Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
13-02-08, 23:31
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αμα δεν σε πειραζει να χαλασεις την προσοψη τοτε αξιζει να βαλεις αλλο mp3 με usb και να ησυχασεις.Και καλυτερο ενισχυτη θα εχει (συνηθως τα καινουρια ειναι 4x50) και δεν θα μπλεξεις με κινεζικα προιοντα που δεν εχουν καθολου καλη φημη.
|
14-02-08, 02:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Το ξέρουμε ρε συ Παναγιώτη αυτό... Άμα θέλεις βάζεις και με αναδιπλούμενη οθόνη και συνδέεις και playstation επανω και συνδέεσε και στο ιντερνετ με carpc.
Εδω μιλάμε ότι βρήκαμε μια λύση για να μη βγάλουμε το μαμα ραδιοcd, να μη χάσουμε το trip computer, να μην μπλέξουμε με βαλε-βγαλε-κρυψε προσόψεις αλλά να έχουμε τη χαρά του Mp3.
Πίστεψε με το στοίχημα ήταν δύσκολο...
Εγω το ξαναλέω... Φυσικά και υπάρχουν πολύυυυ καλύτερες λύσεις (και ακριβότερες) αλλα για καποιον που θελει να κρατησει το μαμα ηχοσύστημα πιστευω ειναι μια αξιοπρεπέστατη και οικονομικότατη λύση.
|
|
Προέκταση καλωδίου |
|
14-02-08, 10:56
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
|
|
Προέκταση καλωδίου
Μια συμβουλή σε όσους το βάλουν:
Το xcarlink συνδέεται στη πίσω πλευρά του ράδιοcd όπως πολύ ωραία περιγράφει στην αρχή του τόπικ ο Μιχάλης. Καλό θα ήταν να μην το συνδέσετε απ'ευθείας αλλά να βρείτε (αν υπάρχει) μια προέκταση καλωδίου την οποία θα συνδεσετε πίσω στο στο ραδιοcd και στην άλλη άκρη της να συνδέσετε το xcarlink.
Αυτό είναι καλό γιατί αν -ο μη γένοιτο- χαλάσει το xcarlink, δεν θα χρειαστεί να ξαναβγάλετε έξω τη κονσόλα για να αποσυνδέσετε το xcarlink από το βύσμα του radiocd.
Για σας που έχετε pre-f/l, ίσως ο αντάπτορας κάνει την δουλειά, για τους υπόλοιπους με facelift (όπως εγώ) δεν ισχύει κάτι τέτοιο...
14-02-08, 11:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Είναι πολύ κοντός ο αντάπτορας. Δεν φτάνει για να γίνει αυτό που λες...
Και το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι? Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί προέκταση για αυτό το καλώδιο για τον πολύ απλό λόγο ότι οι φίσες δεν είναι universal... Δεν θα τις βρεις δλδ σε καταστήματα με ηχοσυστηματα κτλπ. Ειναι ΤΟΥΟΤΟ-φίσες. Εγω έφαγα τη γη να τις αναζητήσω και τελικά μετά από τρελόοοοοο ψάξιμο βρήκα ότι υπάρχει ανταπτορας (και τον κωδικό του) που όπως περιγράφω, είναι ΤΟΥΟΤΑ part...
Δυσκολα τα πραγματα λοιπόν... Το είχα σκεφτεί και εγω αυτο που λες αλλά...
|
14-02-08, 11:44
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
|
|
Ίσως μόνο με πατέντα... αλλά εγώ να πω την αλήθεια, δεν είμαι και πολύ του hardware
14-02-08, 13:04
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
|
Ρε Μιχαλη , εκατσες και εμαθες Ρωσικα?????
Σε ευχαριστω!!!!!! Τωρα για κερασμα , πρεπει να προτεινεισ πρωτα τι θα ηθελες........
Τελος για προετκταση , γινεται , αλλα θελει δουλιτσα...... Και κατι αλλο. Αγου αυτος στο μηχανημα εχει τετοια ΤΟΥΟΤΟ-φισα , δεν θα μπορει να εχει και να φταξει και μια προεκταση , ο κατασκευαστης του? Τεσπα , δεν ξερω γιατι δεν το εχουνε κανει....
|
15-02-08, 11:40
|
|
|
|
|
|
Λοιπον αυτοι οι κινεζοι δεν παιζονται! Του εστειλα μαιλ για να τον ρωτησω ενα υπαρχει μοντελο με το παλιο βυσμα. Τι μου απαντησε????
Στα ελληνικα θα το γραψ¨ω: Φιλε μου , σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου!! Το προιον ειναι παρα πολυ καλο και θα μεινεις ικανοποιημενος! Η τιμη του ειναι "τοσο" . Να εισαι χαρουμενος και να χαιρεσαι την οικογενεια σου"
Ασχολιαστο........
Μηπως δεν εχει με το παλιο βυσμα????
ΥΓ: Του ξαναεστειλα mail
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη electro : 15-02-08 στις 11:48.
Αιτία: φισμα = φισα + βυσμα
|
15-02-08, 11:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
φίσμα = φίσα + βύσμα?
|
15-02-08, 11:49
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
φίσμα = φίσα + βύσμα?
|
Σκεφτομουν να βαλω φισα , αλλα το αλλαξα σε αυτό που φανταζόμουν οτι θα το εγραφα......
@ Μιχαλης : Αμέσως εσυ!!!!
|
15-02-08, 13:55
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Λοιπον αυτοι οι κινεζοι δεν παιζονται! Του εστειλα μαιλ για να τον ρωτησω ενα υπαρχει μοντελο με το παλιο βυσμα. Τι μου απαντησε????
Στα ελληνικα θα το γραψ¨ω: Φιλε μου , σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου!! Το προιον ειναι παρα πολυ καλο και θα μεινεις ικανοποιημενος! Η τιμη του ειναι "τοσο" . Να εισαι χαρουμενος και να χαιρεσαι την οικογενεια σου"
|
Σ' όλους αυτό στέλνει...copy paste το κάνει...άσε που σε μένα είπε 86 το ένα, στον nuntius 83...όσο θέλει λέει!
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........
http://www.e-metakomisi.gr
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16963506 seconds (82,26% PHP - 17,74% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|