Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
21-09-07, 12:41
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Μοσχάτο
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καλημερα παιδια.
Να σας πω, εγω το εχω αλλαξει το τιμονι μου εδω κ 4 χρονια περιπου γιατι ειχε γινει πολυ χαλια κ εβαλα ενα OMP δερματινο που κ αυτο εχει αρχισει να χαλαει!
Δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο κ τα λεφτα.
|
21-09-07, 14:20
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τα πλαστικά τιμόνια και λεβιέδες είναι η καλύτερη δουλειά. Όπου πέφτει αλουμίνιο χαλάει. Εδώ μέχρι και το swatch μου ήθελε άλλο μπρασελέ γιατί είναι αλουμίνιο με αμμοβολή υποτίθεται και στην 3ετία κόντευε να κοπεί και είχε και 40ευρωπουλάκια...έλεος δηλαδή.
Άμα αρχίσουν να φθείρονται το κόβω να πηγαίνω το τιμόνι σε ταπετσέρη για ντύσιμο και τον λεβιέ να τρώει πέταμα και να μπαίνει τίποτα πλαστικό στη θέση του...εδώ κοντεύω να αλλάξω πάλι δίσκο...δε λέει να αλλάζω και δερματίνες...
21-09-07, 16:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγώ λέω να αρχισουμε να οδηγούμε με μεταξωτά γάντiα και μεταξωτά σωβρακα (μιας και εχουμε και επιδέξιους κώλ@υς) ώστε να μην χαλάμε με τον ιδρώτα μας ή/και την τριβή τα διάφορα μέρη που ακουμπαμε όπως τιμονι, λεβιε, καθισματα κτλπ...
Τι λέτε ???
|
24-09-07, 01:44
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Εμένα πάντως έχει φθαρει λίγο παραπάνω στην αριστερη πλευρα (κραταω το τιμονι πιο πολυ με το αριστερο) αλλά δεν παω να αλλαξω τιποτα. Μια χαρα ειναι και ας γινει οπως θέλει. Δεν θα τρεχω στις αντιπροσωπίες 3 φορές το μηνα. Εδω για τα σερβις του που πρεπει να πηγαινω και βαριεμαι απίστευτα.
Θα σας πρότεινα να μην "χαλιεστε" τοσο πολυ ψυχικά για τετοια θεματα... Αν είχε κάτι σοβαρο, οκ... αλλά για τετοια θέματα ζηλευω την υπομονη και την όρεξη σας.
Γνώμη μου.
|
πες τα......ετσι ημουν κ γω....ολο καθαρισμα και εβλεπα το παραμικρο, οσπου μου ειπε μεγαλη ατακα ο πατερας μου........¨ το αυτοκινητο πρεπει να ειναι δουλος σε εμας, οχι εμεις σε αυτο."
|
24-09-07, 02:12
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
σωστος ο μπαμπας
|
24-09-07, 14:23
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Κι εμένα έτσι μου λέει...αυτό μας υπηρετεί κι όχι εμείς αυτό...έλα όμως που αυτός είχε την ΚΕ30 που ούτως ή άλλως ήταν σκυλί και δεν ήθελε τίποτα;
Πάντως παραέχουμε γίνει ψειριάρηδες...
15-10-07, 21:17
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
λοιπον παιδια 50 ευρω για επισκευη τιμονιου...
|
15-10-07, 21:20
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
λοιπον παιδια 50 ευρω για επισκευη τιμονιου...
|
Λεγε τωρα τι,που και πως????Ξερασε τα ολα σκουληκι!!!
15-10-07, 21:36
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
η τιμη ειναι στο περιπου....η ερωτηση ηταν ενα δερματινο τιμονι που χει γδαρθει ποσο μπορεις να το φτιαξει κ μου πε περιπου 50 ευρω...δουλεια του δεν εχω δει σε τιμονι...ακομη μου πε οτι αυτο τον καιρο δεν προλαβαινει...<δουλευει μονος>...βεβεα το καλυτερο ειναι να περασει απο κει οποιος ενδιαφερεται...να δει κ να του πει ακριβως κ ποτε μπορει.
μενεμενης η 8-9 η 11-2 ειναι στον ταυρο<ειναι λιγο πακετο να το βρεις αντε να παιρνουμε κανα ναβι :P>
|
19-10-07, 14:54
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Το δικό μου επειδή είναι η έκδοση terra δεν έχει δερμάτινο τιμόνι, ενώ έχω αλλάξει το μοχλό με το δερμάτινο της τογιότα. Εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχει πάθει τίποτα ούτε το δέρμα ούτε το αλουμίνιο. Πάντως κάποτε είχα γνωρίσει ένα παιδί που συνεργαζόταν με Conolly και μου είχε πει πως παίρνουν γύρω στα 270 ευρώ (πριν 1,5 χρόνο) για να σου βάλουν δέρμα στο τιμόνι, ενώ ίσως αμα το πήγαινα να μου έκοβε γύρω στα 100€ από αυτήν την τιμή. Πάντως και το δικό μου τιμόνι έχει αρχίσει να ξεφλουδίζει σε 1-2 σημεία, αλλά δεν είναι τόσο άσχημο. Τουλάχιστον με την έννοια να σου αφήνει κομμάτια στα χέρια. Πάντως για όποιον θέλει έστω και προληπτικά να κάνει κάτι, βρήκα εχθές στο Practiker, κάλλυμα τιμονιού, με ίδιο υλικό σαν αυτό που έχουν στις ηλιοπροστασίες για το παρμπρίζ, που έχει ακριβώς το σχήμα και κάθεται από πάνω στο τιμόνι, με κόστος 1,5€ μόνο.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΙΜΟΝΙ |
dj.jorge |
TOYOTA AURIS |
2 |
27-07-12 13:17 |
ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ G6 |
pcline |
SUPPORT |
3 |
19-10-11 00:47 |
Μηχανικο τιμονι |
george stam |
TOYOTA COROLLA E*101 |
0 |
17-10-11 11:53 |
Τρεμει το τιμονι!! |
alexx |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
18 |
12-05-10 18:07 |
Τιμονι! |
Eleftheria |
TOYOTA COROLLA E 12 |
61 |
28-03-07 00:41 |
Page generated in 0,16845393 seconds (81,65% PHP - 18,35% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|