Καλησπέρα, πρώτα κατέβασε το νόμο και διαβασέ τον από εδώ
http://www.yme.gr/getfile.php?id=1584 μετά μπορείς να πας αν θες μεμβράνες της Loumar σε κάποιο από τα καταστήματα που λέει εδώ
www.kin.gr και επίσης έχει και τιμές. Εγώ έχω titanium σε όλα εκτός το μπροστινό που έχω μια φυμέ λωρίδα. Γενικά πάντως ισχύει ότι αν το αμάξι έχει καθρέπτες βάζεις στο πορτμπαγκαζ και πίσω πλαινά όσο σκούρο θες, στο μπροστινό καθόλου και στα 2 πλαινά μπροστινά να έχει διαπερότητα φωτός 70% έχει ειδική μεμβράνη γιαυτό και είναι άχρωμη! κόβει μόνο UV, που σημαίνει ότι φαίνεται σαν να μην έχει φυμέ σε αυτά τα τζάμια. Και σου δίνουν και πιστοποίηση για όσα είναι νόμιμα. Αν δεις την δικιά μου δεν έχει τικ για τα μπροστινά επειδή έχω φυμε κανονικό, είναι 38% αντί το 70% που επιτρέπεται. Για προσωπικούς λόγους δεν θέλω να τα βγάλω. Μπορείς σε δημόσιο γιατρό να βγάλεις χαρτί για δερματολογικό πρόβλημα πχ και να έχεις και κατράμια. Παραθέτω φωτο του αμαξιού μου πως δείχνει με τα titanium της loumar και την πιστοποίηση. Αυτό που επιτρέπεται για τα μπροστινά πλαινά είναι το UV 99% που επαναλαμβάνω είναι ΑΧΡΩΜΟ, δεν είναι φυμέ δλδ το χρώμα του.