Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-10-07, 23:59
Το avatar του χρήστη giwrgos20v
giwrgos20v Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: 200sx
Περιοχή: κορυδαλλος-νικαια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 239
giwrgos20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ελα ρε παιδια βαρεθηκα να διαβαζω ασχολουμαστε με βλακειες και ο ενας διαφωνει με τον αλλον οποιος θελει το βαζει και βλεπει τι γινεται για παρτη του εμενα το θεμα με κουρασε νομιζω και αλλους

παντα φιλικα
γιωργος

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-10-07, 15:37
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε παιδια το φοραω πανω απο μισο χρονο τωρα τι πειρακια λετε κτλ εγω τα βλεπω κ απλα γελαω συνεχιστε μου φτιαχνετε την διαθεση....
εχω αρχησει κ καιω κ λαδια απο τοτε που βαλα τα βαγνητακια...α μου πηδαει κ τα cd και δεν κλεινει κ καλα η πορτα....τα μαγνητακια φταινε

αχαχαχαχχα.... Έγραψες!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-10-07, 15:47
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 380
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε παιδια το φοραω πανω απο μισο χρονο τωρα τι πειρακια λετε κτλ εγω τα βλεπω κ απλα γελαω συνεχιστε μου φτιαχνετε την διαθεση....
εχω αρχησει κ καιω κ λαδια απο τοτε που βαλα τα βαγνητακια...α μου πηδαει κ τα cd και δεν κλεινει κ καλα η πορτα....τα μαγνητακια φταινε
χαχαχαχα εχεις σκεφτει την περιπτωση να αλαξεις μηχανικο και φαναρτζη??? ισος αρχισε το μαγνιτακι να σιρικνωνει το αμαξι σου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-10-07, 00:04
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κ μενα γιατι και το βαλα κ ειπα κ ολας τις διαφορες κτλ στον 4εφε
αλογα με μαγνητες χοανες τελικα σιδεροσωληνες κτλ δεν βλεπετε κανα γατακι κατι γινετε
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-10-07, 15:04
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 362
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το θεμα ειναι οτι αυτοι που το εχουν βαλει κ εχουν δει διαφορα λενε τα αποτελεσματα τα οποια διαψευδουν αυτοι που απλα εχουν ακουσει η εχουν διαβασει κ δεν το εχουν πιασει καν στα χερια τους οχι να το βαλουν στο αμαξι...
τι να πω ρε παιδια ελεος....ο καθενας λεει το μακρυ του κ το κοντο του κ γινεται ενα μπαχαλο...το θεμα ξεκινησε αν γνωριζει καποιος κατι για αυτο το μαραφετι...οποιος γνωριζει ας πει κ ειπαν αυτοι που το εβαλαν κ το εχουν ακομα...οι υπολοιποι μιλανε απλα ετσι για να ποσταρουν?ΕΛΕΟΣ μεταξυ σοβαρου κ αστειου φοβαμαι οτι με την προκαταληψη που εχουν μερικοι θα αρχισουν να λενε στα σοβαρα αυτα που λεει ο pwpopali για χαβαλε...μου τριζει το τασακι,τρεμοπαιζει η μπλαφονιερα,ακουω ενα τσικ μετα τα 200 κλπ...

Υ.Γ.δε θελω να θιξω καποιον αλλα αγανακτω μερικες φορες...αν κανω καπου λαθος διορθωστε με.
Υ.Γ.2 εγω την παρασκευη θα φερω ενα δωρο στον Kyro για να το δοκιμασει επειδη προσφερθηκε κ θα το κανω μονο κ μονο για να σας αποδειξω οτι αν δε δοκιμασεις μην το ανοιγεις το ριμαδι κ κατηγορεις η παινευεις κατι που δεν εχεις δει καν πως ειναι...
Παλιά 04-10-07, 15:28
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 380
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
λοιπον να πω και γω την δικια μου εμπιρια λοιπον ειχα παει στην εκθεση πριν ενα δυο χρονια νομιζο στην εκθεση auto exelixis και το ειδα φορεμενο σε ενα gtr skyline mple (oxi αφτο με την αερογραφια στο μοτερ το μονοφθαλμο τουμπανο) λοιπον ειδα το κιτρινο μαγνιτακι και τα κοκινα μανταλακια τα λεο εγο που μπενουν στο κολαρο τοτε ειχα τιν 90αρα λοιπον μπενω στο κοπο και παω τιν επομενη μερα στο μαγαζι και τα περνω κανο 4 γεμισματα στο ρεζερβουαρ για να πιστω οτι ενταξυ χωρις να το τσαρουχωσω λογικα θα ειναι ετοιμο και θα δουλεβει .... λοιπον εχω αλο ενα φιλο ο οποιος εχει το ιδιο 90αρι σε κοκκινο εγω σε ασιμι ειχαμε συνενοηθει να το παρει ενας και να το ελεγξουμε αφου επαιζε και η επιστοφη....μπορω να πω οτι οταν το εβαλα για καποιο λογο το αμαξι μου σταματισε να μυριζει ελαχιστα καφσιμο κανω οτι κανω και κατεβαινουμε υποδρομο 95 βενζινα εγω 95 και ο αλος και τα δυο ανοιγανε μαζι καποτε και τελικιαζανε μαζι υπιρχε μια μικρη διφορα και τα 2 ιταν μετριμενα
75.3hp 75.7 12v και τα 2 μαμα οι φοτο που ειχα βαλει ειναι αρκετα ποιο μετα και παμε λοιπον ιποδρομο και τα τσαρουχονουμε και ξεκινανε μαζι και στισ 5100 ενιωθα το αμαξι να στεγνωνει ενο πριν 4 ευδομαδες πιγαιναν σινεχεια μαζι ουτε ο ενας ουτε ο αλοσ μπροστα και σινεχεια βγενο του αλαζω θεση παλι τα ιδια και το δινο στο παιδι περνανε 2 μερεσ και βαζουμε βενζινα απο το βενζιναδικο του το φοραμε και μετα απο 5 χιλιομετρα το αμαξι ειχε ασταθεια στο ρελαντι το παμε πισο και μετα απο τιν αφερεσι του ολα ιταν οπως πριν εξιγιστεμου τι εγινε ? αντιθετα με το vitara της μανας μου που το τοποθετησα και ηταν σαν να μην υπηρχε δεν το τραβξα βιντεο για να πιστειτε οποτε δεχομε οτι και αν πειτε εγω παντος θα παραμεινω σε αυτο που ειδα καρτα καυσαεριον δεν πηγα να ελενξω το αναφερο δεν ασχολιθικα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 04-10-07 στις 15:43.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-10-07, 16:21
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Και εσυ ρε Ντινο μην τα παίρνεις. Δικαιολογημένα έχουμε τις επιφυλαξεις μας για τον ακόλουθο και μόνο λόγο.
Προσωπικά μου φαίνεται περίεργο που μεγάλες εταιρίες, κολοσσοί στο χώρο του αυτοκινήτου και της εξέλιξης αυτού (Τoyota, VW κτλπ) με τα καλύτερα εργαστηρια και πολλά χρόνια στην πλάτη τους σε πειραματισμούς, δοκιμές κτλπ, και που έχουν εξελίξει 100 φορές πιο πολύπλοκα ηλεκτρονικά συστηματα, δεν έχουν σκεφτεί κάτι ανάλογο και κάτι τοσο απλό.
Δεν λέω, μπορεί να εχεις και δικιο, αλλά πιστευω δικαιολογημένα υπάρχουν κάποιες επιφυλάξεις/απορίες/αντιρρήσεις.
Θα σε καλμάρω όταν θα τσουγκρίζουμε στη Λουτσα τα ice-coconut !!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-10-07, 16:25
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ντινο φερε και σε μενα ενα που καιω πιο πολυ βενζινη απο τον κυρο
Παλιά 04-10-07, 18:11
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 362
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
ντινο φερε και σε μενα ενα που καιω πιο πολυ βενζινη απο τον κυρο
εσενα Πανο δε σε σωζει ουτε ο ηλεκτρομαγνητης που σηκωνουν τα αμαξια με το γερανο....χαχαχαχαχαχαχαχα
Παλιά 04-10-07, 18:56
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε σεις ελεος ειναι γυφτια μια τουοτα να μαζεψη την καταναλωση της ετσι με ενα μαγνητακια....ολοκληρη μελετη εκαναν απο τον 4εφε και πηγε στο vvti γιατι την βαζετε τοσο χαμηλα σε ενα μαγνητη?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pwpwpali : 04-10-07 στις 19:33.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλτρο καυσιμων christos86 SUPPORT 1 26-10-15 19:44
Μετρητης καταναλωσης καυσιμων vinakos7 TOYOTA COROLLA 111(G6) 8 17-07-13 19:29
ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.. Fanis www.LpgPower.gr 14 14-12-11 18:44
KOΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.... NIKOS.99 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 7 07-05-11 21:57
Συστημα Α.Β.S. madvinegar Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 18-10-07 19:12

Page generated in 0,21459389 seconds (84,26% PHP - 15,74% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:01.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com