Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Σέρμπης Κώστας
(koita kai δυο μηνυματα στην προηγουμενη σελιδα φιλε)
εχω ακομη δυο ερωτησεις!
1)το πισω τζαμι εχει αντιστασεις??
2)το καλοριφερ του αυτοκινητου πρεπει να ειναι με αντιστασεις,ε?το λεω γιατι στο μαντα που ειχα το νερο του κινητηρα περνουσε μεσα απο ενα ψυγειακι και απο εκει ο αερας εμπαινε στο αμαξι αναλογα με τη θερμοκρασια του κινητηρα...και παλι δηλαδη τιποτα δεν εβγαζε αργουσε.αντιθετα σε ενα σανυ του 86 που ειχα ηταν με αντισταση και μετα απο πεντε λεπτα δουλεμα εβγαζε κανονικα αερα που σε εκαιγε στα χερια...
αυτα τα δυο αν μπορεις να μου απαντησεις!
|
Φιλε Κωστα δεν εχω ουτε μια κορολλα....3νισσαν εχω εκ των οποιων το ενα ειναι το 100ΝΧ απο εκει γνωριζω το θεμα με τα τελαρα...
Σχετικα με αυτα που ρωτας δεν γνωριζω μακαρι να ηξερα να σε βοηθησω. Η αντισταση δεν ζεταινει τον αερα φιλε μου. απο το ψυγειακη ζεστενονται ολα τα αυτοκινητα, την αντισταση την εχει για τις θεσεις του καλοριφερ. Και στα σαννυ που εχω('89) ετσι ειναι.
Και σχετικα με το πισω τζαμι....ειναι τρελλη πατεντε αλλα ενος φιλος μου ορκιζεται οτι μπορει να το κανει.....λεει οτι ενα ηλεκτρονικος μπορει να το κανει...κατα ποσο ισχυει δεν ξερω.
Σχετικα με το ταμπλο...ναι μονος σου εννοω να το φτιαξεις ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο. Για να μην πας στην στρατζα και γυρισεις ενα κομματι αλουμινιου οπως κανουν στα αγωνιστηκα, καλυτερα απο πολυεστερα.
Για την αλλη σελιδα που λες δεν καταλαβαινω που λες;