Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E*101 1992>1996 |
|
|
21-03-08, 16:42
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ευτηχώς έχω γνωστό στο Κτεο Αλεξανδρούπολης κι όταν θα περάσω όλα μέλι γάλα. Φυσικά θα γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος μπας και τρέχει τίποτα αλλά κατα τα άλλα στον αφρό.....
|
25-09-08, 16:12
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Επαναφερω το θεμα του ΚΤΕΟ, με αφορμη τον ελεγχο του μικρου αυτοκινητου της οικογενειας (Swift 1.0). Ολα καλα με το αυτοκινητο, μονο που μου βρηκαν 2 κουλα ζητηματα:
1) Το πρωτο αφορα την μπαρα ψαλιδιων, οχι για να την ξηλωσω, αλλα τους εκανε μεγαλη εντυπωση το πως "καταφερνουμε" και οδηγουμε το αυτοκινητο.
2) Το αλλο πιο κουλο αφορα τις λαμπες που εχω μπροστα. Πως μπορω λεει και οδηγω με αυτες τις λαμπες και δεν εχω στουκαρει ακομα? Τις λαμπες μου τις ειχε δωσει ο Φανης, αλλα προς Θεου δεν του ριχνω ευθυνες. Θελω απλα αν μπορεις Φανη να μου πεις αν σου χουν ξαναναφερει κατι τετοιο για αυτες τις λαμπες (που τις ιδιες μου εδωσες και για το Corolla τοτε με την ιστορια του σασμαν).
Θελω τις αποψεις σας γιατι αυτοι θα μας τρελανουν. Να σημειωσω οτι οι λαμπες ειναι τυπου Xenon.
|
25-09-08, 16:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Εχω παρομοιες λαμπες και μου ειχαν πει κι εμενα κατι αναλογο! Τα λογια του τεχνικου ακριβως ηταν "Και δεν βλεπεις καλα με αυτες τις λάμπες, αλλα και σταβωνεις αυτους που ερχονται αντιθετα!".
Εγω παντως μια χαρα βλεπω ειναι η αληθεια...
το μέλλον όμως?
|
25-09-08, 16:32
|
|
|
|
|
εχω κ εγω τετοιες λαμπες αλλα οταν περασα κτεο δεν τις ειχα φορεσει ακομα..το περιεργο ειναι πως δεν γινεται να στραβωνουν κ να μην φωτηζουν κ καλα!
αυτο που εχω παρατηρησει παντος εγω με τις δικες μου ειναι οτι οντος εχουν μια μεγαλη διαφορα με τις κανονικες..εχουν μυομενο φως αλλα οχι οτι στραβωνουν!!
|
25-09-08, 16:57
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ρε συ Μπαμπη (σωστα δε λεω??) το θεμα ειναι οτι δεν στραβωνουν. Και τα δυο αυτοκινητα εχουν κανει πολλα χιλιομετρα απο τοτε που τις εβαλα, εντος και εκτος πολης με σχεδον ολες τις συνθηκες φωτισμου, και δεν υπηρχε προβλημα οτι τυφλωνα τον αλλον. Αν γινοταν κατι τετοιο δεν θα μου επαιζε ο αλλος τα φωτα?
|
25-09-08, 18:42
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
ερωτηση οταν πισο το σηματακι γραφει 08 πρεπει να το παω τελος του 08 για κτεο?
|
3 Εβδομάδες πρίν ή 1 εβδομάδα μετά από την ημερομηνία που είχες περάσει τελευταία.
|
25-09-08, 23:30
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Ρε συ Μπαμπη (σωστα δε λεω??) το θεμα ειναι οτι δεν στραβωνουν. Και τα δυο αυτοκινητα εχουν κανει πολλα χιλιομετρα απο τοτε που τις εβαλα, εντος και εκτος πολης με σχεδον ολες τις συνθηκες φωτισμου, και δεν υπηρχε προβλημα οτι τυφλωνα τον αλλον. Αν γινοταν κατι τετοιο δεν θα μου επαιζε ο αλλος τα φωτα?
|
ναι καλα το λες Μπαμπη με λενε
Αυτο που εγραψα ηταν απαντηση στο μηνυμα του NyO για αυτο που του ειπαν οι τεχνικοι..για να γινω πιο κατανοητος εννοουσα οτι ναι οτι δεν φωτιζουν αρκετα αλλα οχι οτι τυφλονουν..
|
26-10-08, 02:57
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παιδιά να ρωτίσω και εγώ κάτι...
Το αμάξι μου είναι Ιούνιο / 2005 μοντέλο
Κτέο πότε πρέπει να περάσω ? και πός θα μάθω ακριβείς ημερομηνίες ?
|
|
|
26-12-08, 20:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εμένα η γνώμη μου για τις λάμπες xenon είναι αρνητική! όσα αμάξια έχω δει και έρχονται προς εμένα ακόμα και σε ευθείο δρόμο με στραβώνουν και πάντα τους βριζω (από μέσα μου). Δεν είναι ανάγκη για να βλεπει αυτός καλύτερα να στραβώνει τους άλλους! και δεν καταλαβαίνω πως γίνεται μερικοί (όχι από εδώ μέσα) να λένε ότι δεν στραβώνουν! εμένα προσωπικά με ενοχλούν τρομέρα! δεν σημαίνει οτι επειδή δεν παίζω γενικά τα φώτα δεν με στραβώνουν, απλά βαριέμε να το κάνω, σε μερικά τσιπ όμως που είναι ψηλά και με στραβώνουν περισσότερο τους ανοιγω τα μεγάλα φώτα στην μάπα, γιαυτό και δεν βάζω, έχω απλές λάμπες με ποιό λευκό φως. Εγώ ΚΤΕΟ περνάω προς το τέλος Ιανουαρίου και έχω πρόβλημα με φυμε μιάς και έχει αλλάξει ο παλιος νόμος. Πρέπει να αλλάξω τις ζελατίνες στα πλαινά τζάμια οδηγού-συνοδηγού μιάς και έχω titanium σε όλα εκτός το μπροστινό της Loumar. Μίλησα μαζί τους και δεν έχουν ακόμα την επιτρεπόμενη ζελατίνα για διαπερατότητα φωτός 70% που λέει η νομοθεσία και πρέπει να περιμένω τις αρχές του χρόνου για να τα αλλάξω και να μου βγάλουν πιστοποίηση. Να πω ότι στα πίσω επιβατών και μπαπριζ από την στιγμή που το όχημα φέρει πλευρικούς καθρέπτες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ούτε και απο φυμε λωρίδα στο μπροστινό παμπριζ.
|
29-01-09, 16:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Edit: Δημήτρη στο καθαρισα το τοπικ και μετεφερα την άλλη συζήτηση/διαμάχη εδω:
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=16533
Υ.Γ.: Δεν θελω να μου στεναχωριεσαι!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 29-01-09 στις 16:05.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17608690 seconds (82,53% PHP - 17,47% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|