Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
25-09-08, 20:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
γιατί τα μπροστινά τραβάνε ζόρι. τα πίσω μπορεί να μην αλλαχθούν και ποτέ.
|
17-05-11, 02:45
|
|
|
|
Περιοχή:
Ίλιον
|
|
Καλησπέρα.... Ανοίγω πάλι το θέμα γτ σήμερα έβαλα μπάρα θόλων πίσω.. Εχει βάλει κανείς στο G6 του;; Δν εχω προλάβει να δω οδηγική συμπεριφορά!! Αλλάζει κάτι γτ μου είπαν οτι γίνετε πιο επικυνδηνο το αμάξι στο όριο.. ισχύει; Σε περιπτωση τρακαρισματος; η μπάρα ειναι ultra racing.. Αν κάποιος εχει εμπειρια σε αυτα ας στείλει.
|
17-05-11, 17:11
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos_adamo
Καλησπέρα.... Ανοίγω πάλι το θέμα γτ σήμερα έβαλα μπάρα θόλων πίσω.. Εχει βάλει κανείς στο G6 του;; Δν εχω προλάβει να δω οδηγική συμπεριφορά!! Αλλάζει κάτι γτ μου είπαν οτι γίνετε πιο επικυνδηνο το αμάξι στο όριο.. ισχύει; Σε περιπτωση τρακαρισματος; η μπάρα ειναι ultra racing.. Αν κάποιος εχει εμπειρια σε αυτα ας στείλει.
|
Απ'οσο ξερω απλα οταν ξεπερασεις το οριο πλεον τ'αμαξι θα ''ξεκολλαει'' την ουρα του λιγο πιο αποτομα!
Σε περιπτωση τρακαρισματος αν την φας γερα απ'την μια μερια και η μπαρα δεν ειναι σπαστη εχω ακουσει οτι παιζει μεχρι και να ''παρει'' ο αλλος θολος
Προσωπικη εμπειρια δεν εχω...μονο οσα εχω διαβασει και ακουσει οποτε μην δενεις κομπο οτι λεω
Ποσο σου πηγε η θολομπαρα φιλε μου και απο που την πηρες γιατι με ενδιαφερει κι εμενα?!
|
|
|
|
17-05-11, 19:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
είχα βαλει φίλοι μου αλλά σε starlet glanza, είναι ακριβώς όπως τα λέει ο Themis και ισχύει και για την μπροστινή, αυτη των 3 σημειων (της G6) δλδ μπορει να διπλώσει εκεί που ειναι ποιο πλακέ κα να μην πάρει ο αλλος θολος αν τρακαρει το αμάξι πλάγια, σε περίπτωση όμως που ειναι χειροποιήτη ή κάποιες του εμποριου που ειναι χοντρές και δεν σπάνε καπου τοτε μάλλον θα πάρει και ο άλλος θολος! το αμάξι σε γενικές γραμμές δενει καλύτερα αλλά οντως ειναι ποιο απότομο στο όριο όπως λέτε και παραπάνω. Επειδή μπορεί να ενδιαφέρονται και άλλοι καλό θα ήταν niko να βαλεις φωτογραφιες και να μας πει και καμια τιμούλα! είναι γενικώς κάπως δυσεύρετες οι πίσω θολομπαρες! επίσης αν και ασχετο αλλα αν αλλαχτουν οι μαμα αντιστρεπτικές με καλυτερες aftermarket και ποιο παχιες μιλάμε για τρελες διαφορες! μερικοι το κανουν! επισης υπάρχει μπαρα ψαλιδιων (για μπροστά) και δενει πολυ καλά το αμαξι αλλα μπορει να βρισκουμε κάτω! αυτά για το στήσιμο, γιατι στησιμο δεν ειναι μονο τα αμορτισερ και τα ελατήρια!
http://www.puntogt.gr/index.php?acti... 1470%3Bimage
αυτη πχ σιγουρα θα επερνε ολο το αμαξωμα σε περιπτωση τρακαρισματος!
|
17-05-11, 21:27
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
για πισω θολομπαρα ενδιαφερομουν καποια στιγμη κι εγω, αλλα ακουσα αυτο με το χτυπημα και το αφησα...αυτο που θελω να μαθω ειναι αν παρολο που ειναι πιο αποτομο το αμαξι, το οριο του ερχεται αργότερα?? δηλαδη κερδιζει σε πατημα η' μονο αισθηση (ή τιποτε απο τα δυο )...επισης καποιοι εχουν πει οτι αντιστρεπτικες, δεσιματα απο κατω, ακομη και θολομπαρες συνισταντε γι αυτοκινητα με χρηση σε πιστα...για χρηση σε δημοσιο δρομο ειναι καλυτερα το αμαξι να ειναι ελευθερο....εχει καποιος εμπειρια πανω σε αυτο??
|
17-05-11, 21:45
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μιλτο (αν θυμαμαι καλα), ειναι δεδομενο οτι αν σκληρυνεις την αναρτηση θα χασει το αμαξι κατι απο την πρακτικοτητα του στην καθημερινη μετακινηση. Απο κει και περα, ειναι ο καθενας το τι θελει να κανει και τι απαιτησεις εχει. Στο κατω κατω, απο τη στιγμη που ξερεις λιγο πολυ την κατασταση του δρομου απλα αποφευγεις τις πολλες ανωμαλιες, αν και ειναι σχετικο γιατι αποφευγεις μια πεφτεις σε αλλη. Το βασικοτερο δε, ειναι οτι απλα κοιτας αν σε εξυπηρετει εσενα μια τετοια κινηση.
Τωρα, επειδη ανεφερες και την θολομπαρα, μπορω να πω οτι δεν ειναι στα μειον τουλαχιστον για μενα. Τις λιγες φορες που εχω οδηγησει την 101 μετα που εβαλα την μπαρα, απλα πιστευω δεν θα μπορουσα να διαθεσω καπως αλλιως τα λεφτα την μπαρας.
|
17-05-11, 22:00
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
σωστος στο ονομα ....για την αναρτηση γνωριζω, την εχω πατησει ηδη σ αυτον τον τομεα με τα ελατηρια..αλλα δεν τ αλλαζω, δειχνει ωραιο το ατιμο... τι τιμες παιζουν για τις πισω μπαρες δηλαδη?
|
17-05-11, 22:07
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Φιλε μου ειλικρινα δεν ξερω, και βασικα ολοι μας περιμενουμε νεοτερα του nikos adamo, μιας και τις μπαρες αυτες τις κοιταζω μηνες τωρα. Λογικα θα χουν γυρω στο 100αρι. Τι ελατηρια φορας αν επιτρεπεται?
|
17-05-11, 22:09
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
τα Η&R εχω με -3cm χαμηλωμα......
|
17-05-11, 23:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Οι corolles μας (111) δεν ξέρω για όλες έχουν από μαμα αντιστρεπτικές μπρος-πίσω, απλά αν τις αλλάξουμε και βαλουμε άλλες σκληρότερες (aftermarket προφανώς) μπορουμε να επιτύχουμε καλύτερα κρατήματα ακόμα και με την μαμα ανάρτηση! λογικό αφού το αμάξι θα παίρνει μικρότερες κλισεις στις στροφές! τωρα την πίσω θολομπαρα εγω την θεωρώ too much για νορμαλ ΙΧ αμάξι. Αν καποιοι μπαινουν πιστα κτλ οκ (όπως οι φιλοι με σταρλετ που ανέφερα πριν) αλλα εγώ δεν θα έβαζα! + οτι εμποδίζει που έχω πίσω Subwoofer και ενισχυτή και εμποδίζει και αν γεμίζουμε το πορτμπαγκαζ με πράγματα!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16703796 seconds (82,24% PHP - 17,76% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:44. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|