οσοι θελουν τουρμπο αξιοπιστα με πολλα αλογα πανε σε ιαπωνικα παλια sylvia,300zx,skyline...κ.α.
Παλιά 12-12-08, 22:17
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ετσι να πώ και εγώ ένα πολύ φρέσκο περιστατικό.... πιο φρέσκο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!

Εχθές συνάδελφος έξω απο το υγεία....... ζεί το απίστευτο σκηνικό....
Μπροστά του το Golf.... το καινούργιο... που δεν πρόλαβε ακόμα να βγεί καλά καλά.... με τα πλαστικά του, τις ζελατίνες του, τα ναϋλόν του... κτλ κτλ κτλ..... Του κουτιού με λίγα λόγια!!! Ολοκαίνουργιο!!!
Και ξαφνικά?????
ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Τι έγινε ρε παιδιά????? Κάτι χτύπησε? Ο Οδηγός καλά? Ο τόπος έχει γεμίσει λάδια...... μαύρη μαυρίλα πλάκωσε... ντουμάνι τρελό.....

Ε και λίγο πιο μετά λυθήκανε όλες οι απορίες μόλις βρέθηκε..... η ΜΠΙΕΛΑ!!!
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ..... δεν είχε κάνει ούτε 10 χλμ και έσπασε μοτέρ!!!!
Αντε και είναι λέω εγώ αστοχία υλικού (έκφραση που πλέον με όλους του ποιοτικούς -δήθεν- ελέγχους δεν θα έπρεπε να χρησιθμοποιούμε, στην εποχή τις ρομποτικής), με τι ψυχολογία να συνεχίσει να οδηγάει VW ο ίδιος που το έπαθε. και πώς να το προτείνει σε άλλον?

Τι να πώ....

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-08, 22:20
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΠΠΠΑΑΑΝΝΝΟΟΟΟΟΟΟ ΜΠΠΠΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜΜΜΜ εκανε...

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Motegi 2008 ranger MOTO GP 23 02-10-08 22:31
KATALUNYA 2008 MARMEL MOTO GP 35 10-06-08 22:21
2 βραβεία η TOYOTA στους κινητήρες της χρονιάς espoff ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 16 15-05-08 00:05
Κινητήρες Inline - V - Flat κωνσταντίνος ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 21 03-01-08 09:16
No French GP in 2008? SiCorolla94 FORMULA 1 RSS Feeds 0 29-03-07 14:10

Page generated in 0,17536712 seconds (82,74% PHP - 17,26% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:36.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com