Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > TOYOTA AURIS

TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-11-08, 19:36
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νικο ηρεμησε. Ακριβως αυτο λεμε οτι επειδι μπηκατε απο την ιδια συνδεση κινει τις υποψιες οτι ειστε το ιδιο προσωπο,τωρα αν ειναι ενα κοληταρι σου που ηταν σπιτι σου και του ειπες τι να γραψει παλι το ιδιο ειναι!!!!! εγω τωρα κανω υποθεσεις..

το κλαμπ δεν ειναι χωρος για να προκαλουμε εντυπωσεις ειναι χωρος για να ανταλαζουμε αποψεις και να μαθαινουμε πραγματα,οπως εγω που χαρη στο κλαμπ εμαθα παρα πολλα.

Τωρα επιμενεις για κατι και αλλα 30 μελη σου λενε το αντιθετο.κι εμεις αγαπαμε το auris γιατι ειναι στην οικογενεια μας αλλα το ιδιο θα γινοταν αν ελεγα κι εγω οτι με το corolla μου παταω διλιτρα κτλ κτλ..

Ψαξε το φορουμ διαβασε τους κανονες του και δες πως λειτουργει και σιγουρα δεν θα χασεις απο θεμα γνωσεων αλλα και συμβουλων για το αμαξακι σου!
Παλιά 21-11-08, 20:02
nikosauris Offline:
banned

Μοντέλο: toyota auris 1600 3d
Περιοχή: giannitsa city
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 0
nikosauris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
[quote=Roy-D;317374]Νικο ηρεμησε. Ακριβως αυτο λεμε οτι επειδι μπηκατε απο την ιδια συνδεση κινει τις υποψιες οτι ειστε το ιδιο προσωπο,τωρα αν ειναι ενα κοληταρι σου που ηταν σπιτι σου και του ειπες τι να γραψει παλι το ιδιο ειναι!!!!! εγω τωρα κανω υποθεσεις..

φιλε roy δεν εχω κατι μαζι σου αλλα και αυτο που λες παλι δεν παιζει.μπαινω απο το σπιτι μου και δεν μπαινει κανενας αλλος στο ιντρνετ.
ειναι αποκλειστικα δικο μου,οσο για την 320 του 92 οταν ανεβει ο φιλος μου γιαννιτσα για τα χριστουγεννα που ειναι φοιτητης στην αθηνα θα το βινεοσκοπησω.
εγω δεν κολλαω ρε συ roy.
αν εχανα θα το ελεγα.δεν ειμαι κανενας κολλημενος.αλλο αν ετσι δειχνω
Παλιά 21-11-08, 20:04
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ε τοτε μην μας δειχνεις κατι που δεν ισχυει...καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα..τωρα με το 320 του 92 παιζει να το πηρες αν ειναι και σκορπιο το μοτερ!!! παντως 320 του 2002 αποκλειεται!!!!!
Παλιά 21-11-08, 20:09
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 362
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikosauris Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε ντινο εφυγες 1600 auris με 1300 corolla?οκ
με εχεις για ασχετο μαλλον.το auris ειναι δικο μου εγω το αγορασα και εγω το πληρωνω.δεν ειμαι απο αυτους που πληρωνει ο μπαμπας.
πριν ειχα το σταρλετ.απο τα 12 οδηγαω(και δεν το λεω για να δειξω μαγκια)ο μπαμπας μου εχει corolla 94 1.3 και ο αδερφος μου την ε11 1400.
εχω οδηγησει πολλα τoyota και yaris kai avensis kai celica 1800 kai carina καi starlet gt.
δεν ειμαι απο τα παιδακια που πηραν το πρωτο τους αμαξι
και eγω δεν σου ειπα οτι πηρα κανενα τρελο αυτοκινητο(με βαση τα δικα μου δεδομενα) οτι πηρα celica 1800 143ps 2000modelo.που με περναει σαν σταματημενο
.με παρεξηγησες φιλε ντινο
Δεν βρισκω το λογο που τα αναφερεις αυτα κ επισης βρισκω λιγο παιδικο το να απαντησω σε αυτα απλα θα το κανω μονο κ μονο για την αποφυγη λαθος εντυπωσεων...
Θα σου ανταπαντησω λοιπον φιλε Νικο οτι κ γω απτα 12 οδηγαω οπως κ πολλοι αλλοι απο δω μεσα κ εχω οδηγησει ο,τι υπαρχει κ δεν υπαρχει απο ΤΟΥΟΤΑ λογω του οτι ο "μπαμπας" οπως αναφερεις στα λογια σου για 10 χρονια ηταν μεγαλο στελεχος στην ΤΟΥΟΤΑ.
Τωρα το αν πηρα το αμαξι με δικα μου λεφτα η ηταν του μπαμπα η ειναι του μπαμπα νομιζω οτι δε σε αφορα κ δεν εχει να κανει καμια μα καμια σχεση με το θεμα που συζηταμε...

Αν ειμαι καπου λαθος διορθωσε με...

Επισης να πω οτι επιθετικη συμπεριφορα η τετοια προθεση δεν υπαρχει ουτε απτα μελη ουτε απο τη διοικηση του κλαμπ κ του φορουμ...οταν καποιος διαφωνει με καποιον αλλον ειναι απολυτα φυσιολογικο κ γινεται διαλογος κ παραθετει ο καθενας τις αποψεις του....
Οταν ομως ειναι ο ενας λαθος κ οι αλλοι τον διορθωνουν αυτο δε λεγεται επιθεση,απλα γινεται γιατι ειναι αντικειμενικα λαθος το συγκεκριμενο ατομο...

Τελος εχω μια τεραααααααααααααστεια απορια ρε φιλε Νικο θα μου τη λυσεις σε παρακαλω???
Εσενα δηλ δε σε εχει πατησει κανενα αμαξι μεχρι στιγμης απο αυτα που ανοιγεις????Γιατι δε βλεπω να εχεις γραψει κατι τετοιο εστω εδω μεσα σε αυτο το θεμα...

Υ.Γ.Για αποφυγη παρεξηγησεων δεν εχω με κανεναν κατι προσωπικο αλλα ουτε κ με το αμαξι...ισα ισα που μου αρεσει κ η σχεδιαση του.
Παλιά 21-11-08, 20:13
nikosauris Offline:
banned

τα εχω βαλει με 318 cabrio 2004 αυτοματη που φοραει 2000 143 ιπποι valvetronic.συνενοημενη κοντρα.και ημουνα μπροστα 2 αυτοκινητα μεχρι τα 160 οπου κοψαμε

εχω χασει.αν ειναι δυνατον.αλλα τα αλλα ειχαν και παραπανω αλογα και παραπανω κυβικα.σου ειπα παραδεχομαι τις ηττες μου αλλα ξερω και με ποιον τα βαζω γιαυτο δεν χανω συχνα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 22-11-08 στις 11:07. Αιτία: merge...
Παλιά 21-11-08, 22:12
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 380
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε μου το auris δεν ξερω ποσο το αγορασες αλα εντξει... λογικο καποιος να ιποστιριζει τα λεφτα που εσκασε.. αλα μη περημενεις να ακουσεις θετικα σχολια πανω σε αυτα που λες, απλα γιατι ειναι υπερβολες και επιπολεοτητες εσυ περιμενεις να βρεις ατομα να σου σηκωσουν το ''ηθικο και να σου πουν οτι παει καλα εχει δινατοτιτες πολεσ κτλπ'' οχι φιλε δεν ειναι ετσι.. ειναι ενα καινουριο αμαξι μπορεις να κινηθεις ανετα μπορεις να το ευχαριστηθεις αν δεν ζητας πολα που μαλον ζητας περισσοτερα αποσα δινει και περιμενεις να βρεις ανταποκρηση απο θετικα σχολια, μην προσπαθεις να αναδιχθεις γιατι μπορει και ενα αμαξι που δεν πιστευεισ οτι θα σε περασει να σε περασει. οσο για το ΚΙΑ PRO CEED , BMW 116 120 πανε αρκετα καλα οχι για κοντρες δεν ειναι αμαξια για φαναρια επισης το ιλεκτογαζο τις ΒΜW KAI MINI ειναι αρκετα αμεσο σε πλυροφορω

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 21-11-08 στις 22:19.
Παλιά 22-11-08, 03:45
Το avatar του χρήστη nipponpower
nipponpower Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 259
nipponpower είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδια μιας και μιλαγαμε πριν για το ηλεκτρογκαζο του Αουρις, εχετε παρατηρησει οι κατοχοι οτι οταν σανιδωνεις το γκαζι το πενταλ κανει ενα σκαλοπατι πριν τερματισει η διαδρομη του ?
Παλιά 22-11-08, 04:38
Το avatar του χρήστη FANOULA
FANOULA Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: AURIS 1.6
Περιοχή: SERRES
Δύναμη Σεβασμού: 263
FANOULA είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
οσο για το ΚΙΑ PRO CEED , BMW 116 120 πανε αρκετα καλα οχι για κοντρες δεν ειναι αμαξια για φαναρια επισης το ιλεκτογαζο τις ΒΜW KAI MINI ειναι αρκετα αμεσο σε πλυροφορω
Επειδή έτυχε να οδηγήσω αρκετά το mini, η αμεσότητα του γκαζιού του είναι έτη φωτός μπροστά…
και σε ανοίγματα με το auris ήταν ελάχιστες διαφορές… επίσης το mini μια και αναφερθήκαμε σ αυτό φοραει λάστιχο 195 με 15αρα ζάντα, ας βάλει 16αρα με 205… και ας κάνω καμία 20.000 χλμ να ανοίξει λίγο το μοτερακι…
νομίζω ότι θα είμαι άνετα μπροστά.

Α!!! έχει και αντισπην…

Παλιά 22-11-08, 05:40
nikosauris Offline:
banned

πολλοι με βγαλατε τρελο εδω μεσα.εγω μπηκα εδω μεσα για πω την αληθεια και να σας την αποδειξω.οχι μονο λογια αλλα πραξεις(ετσι κερδιζεις παντα,με πραξεις) για να κλεισω καποια στοματα που με κατηγορουν.και θα το κανω.εως τοτε μπορει να λετε οτι θελετε.
παντα φιλικα μιλαω αλλα πολλοι με βγαλατε ψευτη,και αυτο ποναει.για περιμενετε να δειτε τα βιντεακια...και μετα μιληστε
ευχαριστω πολυ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikosauris : 22-11-08 στις 16:28.
Παλιά 22-11-08, 12:44
Το avatar του χρήστη Vavvas
Vavvas Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mazda 2 1,5cc
Περιοχή: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 267
Vavvas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το πιστευω οτι auris μπορει να περασει valvetronic 143ps, εχει και ενας φιλος και δεν παει καθολου καλα αλλα για 160 και πανω δεν μιλαμε εχει τελικες η bmw.
Αν ηταν να κερδιζαμε 0,5-1 δευτερολεπτο απο το αδειο ρεζερβουαρ τοτε ολοι στις κοντρες θα ηταν με λαμπακι

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > TOYOTA AURIS

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Δίσκος Συμπλέκτη Auris 1600 AleXandros_9 TOYOTA AURIS 9 04-04-10 15:37
Περίεργος θόρυβος στο auris 1400 Garazakias TOYOTA AURIS 7 08-04-09 01:52
ΔΥΝΑΜΟ AURIS 1600 MMT PREMIUM ermis16 TOYOTA AURIS 12 09-03-09 14:54
TIPS ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΓΚΑΖΟ AURIS 1600 nikosauris TOYOTA AURIS 20 28-11-08 03:59
Εξατμιση Σε 1400... El Corollinio TOYOTA COROLLA 111(G6) 14 23-03-06 07:22

Page generated in 0,17562294 seconds (83,26% PHP - 16,74% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:09.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com