Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
28-05-09, 11:44
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαϊδάρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
οι Τουοτα ανεμοθραύστες μπαινουν απο την εξωτερική πλευρά της πόρτας ενώ οι aftermarket σφηνώνουν (και κολλιούνται) μέσα απο το λάστιχο.
Όσον αφορά στον τρίξιμμο με το τζάμι με τους Τουοτα λογικά δε θα δείς διαφορά (κάποιος που τους εχει βαλει ας πει τη γνώμη του). Με τους aftermarket μπορω να πώ ότι χειροτερεύει η κατάσταση γιατι πλέον χτυπάει το τζάμι στον πλαστικο ανεμοθραύστη. Βεβαια εγώ εχω κολλήσει δυο κομματάκια αυτοκόλλητα σουγκαράκια (καστομιά ) και το έσωσα.
Τώρα για αεροδυναμικούς θορύβους τουλάχιστον για τους aftermarket που έχω δεν εχουν προσθέσει θόρυβο.
28-05-09, 12:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Οι ανεμοθραύστες εάν έχω καταλάβει καλά, κουμπώνουν εσωτερικά των δρόμων που κινήτει (ανοίγει-κλείνει) το παραθυρο, με αποτέλεσμα να το σφίγγουν κατά κάποιο τρόπο και έτσι να μην τρίζει. Το έχει ανάφέρει κάποιο μέλος παλαιότερα και είπε ότι με αυτό τον τρόπο του σταμάτησαν οι τριγμοί.
28-05-09, 14:29
|
|
Administrator
|
|
|
|
Ετσι ακριβως ειναι Αντρεα! Δυστυχως σε εμενα δεν κολλανε καλα με την ταινια διπλης οψης στο σημειο διπλα στον καθρεπτη.. την εχω αλλαξει ηδη 2 φορες στο μαγαζι που τους εβαλα..
Καθε ιδεα ευπροσδεκτη!
|
|
|
28-05-09, 14:29
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι εγώ για τους ανεμοθράυστες τους γνήσιους; Επειδή έχω το γνωστό πρόβλημα με το τρίξιμο των εμπρός παραθύρων και εφόσον βλέπω ότι οι επεμβάσεις που κάνουν στην αντιπροσωπεία προσφέρουν μόνο προσωρινό αποτέλεσμα, έχω ακούσει ότι η τοποθέτηση ανεμοθραυστών σταματά το τρίξιμο αυτό. Είμαι πρόθυμος να τους τοποθετήσω αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τυχόν αεροδυναμικούς θορύβους που δημιουργούνται. Έχουν γραφτεί διάφορα εδώ μέσα για αυτό το θέμα αλλά δεν έχει γίνει απολύτως ξεκάθαρο εάν προκαλούνται εκνευριστικοί αεροδυναμικοί θόρυβοι ή όχι. Μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτό;
|
Φίλε corollapatra, σε διαβεβαιώ ότι είναι πεταμένα λεφτά (παθών). Τα παράθυρα τρίζουν όπως πάντα (όταν είναι λίγο ανοιγμένα) και αυξάνει σημαντικά το θόρυβο πάνω από 100-110, έστω και με λίγο αέρα. Αν φυσάει αρκετά και δοκιμάσεις να πλησιάσει την τελική (που μάλλον την κόβει) κάνει τόσο θόρυβο που νομίζεις ότι θα ... πετάξει!
|
28-05-09, 14:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Φίλε CTS03 ήσουν κατατοπιστικότατος... Θενκ γιου...
28-05-09, 14:56
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Σε κάποιες περιπτώσεις με βολεύουν, όπως για σπορ οδήγηση σε συνεχείς στροφές μέχρι 100-110, με ανοικτά παράθυρα να ακούγεται η μηχανή, αλλά άμα βγώ στην εθνική μετανιώνω φρικτά!
|
28-05-09, 16:19
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
παιδια εγω μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι.και στην εθνικη βγηκα χτες και εκανα πανω απο 300 χλμ και σημερα το ιδιο. ουτε στους καθρεπτες με ενοχλουν ουτε τιποτα τετοιο.και με σχετικα υψηλες ταχυτητες 150-170 κανενα παλι προβλημα. και ειναι και πολυ ομορφοι....τουλαχιστον εγω τους ευχαριστιεμαι. και οσο για το τριξιμο...παλι το ιδιο ενοχλητικο ειναι.καμια διαφορα.
28-05-09, 16:42
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χανια Κρητης
|
|
λοιπον παιδια οι ανεμωθραφτες που μπαινουν μεσα στο λαστιχο(τσιμουχα)κανουν ζημια στον γρυλο(εχω αλαξει αμετριτους και ειναι αυτο η ετια )οσοι ειχαν βαλει στα τουοτα τους ανεμοθραφτες εχουν προβλημα γιατι στο σηγκεκριμενω σημειο που μπαινει ο αν..φτης αυτος που κατασκευασε το αυτοκινητο εχει αφηση χωρο μονο για το τσαμι φαντασου εσυ να πας να βαλεις ενα δευτερο τσαμι εκει τη θα κανει ο γρυλος θα ζωρισετε να ανεβη οταν κληνει το τζαμι κατω στον οδηγο του γρυλου εχει ενα πλαστικο που σιγα σιγα φαγωνετε το τζαμι αποκτα μποσικα και καπια ωραια μερα σου μενει στο χερι .παιδια ειμαι φανοποιος αυτα τα βλεπω καθε μερα αν θελεται να βαλεται αν..φστες βαλτε εξωτερικους μην βαλεται μεσα στην τσιμουχα ειναι σαν μεσα πχ στο παπουτσι που φωρατε βαλεται αλλο ενα
|
28-05-09, 17:03
|
|
Administrator
|
|
|
|
Οντως εχεις δικιο.. οταν κλεινω το τζαμι τελειως ακουω το μοτερακι να ζοριζεται λιγο..
Η μονη λυση ειναι να μην κλεινεις τα τζαμια τελειως, να τα αφηνεις λιγα χιλιοστα κατω απο τον ανεμοθραυστη μαλλον..
28-05-09, 17:22
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
φιλε κωστα η αληθεια ειναι οτι ζοριζεται πολυ ο γρυλος ητε χειροκινητος ητε ηλεκτρικος. επειδη εχω φορεσει σε δυο αυτοκινητα τους ανεμοθραυστες (το δικο μου και του πατερα μου).απλα θελω να πω οτι οταν φορεσουμε για πρωτη μερα τους ανεμοθραυστες πρεπει τα παραθυρα να ειναι κλειστα για ολη την υπολοιπη μερα. το υλικο τους ειναι πλαστικο και με το να ειναι κλειστα τα παραθυρα περνουν τη φορμα του παραθυρου και καθοντε απολυτα στη θεση τους. ακομα εινα πολυ καλο αν το αφησουμε στον ηλιο για καποια ωρα με κλειστα τα παραθυρα παλι για να σφιξουν. και ετσι ζοριζεται πολυ λιγοτερο ο γρυλος και δε φθειρεται.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17617106 seconds (83,27% PHP - 16,73% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|