Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikosauris
φιλε ντινο εφυγες 1600 auris με 1300 corolla?οκ
με εχεις για ασχετο μαλλον.το auris ειναι δικο μου εγω το αγορασα και εγω το πληρωνω.δεν ειμαι απο αυτους που πληρωνει ο μπαμπας.
πριν ειχα το σταρλετ.απο τα 12 οδηγαω(και δεν το λεω για να δειξω μαγκια)ο μπαμπας μου εχει corolla 94 1.3 και ο αδερφος μου την ε11 1400.
εχω οδηγησει πολλα τoyota και yaris kai avensis kai celica 1800 kai carina καi starlet gt.
δεν ειμαι απο τα παιδακια που πηραν το πρωτο τους αμαξι
και eγω δεν σου ειπα οτι πηρα κανενα τρελο αυτοκινητο(με βαση τα δικα μου δεδομενα) οτι πηρα celica 1800 143ps 2000modelo.που με περναει σαν σταματημενο
.με παρεξηγησες φιλε ντινο
|
Δεν βρισκω το λογο που τα αναφερεις αυτα κ επισης βρισκω λιγο παιδικο το να απαντησω σε αυτα απλα θα το κανω μονο κ μονο για την αποφυγη λαθος εντυπωσεων...
Θα σου ανταπαντησω λοιπον φιλε Νικο οτι κ γω απτα 12 οδηγαω οπως κ πολλοι αλλοι απο δω μεσα κ εχω οδηγησει ο,τι υπαρχει κ δεν υπαρχει απο ΤΟΥΟΤΑ λογω του οτι ο "μπαμπας" οπως αναφερεις στα λογια σου για 10 χρονια ηταν μεγαλο στελεχος στην ΤΟΥΟΤΑ.
Τωρα το αν πηρα το αμαξι με δικα μου λεφτα η ηταν του μπαμπα η ειναι του μπαμπα νομιζω οτι δε σε αφορα κ δεν εχει να κανει καμια μα καμια σχεση με το θεμα που συζηταμε...
Αν ειμαι καπου λαθος διορθωσε με...
Επισης να πω οτι επιθετικη συμπεριφορα η τετοια προθεση δεν υπαρχει ουτε απτα μελη ουτε απο τη διοικηση του κλαμπ κ του φορουμ...οταν καποιος διαφωνει με καποιον αλλον ειναι απολυτα φυσιολογικο κ γινεται διαλογος κ παραθετει ο καθενας τις αποψεις του....
Οταν ομως ειναι ο ενας λαθος κ οι αλλοι τον διορθωνουν αυτο δε λεγεται επιθεση,απλα γινεται γιατι ειναι αντικειμενικα λαθος το συγκεκριμενο ατομο...
Τελος εχω μια τεραααααααααααααστεια απορια ρε φιλε Νικο θα μου τη λυσεις σε παρακαλω???
Εσενα δηλ δε σε εχει πατησει κανενα αμαξι μεχρι στιγμης απο αυτα που ανοιγεις????Γιατι δε βλεπω να εχεις γραψει κατι τετοιο εστω εδω μεσα σε αυτο το θεμα...
Υ.Γ.Για αποφυγη παρεξηγησεων δεν εχω με κανεναν κατι προσωπικο αλλα ουτε κ με το αμαξι...ισα ισα που μου αρεσει κ η σχεδιαση του.